Horoscop
Înapoi la

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie schimbă viața zodiilor

Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie schimbă viața zodiilor

Redactor Divahair.ro

Pe 31 ianuarie, toată lumea trebuie să își îndrepte privirea spre cer, deoarece un nou fenomen astral este pe cale să ne lase muți de uimire. Deși suntem obișnuiți cu eclipsele de Soare, în perioada următoare se pare că Luna va fi cea care ne va determina să punem mâna pe telescop pentru a-i admira frumusețea în timpul eclipsei totale. Eclipsa de pe 31 ianuarie va fi vizibilă dimineața, atunci când Luna începe să îi facă loc Soarelui pe cer.

Acest fenoment apare o dată la 150 de ani și de aceea viața zodiilor poate lua o turnură semnificativă în perioada următoare. Nu doar cariera și sănătatea pot fi afectate, ci și relațiile cu cei din jur și cu persoana iubită. Ești curioasă cum va fi influențată zodia ta pe 31 ianuarie? Află mai jos!

eclipsa de luna

Iată cum va schimba eclipsa totală de Lună viața zodiilor!

Berbec

Eclipsa totală de Lună îți va oferi foarte multă energie. Astfel, vei reuși să faci tot ce ți-ai propus. Vei putea duce la capăt chiar și proiecte complexe, care îți vor influența semnificativ situația financiară. De asemenea, și viața amoroasă va avea parte de schimbări pozitive. Energia acestui fenomen te va apropia mai mult de persoana iubită și vei reuși în sfârșit să îți exprimi sentimentele.

Taur

În această zi vei lucra cu un entuziasm triplat! Ai șanse mari să fii aleasă pentru a face parte dintr-un proiect nou, care va avea un succes răsunător. Ai grijă ca ținuta ta să fie aleasă cu grijă și comportă-te firesc. Încrederea în sine creează întotdeauna o părere bună și de această dată te va ajuta să obții tot ce ți-ai dorit.

Gemeni

Acest fenomen te va aduce cu picioarele pe pământ. Îți vei da seama că nu ești deloc mulțumită de statutul pe care îl ai în acest moment. Ai impresia că partenerul tău s-a schimbat mult și că te tratează cu indiferență. Poate este timpul să schimbi ceva! Gândește-te bine înainte de a lua o decizie și lasă-te ghidată de puterea eclipsei totale de Lună.

Rac

Eclipsa de Lună te va face să te simți extrem de agitată. Te vei panica din orice lucru mărunt. Încearcă să nu lași aceste temeri să te copleșească, deoarece toate problemele vor dispărea de la sine. Menține o atitudine pozitivă și începe să faci planuri pentru o vacanță. Doar așa vei putea să te relaxezi mai mult și să lași gândurile negative la o parte.

femeie care sta in piscina

Leu

Eclipsa totală de Lună te va face să fii mult mai romantică, dar și o victimă sigură a jocurilor romantice. Te lași sedusă de cele mai dulci promisiuni și te topești la cele mai nesemnificative gesturi. Ai șanse mari să fii manipulată în perioada următoare de către persoana dragă. Încearcă să pui capăt acestui joc și să te retragi ușor.

Fecioară

Eclipsa de Lună va fi legată de copilărie. O prietenă veche va reveni în viața ta pentru a-ți aduce aminte de momente frumoase, dar și de anumite probleme nerezolvate. Această prezență din trecut îți va oferi multe sentimente plăcute, care îți vor umple inima de fericire.

Balanță

Eclipsa totală de Lună îți va oferi o perioadă plină de evenimente, dar și de distracție. Nimic nu îți va schimba atitudinea pozitivă și vei putea în sfârșit să îmbunătățești relația cu cel drag. Profită de această perioadă pentru a te apropia mai mult de jumătatea ta și pentru a-i arăta cât de mult contează pentru tine.

Scorpion

Acest eveniment îți va oferi o perioadă de relaxare emoțională. Te vei întâlni cu o persoană importantă pentru tine, care te cunoaște foarte bine și în compania căreia te simți în largul tău. Cu această prietenă bună vei putea să pui în ordine toate aspectele vieții tale și să îți dai seama ce anume îți lipsește în acest moment.

cuplu pe strada

Săgetător

Pe 31 ianuarie vei simți în sfârșit puterea sorții și vei putea să înțelegi că anumite lucruri nu pot fi evitate. Vei simți că ai pierdut totul și că lumea ta este distrusă. Totuși, trebuie să știi că doar prin propriile puteri vei reuși să treci peste acest eveniment și să devii mai puternică.

Capricorn

Toate evenimentele din această perioadă ți se vor părea mistice și încărcate de o simbolistică aparte. Totuși comportamentul tău va fi destul de deranjant pentru partenerul tău, cu care poți avea câteva dispute. Încearcă să te relaxezi mai mult și să îți oferi mai mult timp pentru a medita asupra celor mai importante aspecte ale vieții tale.

Vărsător

Spontaneitatea te va ajuta în timpul acestui eveniment să beneficiezi de toată puterea acestui astru și de influența pozitivă. Te lași ghidată de instinct, iar acest lucru îți va aduce multe beneficii, dar și satisfacții pe plan personal. Relația cu persoana iubită este mai armonioasă ca niciodată, iar acest lucru îți oferă doza de energie pozitivă de care ai nevoie.

Pești

Eclipsa te va face să fii destul de confuză și să nu îți dai seama ce vor cei din jur de la tine. Analizează atent cuvintele și gesturile acestora. Înconjoară-te de oameni pozitivi, care te ajută să devii o persoană mai bună și care te înțeleg.

Ține cont de aceste informații și profită de energia acestui eveniment pentru a produce schimbări pozitive în relațiile cu cei din jur.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.