Horoscop
Înapoi la

Falsul suflet-pereche din zodiac

Violeta Ieremie

Suferinţa din dragoste este una dintre cele mai des întâlnite şi fiecare dintre noi a avut parte de o decepţie măcar o dată în viaţă. Un criteriu după care ne putem ghida este şi după zodia în care te-ai născut, aceasta având anumite caracteristici care ne definesc.

doi oameni care se cearta

Berbec

Cu firea lui explozivă, Berbecul ar putea fi atras de cineva la fel de pasional ca şi el, cum e Scorpionul. Însă o relaţie între cei doi nu funcţionează pe termen lung. Cei doi sunt ca apa şi focul, deşi amândoi sunt conduşi de intensitatea sentimentelor şi de pasiune.

Ambii sunt încăpăţânaţi prin firea lor. În plus, Scorpionul poate avea tendinţa să fie gelos în timp ce Berbecul are nevoie să fie în centrul atenţiei, să domine, să-şi exprime libertatea. Aparent, cuplul format din cei doi este fericit şi pare că se distrează, însă, în intimitate, nu încetează să se înţepe şi nu ratează nicio ocazie de a se certa. Ambii nativi sunt luptători şi ambiţioşi şi nu acceptă să fie pe locul al doilea.

Taur

Taurul poate să fie încântat de excentricitatea Vărsătorului, însă, într-o relaţie fericită, trăsăturile lor nu sunt compatibile. Taurul este guvernat de Venus care este planeta iubirii, a frumuseţii, a calmului, ceea ce vine în contradicţie cu Uranus, planeta Vărsătorului, care simbolizează rebeliunea, neascultarea şi imprevizibilul.

Deşi în ochii altora pot părea că se înţeleg, în realitate, ceea ce lipseşte este comunicarea. Vărsătorul are tendinţa să fie independent şi refuză să dea detalii despre ceea ce face, în timp ce Taurul insistă pe argumentare şi conversaţii care să ducă la lămurirea situaţiei, fapt care conduce la conflict în cadrul cuplului.

Gemeni

Gemenii, guvernaţi de Mercur, într-o relaţie, sunt într-o ceartă continuă cu Racii care au ca planetă protectoare Luna. Cei doi sunt la poli opuşi şi nu au valori comune. Relaţia dintre cei doi este toxică, fiind apă şi aer, cu schimbări dese de stări de spirit. Deşi la început poate fi vorba de o compatibilitate în ceea ce priveşte modul spiritual de a vedea lucrurile, cu timpul, în urma discuţiilor apărute, pot da vina unul pe altul. Racii preferă un mediu stabil în care să domine liniştea, pe când Gemenii sunt supuşi unui stil de viaţă mai agitat. Un lucru comun pe care îl pot avea este umorul de care amândoi dispun şi puterea de a trece repede peste ceva neplăcut.

Rac

Într-o relaţie dintre un Rac şi un Vărsător poate exista pasiune la început şi grija unuia faţă de celălalt. Însă, de fapt, cei doi creează un mediu în care ambii se simt sufocaţi. Natura stabilă a Racului este în contradicţie cu cea a Vărsătorului care îşi doreşte libertate şi spaţiu în care se poate mişca. Pe de altă parte, cineva din zodia Rac nu îi permite Vărsătorului să fie atât de liber precum îşi doreşte, deoarece are nevoie de siguranţă şi de protecţie.

cearta in relatie

Leu

Atunci când pui la un loc puterea unui Leu cu puterea unui Taur, poate fi o imagine care să dea impresia că formează un cuplu puternic ce va trece peste toate obstacolele. Însă, în esenţă, cei doi sunt foarte diferiţi. Ambii au aşteptări foarte mari de la celălalt şi se sabotează emoţional unul pe celălalt.

Cu doi oameni alături care caută să fie în centrul atenţiei, oferirea afecţiunii este pe plan secundar. Atât Leul, cât şi Taurul au un ego mare şi nu lasă niciunul de la el pentru echilibrarea situaţiei şi instalarea armoniei.

Fecioară

Dacă vezi un cuplu care pare fericit, format dintr-o Fecioară şi Gemeni, este doar o impresie. În timp ce Fecioara are o fire calmă, Gemenii sunt dinamici şi au mereu multă energie pentru a a face lucruri. În timp, cei doi îşi pierd interesul şi îşi vor da seama că nu au subiecte în comun, în cele din urmă, instalându-se monotonia.

