Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Femeia fără suflet-pereche din zodiac

Redactor Andreea Baluteanu

Încă din copilărie, credem cu tărie în concepția potrivit căreia există un Făt-Frumos și pentru noi, care ne așteaptă undeva, în lumea asta mare. Este gândul care ne consolează în clipele de singurătate sau după cele mai dureroase despărțiri, exact ca o prietenă apropiată.

Iar astrologia ne dă dreptate, considerând că există cupluri care sunt suflete-pereche! Nu însă în toate cazurile: se pare că una dintre zodii nu a fost dăruită cu acest partener ideal, ci va trebui să se mulțumească cu un substitut! Află despre cine este vorba!

Femeia care nu își va găsi niciodată perechea

Ne pare rău dacă te-ai născut în zodia Vărsător, pentru că se pare că astrele pur și simplu nu au fost capabile să îți stabilească un suflet-pereche. Oricât de mult ai căuta, nu se află în tot zodiacul un bărbat despre care să simți că te împlinește, că a fost creat anume pentru tine!

femeie trista

Cu siguranță, firea ta complexă, inimitabilă, le-a pus astfel pe astre în încurcătură. Până și ele au rămas uimite în fața personalității tale unice și nu au știut cu cine să o asocieze în zodiac, așa că te-au lăsat văduvă de suflet pereche.

Desigur, nu spunem că nu vei fi niciodată fericită, că vei avea numai relații dezastruoase sau că îți va fi imposibil să găsești vreodată un tip alături de care să trăiești. Suntem sigure că există native care au format căsnicii frumoase sau care sunt alături de bărbați cu care se înțeleg de minune. Nu vei avea însă niciodată sentimentul că eşti în compania unui suflet-pereche, împreună cu cineva cu care să fii perfect compatibilă, cu care să formezi un întreg.

Astrologii te îndeamnă să încerci totuși să formezi relații alături de reprezentanți ai propriei zodii! Până la urmă, cine să te înțeleagă mai bine dacă nu propriul semn, Vărsătorul? Aveți aceleași calități și vă luptați cu aceleași defecte, așa că veți realiza din timp cu ce se confruntă celălalt, ceea ce este un atu primordial, dat fiind faptul că tu ești o zodie aproape imposibil de citit de către ceilalți.

Cu toate acestea, nici măcar corespondentul tău masculin nu îți este suflet-pereche. Vărsătorii sunt unici, fiecare individ posedă o calitate nemaiîntâlnită, un atribut nemaivăzut până atunci, care îl va scoate din minți la un moment dat pe partenerul său. Și viceversa!

Mai poți încerca și relații cu Berbeci, Gemeni și Balanță, după părerea celor specializați în studiul astrelor. La primii te atrag focul și pasiunea, pe care le nutrești și tu, la a doua categorie independența, care o reflectă pe a ta, iar Balanțele sunt atât de înțelegătoare și șarmante, încât îți vor da pentru o clipă impresia că ți-ai întâlnit alesul. Dar nu va fi așa!

femeie in vacanta

Deși poate părea că rândurile de mai sus au fost destul de dure, noi nu avem motive să te compătimim! În esență, așa cum am spus, tu ești o ființă unică, iar independența și puterea ta sunt deja faimoase. Adevărul este că, dacă stai să te gândești, tu te-ai simți sufocată alături de un singur bărbat, fie el suflet-pereche sau nu. Ești atrasă de diversitate, vrei să cunoști lumea, să te distrezi, să fii permanent uimită, nu închisă într-o relație care poate deveni de la un punct încolo de-a dreptul asfixiantă.

Tocmai de aceea, este un lucru bun (și până la urmă definitoriu pentru tine) faptul că astrele nu au fost capabile să îți ofere un suflet-pereche. Și, dacă vrei să folosești această scuză de fiecare dată când dorești să scapi de un tip prea insistent, fă-o! Este în ton cu caracterul tău unic, fermecător, neobișnuit!

Abia așteptăm să auzim părerea cititoarelor noastre născute în zodia Vărsător! Ce părere ai? Cum te face să te simți faptul că nu ai suflet-pereche pe lume?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (89)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 4 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59650 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48968 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40177 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33804 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33365 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!