Horoscop
Înapoi la

Este vicleană și rea, este zodia care conduce lumea

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Egoismul o guvernează, răutatea o definește. Este vorba despre o zodie care este atât de vicleană și de malefică, încât poate fi încoronată lejer regina întunecată a zodiacului. Are abilități incredibile de persuasiune și manipulare și nu se va lăsa niciodată bătută, decât atunci când va obține exact ceea ce își dorește.

Scorpionul este cel de-al optulea semn al zodiacului, condusă de casa a VIII-a, cea a sexualității, morții și a ciclului de regenerare. Datorită înclinației sale pentru lucruri înfricoșătoare și magice, Scorpionul este de neînvins și, de obicei, nu se ferește de provocările mai intense sau mai grele ale vieții. 

Zodia a primit această etichetă din cauza faptului că are tendința mereu să ducă lucrurile la extrem și să le ofere o nuanță întunecată și rea. Acest lucru provine mai mult din disconfortul inerent al culturii occidentale moderne despre a discuta subiecte guvernate de planeta Pluto, spre exemplu sex și moarte (cine vorbește despre aceste lucruri într-o conversație obișnuită?) Un Scorpion o face, chiar des.

Scorpionul își poartă personalitatea magnetică, aura de mister, magie și senzualitate precum o mantie. Nu este o persoană care tolerează cu ușurință interacțiunile de suprafață și preferă să le acorde atenție doar oamenilor cu care reușește să se conecteze la nivel profund. Te va privi mereu fix, într-un mod electrizant am putea spune, așa că este ușor să te simți ca o insectă prinsă în pahar, examinată parcă de un om de știință decis să învețe tot ce este nevoie despre tine. 

În general, persoanele născute sub semnul Scorpionului stăpânesc științele oculte, iar adevăratul sens al cuvântului "ocult" este "ascuns" - de aici, tendința Scorpionului spre secrete și incapacitatea de a fi analizat. Doar celor mai hotărâți și respectuoși li se va acorda permisiunea de a explora "peșterile" secrete din sufletul unui Scorpion. Abilitățile native o vor ajuta mereu să îi domine pe cei din jur și, din cauza faptului că este vicleană, vei avea mereu impresia că te ascultă sau îți ia în considerare opiniile, când de fapt, lucrurile vor merge mereu în direcția dorită.

Relațiile sale merg întotdeauna la extreme, cel puțin în mintea și inima sa. Chiar dacă va ascunde mereu ce simte cu adevărat, Scorpionul va suprima fiecare emoție pe care a avut-o vreodată și va încheia relația din motive care nu pot fi explicate. Scopul principal pentru orice partener de-al său ar trebui să fie să găsească modalitatea de a comunica fără cuvinte. Trebuie să fie simțit, în loc să fie auzit. Scorpionul poate fi extrem de posesiv, dar nu va cere niciodată lucruri pe care nu este pregătit să le ofere înapoi. Dacă vrei să îți rămână credincios până la moarte, va trebui să îi îndeplinești nevoile și să îi arăți că îi aparții pe vecie.

Scorpionul este un semn care savurează o răzbunare și nu vrea ca acest proces să se termine vreodată. Se bucură nespus atunci când cineva suferă. Nu înseamnă totuși că Scorpionul este meschin sau pervers, doar că de cele mai multe ori își canalizează toată energia interioară către răzbunare. Cu toate acestea, are o părere foarte bună despre el însuși și crede că nimeni nu se apropie măcare de standardele sale. Când este rănit, trădat sau mințit, nu au altă opțiune decât să-și hrănească pofta de dominație. Cel mai adesea, Scorpionul se răzbună pentru a-și satisface poftele, mai degrabă decât pentru a provoca durere celui în cauză.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce îl sperie cel mai tare pe lumea asta într-o relație, în funcție de zodia lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.