Horoscop
Înapoi la

Fecioara, dezbrăcată de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Fecioara, dezbrăcată de secrete. Tot ce trebuie să știi despre această zodie, dar nu o să-ți spună

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Așa cum indică semnul lor zodiacal, Fecioarele sunt ființe simpatice, naturale, atrăgătoare și senzuale. La prima vedere pot părea dure și reci, dar ele sunt extrem de sensibile și se deschid greu în fața unei persoane, de aici și imaginea lor de inabordabile.

Fecioarele nu vor să vorbească prea mult despre ele și nici să le arate celorlalți cum sunt ele de fapt pentru că le place să își arate doar latura misterioasă. Sunt precaute și țin doar pentru ele anumite trăiri ca să nu sufere mai târziu. În ciuda acestui fapt, ele au și o parte mai întunecată pe care o păstrează pentru momentele în care sunt dezamăgite sau rănite de cineva. În restul timpului, Fecioarele chiar sunt inofensive, modeste și umile.

Ilustratie acuarela cu simbolul zodiei Fecioară

Nu vei auzi niciodată o persoană din zodia Fecioară să se laude cu calitățile sale, deși este conștientă că le are. Ei nu îi place să se vorbească despre ea, nu dă curs bârfelor și se supără dacă aude că cineva a adus-o în discuție fără să fie de față. Îi plac oamenii de încredere și adoră să fie înconjurată de prieteni ambițioși care o pot încuraja să evolueze.

Ce mai mare calitate a Fecioarei este perseverența fiindcă muncește mult pentru visele și aspirațiile sale. Ea își ia energia de la cei din jur și este perfecționistă pentru că nu se lasă până nu le arată tuturor cum este corect să facă un anumit lucru. Această zodie nu se lasă până nu iese totul așa cum a plănuit ea și nu renunță niciodată la ceva ce își dorește din tot sufletul.

Secretul acestui nativ este că se teme de conflicte și le evită cât poate de mult. O Fecioară nu intră niciodată în polemici, dar îi plac negocierile, fiind un bun negociator. Atunci când are un punct de vedere diferit, îl spune clar și răspicat, fără să provoace o ceartă.

Ea deschide discuții interesante și provocatoare și aduce întotdeauna argumentele potrivite. Gândirea ei analitică o ajută să rezolve orice problemă dificilă, dar uneori se pune singură în dificultate pentru că are tendința să gândească prea mult și să se piardă în detaliile neimportante ale unui subiect. Inteligența este punctul forte al acestei zodii și reușește să își atingă toate obiectivele propuse pentru că găsește mereu o cale de acces spre rezolvarea problemelor, oricât de grele ar părea.

Fecioarele se feresc de oamenii slabi, care nu au opinii bine conturate sau care nu au făcut nimic notabil în viața lor. Se simt stresate și tensionate lângă persoanele care nu se ridică la nivelul așteptărilor lor.

Într-o relație, Fecioara este loială și așteaptă și ea fidelitate din partea unui posibil partener. Este dedicată și știe să își arate sentimentele, dar este atrasă numai de parteneri cu aceleași concepții ca ale sale. La locul de muncă, aeastă zodie se implică prea mult, iar colegii ar putea să îi spună des că exagerează, dar ea nu va băga pe nimeni în seamă și își va vedea de treabă.

Fecioarele ar trebui să fie mai relaxate și să nu se mai concentreze atât de mult asupra lucrurilor inutile. Este o lecție pe care o învață cu greu cele născute sub acest semn zodiacal și e nevoie de timp ca ele să înțeleagă că au nevoie de detașare că să nu mai sufere atât.

Citește și: Leul, dezbrăcat de secrete. Tot ce trebuie să știi despre el, dar nu o să-ți spună

Surse articol: ZodiacfireTimesofindiaAllure

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (46)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.