Horoscop
Înapoi la

Fiecare zodie are doi îngeri păzitori. Află care sunt ai tăi

Fiecare zodie are doi îngeri păzitori. Află care sunt ai tăi

Ramona Jurubita

Îngerii păzitori sunt ființele supranaturale care au grijă de noi când uităm să ne punem pe primul loc sau când suntem în pericol. Fiecare semn zodiacal are propriul înger, care îl ajută să își dea seama de calitățile sale și de importanța acestora. Dar mulți nu știu că există și un înger opus, ce le aduce nativilor sentimentul de echilibru în situațiile de criză. Altfel spus, îi face să revină cu picioarele pe pământ de fiecare dată când exagerează într-un fel sau altul.

Știai că parcursul tău depinde de aceste două ființe divine care îți influențează pașii? Dacă habar nu aveai de acest aspect, astăzi ai ocazia să descoperi toate secretele târâmului îngeresc. Din rândurile de mai jos vei afla cine e de partea ta și care forțe fac echipă bună pentru a-ți merge ție bine.

Berbec

Îngerul creației te ajută să te îndrepți întotdeauna spre idealurile tale, căci îți oferă motivația de care ai nevoie. El e sprijinul tău și te susține în toate deciziile pe care le iei. Tot de la el primești energia și curajul de care ai nevoie pentru a te implica în proiectele riscante.
Îngerul opus – îngerul iubirii (reprezentantul Balanței) te face să încetinești când tinzi să calci prea tare accelerația și să alergi ca nebunul/a spre visele tale. El te face să eviți imprudența.

Taur

Îngerul trinității te-a înzestrat cu devotament și constanță. La naștere, ți-a oferit darul răbdării pe care îl vei purta cu tine toată viața. De asemenea, poți duce orice sarcină la bun sfârșit datorită lui, având în vedere că îți arată zi de zi ce înseamnă perseverența.
Îngerul opus – îngerul reîncarnării (reprezentantul Scorpionului) te va sprijini când te vei confrunta cu schimbări uriașe în viața ta. În plus, tot el îți oferă și doza de romantism de care ai nevoie.

Gemeni

Îngerul comunicării se asigură că ai întotdeauna cuvintele potrivite la tine și că poți găsi o cale de a ieși din toate situațiile neplăcute. Este responsabil de optimismul tău și de faptul că ești deschis/ă mereu către nou.
Îngerul opus - îngerul fericirii (reprezentantul Săgetătorului) este singurul care te poate proteja de tristețe, care aduce dragoste și stabilitate în viața ta.

Rac

Îngerul abundenței a reușit să îți sădească în suflet sensibilitatea, făcându-te să devii un om pașnic și lipsit de răutate. Datorită lui ai parte de o inimă caldă, care știe să atragă multe persoane spre ea.
Îngerul opus – îngerul muncii (reprezentantul Capricornului) te ajută să faci față singurătății în momentele în care preferi să te izolezi. Tot el îți dă resursele necesare pentru a supraviețui izolării îndelungate.

Iată: Cele cinci zodii care te vor face să te simți frumoasă atunci când sunteți împreună

Leu

Îngerul forței pământului te reprezintă cu mândrie, făcându-te să ieși în evidență. De la el te încarci mereu cu putere, devotament, curaj și optimism. Datorită lui trăiești o viață interesantă, palpitantă și plină de surprize. Încrederea în tine se naște tot din energiile sale.
Îngerul opus – îngerul libertății (reprezentantul Vărsătorului) va veni în ajutorul tău când simți nevoia că trebuie să ieși dintr-o situație complicată. Vei reuși să eviți problemele dacă poți să crezi în el.

Fecioară

Îngerul vindecării îți menține capacitatea de bun/ă organizator/oare. De la el ai căpătat înțelepciunea, inteligența și sârguința, iar datoria ta este să ți le dezvolți cu fiecare zi ce trece. Fără el, nu ai fi mereu la fel de calm/ă și de optimist/ă. Când îl ții la distanță, începi să fii prea dur/ă cu tine și cu oamenii din jur.
Îngerul opus – îngerul viselor (reprezentantul Peștilor) te protejează de complexul de inferioritate și îți oferă flexibilitate în gândire.

Balanță

Îngerul iubirii cerești îți dă puterea să trăiești în armonie cu restul lumii și să nu te simți deranjat/ă de obiceiurile celorlalți. Tot această creatură te-a înzestrat și cu un simț extraordinar al dreptății. De-asta poți de fiecare dată să faci dreptate în rândul prietenilor tăi certăreți.
Îngerul opus – îngerul creației (reprezentantul Berbecului) te protejează de anxietate și te ajută să faci față situațiilor stresante.

statuie inger

Scorpion

Îngerul reîncarnării te face să fii un spirit puternic și hotărât. Curajul tău, maturitatea intelectuală, romantismul, vitalitatea și loialitatea sunt calități care dovedesc faptul că această ființă supranaturală te ghidează în tot ceea ce faci.
Îngerul opus – îngerul trinității (reprezentantul Taurului) îți oferă stabilitate și răbdare în momentele cheie ale existenței tale. Te ajută când te simți pierdut/ă, fiindcă îți poate reda credința în divinitate.

Săgetător

Îngerul fericirii este responsabil pentru dorința ta puternică de a cunoaște lumea. Te simți împlinit/ă doar când explorezi noi tărâmuri și când ai libertatea de a cutreiera în fiecare zi. Te caracterizează buna dispoziție, respectul pentru reguli și setea de cunoaștere, iar toate aceste calități au fost alese de protectorul tău, special pentru tine.
Îngerul opus – îngerul comunicării (reprezentantul Gemenilor) îți dă putere să duci la bun sfârșit proiectele începute și să nu te ambiționezi când nu este cazul.

Capricorn

Îngerul muncii îți înmulțește puterile fizice, dar și pe cele spirituale. Fără el, nu te-ai putea concentra asupra obiectivelor tale și nu ai avea puterea necesară pentru a face față deziluziilor.
Îngerul opus – îngerul abundenței (reprezentantul Racului) te susține când lupți cu neîncrederea și îți adâncește sentimentele curate.

Vărsător

Îngerul libertății te face să fii un/o partener/ă perfect/ă și un/o prieten/ă devotat/ă. Îți ghidează pașii spre învățare și astfel ajungi să îți dezvolți cunoștințele în fiecare zi.
Îngerul opus – îngerul forței pământului (reprezentantul Leului) este singurul care te poate face să depășești situațiile de criză și să îți transformi ideile în realizări concrete.

Pești

Îngerul viselor îți dăruiește dragostea pe care o răspândești în lume. Te-a înzestrat cu intuiție ascuțită și tot de la el ai primit capacitatea care te ajută să te apropii de Dumnezeu. Acest sprijin îți oferă mereu îndrumările de care ai nevoie și le împachetează uneori în așa-numitele viziuni pe care le ai.
Îngerul opus – îngerul vindecării (reprezentantul Fecioarei) este cel fără de care nu poți scăpa de probleme. Îți dă putere, ajutându-te să lupți cu obstacolele.

Tu ai simțit deja influența acestor ființe în viața ta?

Citește și: Cum își protejează zodiile inima. Nativii care sunt capabili de orice pentru a nu fi răniți

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: Cluber

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.