Horoscop
Înapoi la

Eveniment unic: 4 planete s-au aliniat în Fecioară. Două zodii vor fi cuplate de divinitate

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

La sfârșitul lunii august a avut loc un eveniment remarcabil, care va influența semnificativ viața anumitor zodii. Patru planete s-au aliniat în constelația Fecioarei, formând un Stellium, un agregat planetar cu o energie extrem de puternică, ce va fi canalizată pe toate dimensiunile vieții, de la dragoste, sănătate și bani până la talent, motivație și afirmare. În data de 29 august, Mercur a pătruns în casa Fecioarei, alăturându-li-se lui Marte, Venus și Soarelui, ale căror influențe înmănunchiate vor schimba realmente viața a două semne zodiacale.

Această energie incredibilă își va face simțită prezența până la mijlocul lunii septembrie, când planetele vor trece în casa Balanței. Influențele energetice vizează atât oportunitățile profesionale și financiare, cât și pe cele romantice, iar cele două zodii vor trăi momente spectaculoase, pe care le-au așteptat întreaga viață.

Dintre cele patru planete aliniate, Marte și Venus reprezintă ceea ce se cheamă o Uniune Sacră, o împreunare a energiilor masculine cu cele feminine, care duce pe plan terestru la crearea unei legături unice și indestructibile între semnele favorizate.

Pe de altă parte, Mercur aduce darul vorbirii, al întreprinderilor financiare de succes și al negocierii unor poziții superioare ierarhic. Cum Fecioara este un semn al minții, Mercur va amplifica puterea de înțelegere, capacitatea de a găsi soluții și inteligența practică a zodiilor vizate de Stellium.

În ceea ce privește Soarele în Fecioară, influența sa este atât de puternică, încât va lumina calea celor două zodii, scoțându-le în evidență calitățile și reușitele.

Iată care sunt cele două zodii cuplate de divintate, care vor primi toate darurile și favorurile alinierii planetare.

Săgetătorul își împlinește toate visurile

Influența concertată a celor 4 planete îi deschide Săgetătorului un adevărat drum spre glorie. Începând cu luna septembrie și până la sfârșitul anului va atinge țintă după țintă și nu-și va rata niciun scop. În primul rând, va fi implicat într-un proiect important, care îi va aduce faima pe care o visează de atâta vreme.

Dar nu numai poziția sa se va schimba, ci și recompensele financiare. Sfârșitul de an îl va găsi pe Săgetător cu mai mulți bani în cont, pe care îi va folosi pentru a merge într-o excursie uimitoare, în ținuturi exotice sau chiar pe tărâmurile Aurorei Boreale.

Sănătatea sa va fi înfloritoare, singurele probleme putând să apară în perioadele în care muncește mai mult. Dar orice salt important cere sacrificii, așa că durerile de cap vor fi compensate de aprecierile primite.

Berbecul are mai multe oportunități decât oricând

A doua zodie favorizată de astre este Berbecul. Puterea planetelor aliniate îi va aduce inspirație și tot ce-și va propune în această toamnă va deveni realitate. Este posibil ca unii Berbeci să obțină succese academice, să li se publice o lucrare importantă sau să primească distincții și premii.

Situația lor financiară va fi stabilă până la sfârșitul anului, permițându-le să-și satisfacă orice capriciu. Pe planul sănătății, Berbecii vor avea unele probleme să se refacă după anumite intervenții, dar în final totul va merge bine.

Atât viața lor profesională, cât și cea personală vor căpăta strălucire, iar relațiile lor vor fi armonioase și pline de surprize plăcute. Unii Berbeci se vor căsători în această toamnă, iar alții își vor găsi sufletul pereche.

Uniunea Sacră a lunii septembrie

uniune

Săgetătorul și Berbecul vor face un cuplu incredibil toamna aceasta. Întâlnirea lor va fi orchestrată de energia reunită a celor patru planete, care va crea o legătură de nedesfăcut între cele două zodii. În cuplu, Săgetătorul va aduce voie bună, bucuria de a trăi și libertatea sufletească, în vreme ce Berbecul va aprinde pasiunea și va da profunzime relației. Fiecare dintre cele două semne îl va propulsa și îl va sprijini pe celălalt. Săgetătorul îi va oferi Berbecului echilibru și bună-dispoziție pentru planurile sale mărețe. Berbecul va orienta energia Săgetătorului, astfel încât cele mai îndrăznețe visuri ale acestuia să prindă viață.

Surse foto: Pixabay, istock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.