Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac care este încoronată regina absolută a iernii

Femeia din zodiac care este încoronată regina absolută a iernii

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Toate femeile vor să fie răsfățate, surprinse cu gesturi romantice și iubite necondiționat. O nativă din zodiac va avea parte din plin de toate acestea și nu numai. Se va simți precum o adevărată regină, va trăi clipe de vis și va avea mult succes în tot ceea ce își va propune să facă.

Doar o singură zodie va trăi cea mai frumoasă perioadă din viața ei în acest sezon rece! Este cea mai norocoasă femeie din zodiac, iar pentru ea, sfârșitul anului reprezintă un moment de fericire absolută. Draga noastră Balanță, astrele îți transmit că este timpul să strălucești!

Femeia Balanță - regina absolută a iernii

Știi că ești destinată să reușești. Ai o stea norocoasă ce te-a călăuzit mereu și, după o perioadă în care nu ai reușit să te mai bucuri de lucrurile mici, acum este momentul să ai parte de tot ce este mai bun de la viață. Ești genul de femeie care este mereu pregătită pentru o aventură interesantă, chiar dacă asta presupune doar să încerci mâncarea de la cel mai nou restaurant de sushi din oraș.

Ești imprevizibilă și reușești, cumva, să te bucuri de fiecare clipă și să vezi mereu partea plină a paharului. Pozitivismul tău nativ ți-a adus și nefericire pentru că ai fost dezamăgită de multe ori, având prea multă încredere în oameni și acordându-le prea mult credit. Însă acum a venit momentul să culegi roadele a tot ceea ce ai sădit pe parcursul anului, iar cei din jurul tău să te răsfețe așa cum meriți.

Pe plan amoros vei trăi experiențe unice. Nu ai mai simțit așa ceva până acum, iar persoana alături de care vei începe o poveste de dragoste va fi cineva care se află mereu în preajma ta. Fie că este un prieten bun sau acel tip timid din grup care mereu îți face ochi dulci, el va fi alesul tău, cel care te va urca pe un piedestal, așa cum meriți. Dragostea este și combustibilul vieții tale, este sentimentul care îți oferă curajul de a te aventura și de a merge la departe în fiecare zi. Vei avea parte de iubire din plin, iar zilele îți vor fi senine și cu multe zâmbete.

În sectorul banilor vor exista schimbări majore. Vei reuși să te stabilizezi financiar, într-un final, pentru că ai avut ceva probleme cu cheltuielile pe parcursul anului. Este posibil să câștigi o sumă mare de bani, fie prin intermediul unei moșteniri sau a unei creșteri salariale. În orice caz, vei avea bani suficienți să îți satisfaci toate capriciile, să îți cumperi lucrurile la care ai visat mult timp sau să vizitezi locuri noi.

Și în privința sănătății sunt vești minunate. În această iarnă vei avea un tonus și o energie debordante și, câteodată, te vei întreba cum de le poți face chiar pe toate. Ești guvernată de Venus, considerată în astrologie planeta prosperității, așa că nu este de mirare că îți merg toate ca unse. 

Cât despre carieră, astrele te sfătuiesc să eviți să fii impulsivă, mai ales în cadrul unei discuții cu un superior. Ai mari șanse ca în această iarnă să fii promovată sau să începi un proiect pe cont propriu, iar planetele se vor alinia în avantajul tău. Iubești să muncești și să te implici, iar aceste realizări îți vor aduce o mare satisfacție, pe plan personal.

Surse articol: YourTango / Astrolgy-Zodiac-Signs / Astrology.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce regină din istorie ești?
Incepe quiz
Ce regină din istorie ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.