Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Femeia din zodiac pe care o cuceresc doar bărbații deștepți

Vineri, 01.09.2017

Este greu să determinăm ce anume o atrage pe o femeie la un bărbat, deoarece fiecare dintre noi avem propriile criterii prin care alegem persoana alături de care dorim să petrecem cele mai frumoase clipe. Există multe lucruri care pot să ne facă să admirăm ființa iubită, de la aspect și până la valori morale.

Acest lucru se aplică și în zodiac. Dacă unele femei vor de la perechea lor un corp perfect sculptat sau stabilitate financiară, alte semne zodiacale sunt interesate să găsească un bărbat cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Atunci când vine vorba de inteligență, doar o anumită zodie se lasă cucerită de bărbații deștepți.

cuplu inteligent

Iată care este femeia din zodiac pe care o cuceresc doar bărbații deștepți!

Inteligența este o trăsătură de care nu toate femeile sunt atrase, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Unele femei preferă bărbații ceva mai creduli, care să le facă pe plac în orice moment, pe când altele pun pe primul loc valorile spirituale și morale.

Dintre toate femeile din zodiac, doar nativa din Capricorn se lasă pradă bărbaților deștepți, care o pot stimula intelectual. Ea este o femeie extrem de inteligentă, iar din acest motiv are nevoie de un bărbat cu care să poată să se înțeleagă la un alt nivel. Pentru aceasta, deșteptăciunea perechii sale o poate asigura că va avea o viață armonioasă.

Nativa este una dintre cele mai inteligente femei din zodiac, iar acest lucru se poate vedea atât în rezultatele școlare și profesionale, cât și în valorile după care se conduce în toate acțiunile sale. Este o femeie distinsă și selectivă, și pentru a fi fericită are nevoie de un bărbat cu care să împărtășească idealurile sale de viață.

Femeia din Capricorn, spre deosebire de alte zodii, are nevoie de un partener care să știe cum să îi mențină interesul aprins. Deoarece se plictisește extrem de repede de bărbații superficiali, perechea sa trebuie să își dea seama atunci când începe să se simtă inconfortabil în relație și să îi ofere stimulentele de care are nevoie.

cuplu

Femeia din zodiac pe care o cuceresc doar bărbații deștepți este o persoană profundă, căreia îi place să se piardă în lumea ideilor. Într-o relație, ea are pretenția de la jumătatea sa să aibă aceleași preocupări intelectuale, să discute amândoi despre ultimele cărți citite, dar și despre ultimele descoperiri științifice și despre ceea ce se întâmplă pe scena internațională. Comunicarea este extrem de importantă pentru această nativă, iar dificultățile într-o relație pot să apară din cauza diferențelor de hobby-uri și pasiuni.

Zodia Capricorn poate fi cucerită doar de bărbații deștepți, care știu să îi hrănească fanteziile, dar și curiozitățile. Bărbatul ideal trebuie să fie capabil să o vrăjească doar din cuvinte, dar și să mențină flacăra pasiunii aprinsă. Gesturile romantice și excursiile-surpriză sunt doar câteva dintre lucrurile pe care această nativă le așteaptă de la persoana iubită.

Totuși, cel mai important motiv pentru care femeia Capricorn este cucerită doar de bărbații deștepți este că aceștia știu cum să o iubească frumos, să o respecte, dar și să o aprecieze pentru ceea ce este.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (90)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!