Horoscop
Înapoi la

Eclipsa de Soare inelară din 21 iunie aduce cu ea schimbări spectaculoase în viețile zodiilor

Eclipsa de Soare inelară din 21 iunie aduce cu ea schimbări spectaculoase în viețile zodiilor

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pe data de 21 iunie va avea loc unul dintre evenimentele astronomice importante ale acestui an: eclipsa inelară de soare. Aceasta se va petrece în zodia Racului, ceea ce îi va amplifica efectele oculte, astfel că trebuie să ne așteptăm la schimbări spectaculoase în viața zodiilor.

Fiind prima eclipsă de Soare din 2020, eclipsa de pe 21 iunie deschide practic drumul unor fenomene semnificative pentru destinul și relațiile noastre. Interesant este faptul că are loc chiar în ziua solstițiului de vară, cea mai lungă zi din an. În timpul eclipsei, soarele va arăta ca un inel de foc pe cer, deși eclipsa nu va fi complet vizibilă decât în anumite zone. Ca oricare altă eclipsă și aceasta va avea atât efecte pozitive cât și negative asupra semnelor zodiacale.

eclipsa

Ce schimbări aduce eclipsa de Soare din 21 iunie

Berbecul

Pentru că ești un semn de foc, eclipsa de Soare te poate afecta mai mult decât pe celelalte zodii. Este posibil să ai o zi destul de tensionată, cu tendințe depresive și conflicte cu partenerul. Este momentul să practici meditația sau analiza personală, pentru a elimina emoțiile negative care se nasc în tine și care modifică realitatea din jurul tău.

Taurul

Semnele de pământ vor fi afectate mai puțin de eclipsa inelară de Soare, ba chiar s-ar putea să primească vești bune pe 21 iunie. Un telefon de la un fost iubit sau o declarație de dragoste îți vor face ziua mai interesantă. De asemenea, s-ar putea să primești o propunere de asociere într-o mică afacere, care te va avantaja foarte tare.

Gemenii

Eclipsa inelară de soare îți va activa partea de umbră și s-ar putea să te simți copleșită de vini și regrete vechi. Un conflict din trecut va reveni în mod obsesiv, semn că ceva a rămas neterminat și te face să suferi. Eclipsa de soare este cu adevărat simbolică în cazul tău, reprezentând un semnal de alarmă pentru starea ta de bine, care nu poate fi completă dacă nu rezolvi vechile traume.

Racul

Pentru că eclipsa inelară de Soare are loc chiar în semnul tău, te va afecta  mai ales în planul relațiilor familiale. Cineva din familie îți va aduce acuzații și reproșuri și te vei simți nedreptățită și jignită. Mai rău este că și alte persoane îi iau partea acuzatorului, iar tu ai sentimentul că ești complet singură. Dacă simți că lucrurile scapă de sub control, pur și simplu retrage-te pentru o vreme.

Leul

Soarele este astrul tău tutelar, deci este de la sine înțeles că eclipsa din 21 iunie va aduce schimbări importante în viața ta. Este posibil să afli o informație legislativă sau de altă natură care îți va afecta planurile financiare și va pune piedici inițiativelor tale. Mai mult decât atât, un prieten la care sperai să poți apela te va dezamăgi și îți va frânge și mai mult elanul.

Fecioara

Pentru tine, eclipsa de Soare nu va aduce schimbări semnificative, dar va fi benefică sub aspectul aprofundării relațiilor cu persoanele apropiate. Vei petrece o zi liniștită în familie și vei discuta lucruri care te pasionează cu cineva care te înțelege cel mai bine. De asemenea, îți vei lua un timp doar pentru tine, în care vei analiza anumite comportamente pe care vrei să le schimbi și vei lua decizii pozitive.

femeie

Balanța

Eclipsa solară va fi un adevărat semn pentru tine prevestindu-ți o călătorie pe care aștepți de multă vreme să o faci. Vei primi o propunere aventuroasă de la persoane din anturajul tău și o vei accepta, fără să stai prea  mult pe  gânduri. Deși îți dai seama că ar putea fi o decizie nebunească. te-ai săturat de rutină și responbsabilități și vrei să trăiești din plin.

Scorpionul

Pentru că ești mereu în căutarea pasiunii, eclipsa de Soare îți aduce vești bune. Dacă ești singură, vei întâlni un bărbat care îți va aprinde imaginația, iar atracția dintre voi va fi foarte intensă, ca și compatibilitatea voastră emoțională. Dacă ești într-o relație, partenerul tău va veni cu o propunere interesantă, ce îmbină aventura cu pasiunea și pe care o vei adopta imediat.

Săgetătorul

Ai grijă la eclipsa de Soare din 21 iunie, pentru că efectele sale asupra minții tale vor fi destul de stranii. Vei fi copleșită de gânduri negative și te vei lupta fără succes să scapi de ele. Dacă te întâlnești cu familia sau cu prietenii vei avea ceva de reproșat fiecăruia, dar, în realitate, tu modifici starea tuturor celor din jurul tău. Este preferabil să eviți un anturaj prea numeros și să îți acorzi timp să înțelegi ce se petrece cu tine.

Capricornul

Eclipsa de Soare te avertizează să acorzi mai multă atenție sănătății tale fizice și psihice. Este necesar să te odihnești mai mult, dar și să faci mai multă mișcare, pentru că ai devenit prea sedentară și acest lucru este dăunător pentru tine. De asemenea, s-ar putea să fii invadată de energii negative, care te vor dezechilibra din punct de vedere psihic, deci este bine să iei măsuri.

Vărsătorul

Pe 21 iunie va trebui să iei o decizie importantă, dar ai grijă la consecințe. Eclipsa de Soare te avertizează să-ți aduni toată răbdarea și atenția necesare pentru a cântări foarte bine argumentele pro și contra legate de hotărârea ta. Ideal este să faci un consiliu de familie și să ceri suportul altor persoane în care ai încredere, înainte de a da verdictul final. 

eclipsa

Peștii

Pregătește- te pentru câteva vești bune și câteva gesturi frumoase din partea prietenilor și a persoanei iubite. Eclipsa inelară de Soare ascunde o surpriză de proporții în cazul tău, de care te vei bucura întreaga săptămână care urmează. Fie vei primi un cadou cu totul special, fie o invitație la un eveniment care te va încânta.

Surse foto: Istock, Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?
Incepe quiz
Ce cadou iti va aduce Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.