Horoscop
Înapoi la

Este Lună Nouă în Scorpion. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Este Lună Nouă în Scorpion. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Lorena Teacă

Luna Nouă în Scorpion vine împreună cu noi evenimente, schimbări de atitudine și momente care te vor face să acționezi diferit față de până acum.

Luna în Scorpion crează dorința de a a-ți îngropa cât mai adânc sentimentele, să elimini relațiile care nu te mai satisfac, adică cele superficiale și să primești cât mai multă atenție și dragoste din partea celor din jurul tău.

Berbec

Luna Nouă din Scorpion te face să fii foarte sigură pe tine, pe ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață, fapt pentru care începi să demarezi anumite acțiuni pentru a ajunge acolo unde îți dorești pe deplin. Lupți și dai din coate, te zbați, pentru ca la final să te bucuri de reușită. Hotărârea și încredere sunt de partea ta, iar tot ce trebuie să faci este să îți iei inima în dinți și să arăți tuturor cine ești și ce poți.

Taur

Îți dorești foarte multe de la partener, vrei să te alinte 24 ore din 24, să te răsfețe și să îți dovedească constant cât de importantă ești tu pentru el. Se poate ca acesta să nu poată să fie conform așteptărilor tale, iar de aici vor porni zeci de discuții pe această temă. Îți dorești din ce în ce mai mult din partea lui, acesta simțindu-se presat și sufocat de dorințele și reproșurile tale.

Gemeni

Familia este alături de tine, indiferent de circumstanțe, iar acest lucru îți dă putere și dorință de reușită. Începi să îți dorești cu ardoare să demarezi propria afacere, iar faptul că familia te susține și te ajută din punct de vedere moral, te face să obții toată încredere de care ai nevoie pentru un asemenea demers.

Femeie care stă lângă lună

Rac

Te închizi tot mai mult în tine, nu mai vrei să arăți nimănui ceea ce simți cu adevărat, pentru că un eșec pe plan sentimental, te va face să vezi viața cu alți ochi. Ceea ce este important în aceste momente este să îți aduci aminte cât de mult merită cei din jurul tău atenția și dragostea ta. Fii foarte atentă la cei ce te înconjoară și ai grijă să nu îi rănești.

Leu

Din cauza neînțelegerilor avute în ultimul timp, o prietenie se destramă. Fii atentă la prietenii care se află pe lângă tine, pentru că s-ar putea ca încrederea sa-ți fie călcată în picioare. Există probabilitatea ca o prietenă să te mintă sau să te bârfească, fapt pentru care consideri că acea prietenie nu mai are importanță pentru tine.

Fecioară

Munca se dovedește a fi cea care se află pe primul loc pentru tine în ultimul timp. Trebuie să realizezi faptul că cei de acasă așteaptă momentul când te vei întoarce la ei, pentru a petrece puțin timp împreună. Fă-ți timp și pentru cei dragi, dacă vrei ca lucrurile să vină în favoarea ta, pentru că ei te susțin și ajută necondiționat.

Balanță

Banii sunt cea mai mare problemă pe care o poți avea din cauza Lunii Noi din Scopion. Dacă până acum nu ai dus lipsă de nimic, banii nu au fost o problemă, se pare că acest plan începe să scârțâie în următoarea perioadă. Va trebui să te limitezi în ce privește cheltuielile, deoarece vei ajunge să împrumuți bani, iar acest lucru te va face să te simți foarte rău.

Scorpion

Simți că cei pe care îi iubești nu te susțin destul de mult în demersurile tale, fapt pentru care începi să devii destul de rece și indiferentă cu aceștia. Începi să nu le mai acorzi atenție, să nu îi mai suni și să nu îți mai pese în momentul în care îți cer ajutorul. Trebuie să realizezi că acest tip de comportament îți va aduce destul de multe probleme, pentru că familia este cea mai importantă pentru fiecare om în parte. Prețuiește-i așa cum sunt și totul va fi bine.

Săgetător

Simți că planul sentimental nu te mai satisface la fel de mult ca înainte și începi să ai câteva reticențe în ce privește persoana iubită. Începi să devii suspicioasă și să îl controlezi la fiecare pas pe care îl face. Acest comportament al tău va aduce multe certuri și momente în care relația va fi pe muchia cuțitului. Ai grijă ce gândești și ce faci, pentru că s-ar putea să ai mari probleme din cauza acestui lucru.

Femeie în alb lângă Lună

Capricorn

Dacă în ultima vreme ai făcut foarte multe datorii, a venit momentul să le achiți și să îți iei grija de la ele. Iată că problemele dispar ușor, ușor, iar tu revii pe linia de plutire, moment la care ai visat de foarte mult timp. Partea sentimentală începe să se clatine un pic, însă acest lucru nu ține foarte mult, pentru că vă reveniți rapid și vă iubiți ca-n prima zi.

Vărsător

Locul de muncă te face să te stresezi peste măsură, fapt pentru care intervin probleme și acasă. Pe lângă faptul că șeful te stresează constant, iar tu începi să muncești din ce în ce mai mult, persoana iubită se comportă ciudat, fapt pentru care începi sa-ți faci o mulțime de gânduri și griji. Relaxează-te, pentru că zile mai bune sunt pe drum!

Pești

Perioada următoare se anunță a fi plină de fericire și împlinire, pentru că acasă lucrurile merg perfect, iar la locul de muncă nu ai nicio grijă. Zilele pline de griji au trecut și tot ce trebuie să faci acum este să te bucuri din plin de momentele frumoase de care ai parte. Iubește, trăiește și bucură-te de tot ce îți oferă viața!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?
Incepe quiz
Ce bărbat este în stare să îți aducă luna de pe cer?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.