Fecioara şi Gemenii se vor angaja într-un un joc până când îşi vor da seama că niciunul nu are şanse să câştige. Este cunoscut faptul că Gemenilor le place libertatea şi să se exprime, pe când Fecioarele sunt critice şi atente la fiecare detaliu.

Balanţă

Dacă eşti Balanţă, poate ai crezut că sufletul tău pereche este o persoană din zodia Peşti. S-ar putea să fi fost atrasă de misterul pe care Peştii îl au, însă s-a dovedit cu timpul că o relaţie de acest fel nu funcţionează. Cei doi nu fac faţă realităţii ca un cuplu şi nu suportă presiunea care se pune din exterior. Ambii preferă să aştepte să se liniştească lucrurile şi să se agraveze situaţia până când se gândesc să o rezolve. Împreună fiind, îşi sabotează relaţia prin felul lor de-a fi fără să realizeze că lucrurile sunt într-o situaţie destul de neplăcută.

Scorpion

O relaţie între doi oameni ar trebui să se bazeze pe valori comune. Dacă un Scorpion a avut impresia că cineva din Gemeni poate fi sufletul său pereche, s-a înşelat în cele din urmă. Cea mai mare problemă pentru ei este lipsa timpului petrecut împreună. Iniţial, energia sexuală dintre cei doi va fi intensă, dar aceasta va păli din cauza frustrărilor care intervin în timp.

Ambii sunt extrovertiţi şi egocentrici şi îşi doresc să fie sub lumina reflectoarelor. În acest context, pot fi uşor influenţaţi de dubii şi de suspiciuni în ceea ce-l priveşte pe celălalt, ceea ce duce la distrugerea relaţiei.

Săgetător

Un cuplu puternic nu înseamnă doi oameni care au personalităţi puternice şi vor să domine. Un astfel de exemplu poate fi între Săgetător şi Capricorn. Cei doi, separat, sunt două persoane care strălucesc şi care ştiu să se impună.

Pe de altă parte, lipseşte chimia dintre ei, iar viaţa sexuală poate să nu fie atât de reuşită. Ambii vor lupta unul împotriva celuilalt, iar o relaţie între cei doi nu este o idee bună, deşi atitudinea poate să atragă la început şi să creeze speranţe.

relatie toxica

Capricorn

Capricornii sunt persoane încăpăţânate care nu renunţă aşa uşor la ceea ce vor să obţină. Pe de altă parte, o relaţie cu un Berbec poate fi intensă la început, dar distrugătoare pe termen lung. Atitudinea fermă poate fi călcată în picioare de Berbeci care au ca valoare libertatea şi sunt agitaţi.

Iniţial, pot ieşi scântei şi se pot bucura unul de celălalt, descoperind o lume cu totul nouă, Capricornul fiind atras de pofta de viaţă a Berbecului, însă, pe termen lung, spontaneitatea acestuia îi poate dă bătăi de cap nativului din Capricorn care trebuie să aibă un plan pentru fiecare lucru pe care îl face.  Un lucru comun poate fi dorinţa de realizare a obiectivelor şi munca depusă, însă celelalte lucruri sunt la fel de importante.

Vărsător

Dacă eşti Vărsător şi ai alături un Leu, s-ar putea să ai parte de o provocare mare în relaţia ta. Amândoi iubiţi libertatea şi puteţi să fiţi încântaţi că sunteţi cu cineva care vă dă mult spaţiu în care să vă exprimaţi.
Pe de altă parte, cei doi au personalităţi foarte puternice şi, la un moment dat, drumurile se despart pentru cei doi. Dacă Vărsătorului îi place să iasă cât mai mult cu prietenii şi să fie mai mult plecat, Leul preferă confortul casei pentru a se simţi bine.
Ambii se bucură de farmec personal şi de strălucire, dar în timp îşi face loc egoul mare al fiecăruia care vrea să aibă dreptate în orice subiect.

Peşti

Sensibilitatea Peştilor poate fi grav călcată în picioare de stilul direct al Berbecului. La începutul relaţiei, Berbecul este atras de firea calmă şi tandră a Peştilor, iar acestora le place felul natural al nativilor cu semn de foc. Dar, în timp, impulsivitatea Berbecului poate distruge armonia după care Peştii tânjesc într-o relaţie.  Cele două zodii pot forma un cuplu frumos, mai ales în ceea ce priveşte energia sexuală, dar diferenţele sunt prea mari pentru a nu fi luate în seamă.

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.