Horoscop
Înapoi la

Enigmaticul portal 01.01 sau cifra perfecțiunii și a divinității. Zodiile descoperă ce înseamnă vindecarea din iubire

Enigmaticul portal 01.01 sau cifra perfecțiunii și a divinității. Zodiile descoperă ce înseamnă vindecarea din iubire

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Data de 01.01 marchează începutul unui nou an, al unui nou ciclu energetic și karmic. În numerologie, numerele sincrone, în oglindă, precum 01.01, reprezintă combinații angelice, care ne influențează semnificativ destinul, mesaje divine pe care trebuie să le primim cu inima deschisă. În dragoste, combinația 01.01 vorbește despre potrivirea perfectă, despre descoperirea sufletului pereche, cel care ne este asemenea.

Data de 1 ianuarie a fiecărui an reprezintă un portal misterios, care ne poate duce spre un nivel superior al ființei noastre, dacă știm cum să pășim prin el. Pentru ca anul ce vine să fie norocos pe toate planurile, dar în special în iubire, este necesar să ne încărcăm dn prima zi de energia tainică a uneia dintre cele mai puternice combinații numerice: 01.01. Iată de ce se vor bucura nativii din zodiac care vor păși cu conștiința deplină prin portalul zilei de 1 ianuarie 2020.

femeie inima

Ce aduce portalul 01.01 pentru zodii

Berbec

Planeta ta guvernatoare, Marte, se află în Scorpion până pe 3 ianuarie 2020, așa că ai acces la cele mai profunde emoții. Portalul 01.01 îți prevestește o dragoste la prima vedere sau o iubire fulgerătoare, care îți va debloca energiile karmice. Indiferent cât va dura acest episod sentimental, efectele sale transformatoare se vor menține pentru toată viața.

Taur

Pentru tine, dragostea este o curgere energetică neîntreruptă, ce te conectează cu forțele cosmice, prin intermediul portalului 01.01. Pentru că Venus, planeta care te conduce, se află în Vărsător pe 1 ianuarie 2020, intuiția ta este sporită și nevoia de unicitate în iubire te domină. Iată de ce vei trăi o dragoste fără precedent, fie trecând actuala relație la un nou nivel, fie îndrăgostindu-te nebunește și abandonându-te complet iubirii.

Gemeni

Pentru că Mercur, planeta care te guvernează, se află în Capricorn la 1 ianuarie 2020, nevoia ta de stabilitate în iubire este mai mare decât oricând. În general te ferești de angajamentele care îți dau un sentiment de constrângere, dar de data aceasta simți că relația ta de iubire este mai mult decât pare. Portalul 01.01 îți revelează faptul că persoana de lângă tine este deopotrivă un suflet pereche și un mentor spiritual, care te va îndruma spre un nivel superior de înțelegere a vieții.

Rac

Legătura ta cu domeniile oculte ale Universului este bine cunoscută, pentru că ești condusă de Lună, astrul misterios, cu lumină schimbătoare, ce guvernează energii ascunse. Portalul 01.01 te orientează către anumite legături karmice, care vor avea o putere vindecătoare asupra ta. Redescoperi puterea iubirii în relația cu partenerul și cu cei apropiați și ești tu însăți un exemplu de dăruire și armonie sufletească pentru cei din jur.

Leu

Soarele, astrul tău guvernator, se află în semnul Capricornului o bună parte din luna ianuarie, așa că portalul 01.01 înseamnă pentru tine legătura misterioasă cu forțele pământești, materiale, stabilitatea în relații și echilibrul în dragoste. Nu alergi după noi aventuri și nu cauți romantismul cu orice preț. Te orientezi mai degrabă spre partea spirituală a iubirii, căutând firele tainice care te conectează cu partenerul tău și având sentimentul că iubirea voastră este ocrotită de divinitate.

Fecioară

Fie ai trecut revent printr-o despărțire dureroasă, fie relația cu persoana iubită este pusă la încercare. în oricare dintre cazuri simți nevoia să te detașezi o vreme de meandrele complicate ale dragostei. Alegi să experimentezi și alte tipuri de iubire, în special legată de cei apropiați, dar și de persoane din viața ta pe care vrei să le ajuți. Această formă de compasiune te mulțumește în momentul de față, pentru că îți dă un sentiment de misiune și de sens.

Balanță

Portalul 01.01 va deschide o a doua lună de miere pentru tine și partenerul tău. Vă veți bucura din plin unul de altul, veți descoperi plăceri încă neexperimentate și veți petrece multe momente romantice împreună. Venus este planeta ce te conduce, iar tranziția ei prin Vărsător la începutul lui ianuarie face ca lucrurile să fie mult mai ușoare pentru tine în iubire, dat fiind că acest semn de aer te influențează pozitiv și îndepărtează obstacolele din calea ta.

Scorpion

Vei avea parte de o dragoste cu năbădăi, mai ales că portalul 01.01 îți dă acces nelimitat spre latura ta senzuală și încărcată de pasiune. Vei întâlni un bărbat care îți va pune răbdarea la încercare și te va provoca în fiecare minut al întâlnirilor voastre, dar care te va face, în același timp, să guști plăcerea la maximum, să te simți vie și plină de entuziasm, ca o adolescentă. Bucură-te de această aventură dusă la limită, dar nu încerca să impui ceva în relație, pentru că s-ar putea să suferi.

Săgetător

Portalul 01.01 îți aduce o nevoie puternică de armonie, afecțiune, aprobare și apartenență. De aceea, ești dispusă să fii cât se poate de conciliantă cu partenerul și să renunți chiar la anumite nevoi și dorințe pentru a menține echilibrul relației. Influența divină și vindecătoare a portalului îți îmblânzește egoul și te face să pui fericirea persoanei iubite înaintea propriei satisfacții. De fapt, tocmai această atitudine a ta conduce la momente minunate în relație, care îți generează mai multă mulțumire decât oricând.

Capricorn

Portalul 01.01 îți deschide calea către cea mai înaltă formă de iubire, mai ales că în semnul tău se adună mari binefăcători, precum Jupiter, Soarele și chiar Saturn - care în cazul tău este favorabil, de vreme ce reprezintă planeta care te guvernează. Vei cunoaște oameni extraordinari și vei experimenta multiple forme de iubire. Dacă nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche, portalul de la începutul lui ianuarie ți l-ar putea scoate în cale.

portal

Vărsător

Cu Venus în semnul tău la începutul anului ce vine, te vei bucura de armonie în iubire și vei întâlni numeroase ocazii de dragoste în calea ta. Vei găsi un partener în care să ai încredere și care să-ți ofere stabilitatea atât de necesară, mai ales că ai întâlnit în ultimul timp doar persoane care încercau să profite de tine. Puterea lui Venus te va face foarte atrăgătoare, dar printre pretendenții care vor roi în jurul tău numai unul îți este, cu adevărat, predestinat.

Pești

Data de 1 ianuarie te va surprinde într-o dispoziție aventuroasă și dornică de schimbare, ceea ce se va reflecta și în nevoile tale sentimentale. Dar portalul 01.01 te va face, în același timp, să te apropii de dragoste cu toate simțurile tale profunde activate, în special empatia și intuiția. Iată de ce persoana pe care o vei atrage cu puterea ta magnetică la începutul anului s-ar putea să fie cea care a fost adusă special la tine de voința divină și de firele karmice.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Test de iubire: te place sau se preface?
Incepe quiz
Test de iubire: te place sau se preface?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.