Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac care schimbă bărbații ca pe șosete

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Femeile pot fi ași la cuceriri! Și dacă ai nevoie de câteva sfaturi despre cum să flirtezi ca o profesionistă și să faci orice bărbat să fie nebun după tine, ar trebui să îi ceri ajutorul acestei native din zodiac, ce jonglează cu inimile bărbaților și nimic nu îi stă în cale. Este puternică, determinată, pasională, sexy și, cel mai important dintre toate: adoră să seducă și să abandoneze.

Iată care este femeia din zodiac care schimbă bărbații ca pe șosete!

Libertină, interesantă, mistică... acestea sunt câteva dintre atributele femeii Săgetător, o adevărată regină în privința artei seducției. Doar cu o singură privire este capabilă să dea lumea peste cap oricărui bărbat, iar șarmul ei nativ este ca un afrodisiac pentru orice posibil partener. Alături de o femeie Săgetător nu te vei plictisi niciodată, pentru că "plictiseala" este un cuvânt ce nu face parte din vocabularul ei. Prioritar în viața ei este sentimentul de libertate, iar faptul că vrea mereu să își întindă aripile către necunoscut o face să fie nestatornică în viața amoroasă.

Iubește să cucerească, dar îi place la fel de mult să oscileze între relații de scurtă durată și burlăcie. Bărbații reprezintă pentru ea doar o distracție, un mod de a se simți bine și a-și exersa talentele de dominatoare. Este foarte transparentă în privința felului ei de a fi, astfel că nu trebuie să te mire că îți va recunoaște în față, fără menajamente, că nu își mai dorește o relație, ci vrea să experimenteze cât mai mult, să cunoască oameni noi în fiecare zi, dacă s-ar putea.

Spiritul ludic o face să fie plăcută imediat de către cei din jur și, cu câteva glume bune reușește să iasă din orice impas. Așadar, își schimbă imediat starea de spirit și, dacă acum râde, în secunda doi poate fi gânditoare și nu poți ghici niciodată care este următorul ei pas. Este versată și șarmantă și știe mereu ce să spună, ca să cucerească instant orice bărbat care i se pare o partidă bună.

Mulți o pot judeca și o pot considera extrem de imatură, din cauza faptului că este indecisă și cu greu reușește să aibă același partener pentru mult timp. Pentru femeia Săgetător, dragostea este un mister total în această lume, iar sentimentul de iubire constituie probabil cel mai greu obiectiv de atins pentru ea. Consideră că este prea monoton să îți petreci timpul doar alături de un anumit partener, astfel că preferă să schimbe bărbații ca pe șosese, în speranța că va găsi într-un final acea persoană cu adevărat specială, un suflet pereche, alături de care nu se va plictisi prea ușor.

Câteodată, femeia Săgetător, se poate speria de angajament și de ideea de a deveni prea intimă cu cineva, tocmai din ideea ca lucrurile să nu devină mult prea serioase. Totodată, dacă se gândește într-un final la o relație stabilă, femeia Săgetător va considera că iubirea este ceva ce se definește în timp și nu poate accepta că s-a îndrăgostit la prima vedere sau că din senin a lovit-o Cupidon și trebuie să se lase dusă de val. 

Adrenalina este combustibilul vieții sale, astfel că sentimentul că a cucerit, din nou, pe cineva îi oferă femeii Săgetător și mai multă încredere în forțele proprii.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.