Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac care îi face pe bărbați să uite de toate fostele

Femeia din zodiac care îi face pe bărbați să uite de toate fostele

Alexandra Dragoi

Când vine vorba de secrete sau lucruri intime, noi, femeile, facem tot posibilul ca să aflăm cât mai multe detalii din trecutul iubitului. Puține dintre noi putem afirma cu mâna pe inimă că nu am fost niciodată geloase pe fosta lui, dar există o nativă care nu are niciun motiv să se chinuie. De ce? Pentru că face orice bărbat să uite de oricine!

Află care este femeia din zodiac care îi face pe bărbați să uite pentru totdeauna de fostele cuceriri!

femeia taur

Nativa care șterge cu buretele toate fostele iubiri

Nu mai este nici o noutate că femeia Taur este încăpățânată pe toate planurile. Că trebuie să ia decizii, să obțină ceva sau să îl facă pe un bărbat să se îndrăgostească de ea, femeia din zodia Taurului luptă cu toate armele. Dacă și ei i-a picat cu tronc un bărbat, cu atât mai dur o să fie războiul. Ce e al ei e doar al ei și nu acceptă compromisuri. Bărbații vor aprecia această determinare la femeia Taur, însă cei care fac greșeala să amintească de fosta lor iubită, au toate șansele să stârnească nervii ei.

Totuși, enervarea Taurului nu se manifestă așa cum te aștepți. Ea va încerca să scoată din mânecă cele mai bune calități ale sale pentru ca bărbatul să o uite pe loc pe fosta lui iubită. Va fi senzuală, îl va seduce cu cine fastuoase și cu lenjerie intimă sexi, va fi acea cadână, acea zeiță care vrăjește orice muritor. După doar câteva zile petrecute în compania ei, partenerul ei nici nu își va mai aminti cum o chema pe fosta lui iubire.

Mai mult, nativa are și o blândețe uluitoare, care numai în cazul ei se împacă cu încăpățânarea. Știi acea vorbă, „kill them with kindness” (trad. red. ucide-i cu blândețe)? Suntem sigure că a fost inventată pentru o femeie Taur!

Nu putem uita nici de senzualitate. Acest semn de Pământ este recunoscut ca fiind un mare amator de plăceri. Cu gusturi luxuriante, nativa va ști să aducă orice bărbat în al nouălea cer, atât în pat, cât și în afara lui. Se mai miră cineva că nu mai poate exista niciun strop de nostalgie pentru fosta relație, atunci când ești în brațele ei?

Fie că organizează cine romantice, plimbări prin parc sau își așteaptă iubitul acasă într-o ținută sexy, femeia Taur se pricepe cel mai bine să țină un bărbat lângă ea. Si cu o așa femeie, cum să te mai gândești la fosta?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (84)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.