Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Femeia din zodiac pe care niciun bărbat nu o mai poate face să iubească din nou

Marţi, 12.09.2017

Fiecare reacționează diferit la suferință. Unele dintre noi plângem cu lacrimi amare, dar suntem gata să o luăm de la început a doua zi, dar altele nu își revin niciodată de pe urma durerii provocate.

Cel care a afirmat pentru prima dată că timpul vindecă orice rană nu a cunoscut-o pe nativa din rândurile de mai jos: dacă a suferit o dezamăgire cruntă în dragoste, ea nu va mai iubi niciodată. Oricât de fermecător sau de bine intenționat ar fi bărbatul care vrea să îi cucerească inima, el se va lovi de un zid de gheață. Află despre cine e vorba din rândurile de mai jos!

Femeia cu inimă de gheață: nimeni nu o mai poate face să iubească

A iubit o dată, cu tot sufletul, și gata: zodia de mai jos nu își va mai dărui inima unui al doilea bărbat, dacă primul nu a fost capabil să o păstreze întreagă!

fata care sufera

Ne referim la zodia Capricorn! Nativii sunt renumiți pentru precauția de care dau dovadă atât în viața profesională, dar mai ales în cea amoroasă. Femeia Capricorn nu se va arunca niciodată cu capul înainte, pierzându-și mințile într-un flirt fierbinte, și nici nu își va dărui inima oricui o pretinde, fără ca acesta să îi dovedească potențialul pe care îl are.

De asemenea, zodia noastră de azi este faimoasă și pentru încrederea fragilă pe care o are în oameni. Nu e vorba neapărat de decepțiile suferite, cât de faptul că s-a născut cu o doză (sănătoasă, spune ea) de scepticism, care o împiedică să creadă în vorbele aruncate în vânt de oricine. Pentru ea, doar faptele contează, și nici măcar acelea, dacă nu sunt cu adevărat extraordinare.

Toate aceste trăsături creionează profilul unei native care se îndrăgostește greu. Dacă sunt zodii care își dăruiesc inima de mai multe ori într-un an, Capricornul o va ține captivă în piept mult timp, până ce întâlnește bărbatul potrivit din toate punctele de vedere. Ceea ce nu va fi deloc ușor: nativa e pretențioasă și conștientă de atuurile sale, așa că va cere luna și stelele de la cel care o curtează.

Acestea fiind spuse, se mai miră cineva că, după atâta grijă dozată în viața sentimentală, odată dezamăgită, femeia Capricorn va refuza să mai iubească? Cu sufletul zdrobit, nu mai găsește niciun motiv pentru a se implica din nou în cruciada zbuciumată de mai sus, mai ales că acum crede și mai puțin în oamenii din jurul ei.

Ceea ce nu înseamnă neapărat că își va petrece restul vieții suferind și plângându-și de milă. E perfect capabilă să își facă ordine în priorități și, oricum, dragostea nu a fost nicicând la fel de importantă pentru ea precum ascensiunea profesională. Toată energia pe care o consuma iubind o va folosi acum pentru a-și atinge visele și ambițiile în carieră; și are destule!

inima franta

Desigur, nu afirmăm că nativa va rămâne pură și nevinovată pentru restul vieții sau că nu va mai primi niciun bărbat în patul său. Va fi fericită cu relații pasagere și poate chiar se va căsători, dar nu va mai iubi nicicând: se va atașa, va simți tandrețe pentru cel drag, dar nu amor fierbinte.

Deși scenariul de mai sus sună destul de bine, noi o sfătuim totuși pe femeia născută în zodia Capricorn să încerce să lupte împotriva lui. Puține experiențe în viață rivalizează cu o iubire deplină și are toate motivele să se bucure din nou de ea!

Nativa Capricorn este femeia din zodiac în inima căreia niciun bărbat nu va mai trezi sentimente de iubire după ce a fost dezamăgită! Tu ce părere ai?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (48)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!