Horoscop
Înapoi la

Femeia din zodiac de care se vor îndrăgosti toți bărbații în 2019

Lorena Teacă

Frumoasă, charismatică și adorabilă, niciun bărbat nu-i poate rezista. Este femeia ideală în ochii multor bărbați, iar anul 2019 îi va pune într-o lumină favorabilă absolut toate calitățile.

Femeia Leu este cea care va face ravagii, fără excepție, pe oriunde ar merge și orice ar face, fiindcă anul 2019 îi pune farmecele în evidență cum nu s-a mai întâmplat până acum. Următorul an se anunță plin de evenimente și momente unice extrem de frumoase pentru această nativă, cum nu a mai avut parte de mult timp.

Femeie cu coroană printre frunze

Nativa Leu va avea parte în anul care urmează doar de clipe frumoase și momente extraordinare, fapt pentru care starea bună și optimismul vor fi la ele acasă. Bărbații vor roi în jurul ei mai mult ca niciodată, datorită calităților cu care este din naștere înzestrată, copleșind-o cu atenție și complimente.

Mai mult decât atât, charisma și frumusețea îi vor fi puse în valoare la maximum, va avea un aer fresh, îngrijit și sofisticat de-a lungul întregului an, fără vreo excepție. Nativa va petrece foarte multe ore în fața oglinzii înainte de a ieși din casă, deoarece va deveni absolut dependentă de faptul că nativii zodiacului îi vor da târcoale din ce în ce mai mult. Adoră să fie în centrul atenției, divinizată și să fie copleșită cu laude, iar 2019 îi va oferi din plin aceste lucruri după care tânjește atât de mult.

Planul profesional va merge ireproșabil, iar bărbații vor fi copleșiți de succesul pe care îl va avea nativa, fără prea mult efort în această privință. Toate lucrurile bune sunt atrase de către femeia Leu, iar reprezentanții sexului tare vor fi uimiți de cât de capabilă este această femeie.

Femeie cu rochie albă în pădure

Vor fi momente în care se va simți tentată să-și facă o relație, dar multiplele opțiuni îi vor da mari bătăi de cap. Anul 2019 este destinat numeroaselor relații superficiale, fără sentimente și emoții intense, din cauza faptului că Leoaica se va lăsa ghidată de aspectul exterior al nativilor, nu de sufletul lor, motiv pentru care relațiile lungi și serioase nu-și vor avea locul. Cu toate acestea, nu vor exista momente de singurătate profundă, pentru că finețea și gingășia ei vor fi precum un magnet pentru toți nativii zodiacului.

2019 se anunță a fi anul de glorie al nativei Leu, fiindcă va ieși în evidență mai mult decât toate celelalte zodii la un loc. Pe lângă viața sentimentală care va merge ca pe roate, nici celelalte planuri nu vor fi mai prejos, motiv pentru care, din fericire, Leoaica nu-și va încreți deloc fruntea a supărare și griji pe tot parcursul celor 12 luni. Să vină 2019!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Motive incontestabile pentru care Fecioara este cea mai bună din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.