Horoscop
Înapoi la

Final de vară blestemat pentru 3 zodii. Trec prin cele mai grele cumpene

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Finalul verii, vacanțele se încheie și deja ne gândim la lucrurile pe care trebuie să le facem la început de septembrie. Nu prea am vrea să reluăm munca și nu ne simțim chiar în apele noastre, gândindu-ne la ce ne așteaptă.

Trei semne zodiacale sunt însă mult mai afectate de intrarea în semnul Fecioarei. Sfârșitul de vară va fi foarte complicat, cu agitație și obstacole greu de trecut, cu probleme la serviciu, tensiune și neînțelegeri, lipsă de comunicare în cuplu și chiar probleme de sănătate.

Rac

zodie trista

Planurile tale sunt date peste cap, pentru că cineva din familie are nevoie de îngrijire. Dacă ți-ai propus să pleci în vacanță la sfârșitul lunii august, este foarte posibil ca planurile să-ți fie date peste cap. Apar probleme mici, dar foarte sâcâitoare, care te fac să alergi și să te agiți foarte tare: reparații pentru casă, comisioane, înștiințări juridice.

Simți că nimic nu-ți iese așa cum dorești și ai un sentiment de eșec și o stare de nervozitate care nu anunță nimic bun. Îți găsești refugiu alături de partenerul tău, dar cazi din nou în „plasa” deznădejdii atunci când nu este cu tine. 

Caută momente de pauză pe parcursul zilei, fie și pentru câteva clipe. Încearcă să găsești lucruri frumoase și care îți fac bine în apropierea ta, fie că este vorba de o cafea sorbită în tihnă 10 minute sau de ascultarea unei melodii preferate.

Scorpion

femeie plangand

Simți că nu mai poți face față neliniștii care s-a strecurat în sufletul tău și începi să dai semne de depresie. O problemă medicală îți aduce multe temeri și nu poți să te gândești la nimic altceva. Ai nevoie de o vacanță mai lungă, pentru a-ți pune gândurile în ordine, dar primești și mai multe lucruri de făcut la locul de muncă.

În plan familial ai sentimentul că nimeni nu te înțelege și că ești lăsată să te descurci singură. Partenerul te anunță că va fi, la rândul său, foarte ocupat, chiar acum, când ai cea mai mare nevoie de el.

Încearcă să alungi toate gândurile negative care te copleșesc, altfel vei claca. Poți merge la un psiholog o perioadă ori poți încerca exerciții de relaxare și meditație sau rugăciune, până când va trece această perioadă tulbure.

Pești

despartire

Deși ai avut parte de concediu, ai un sentiment de epuizare și simți că nu poți să te apuci de nimic. Sfârșitul de vară este problematic în plan sentimental. Vei avea parte de multe conflicte cu partenerul de viață și este posibil chiar să vă despărțiți. 

Nici la serviciu nu îți merge foarte bine. Ai multe lucruri restante din lunile anterioare și simți că nu le poți face față. În plus, afli că cineva încearcă să te discrediteze și, culmea, este crezut de persoanele din conducere.

Când simți că lucrurile îți scapă de sub control și te copleșesc, ia-ți un moment de solitudine și reflecție. Rezervă un weekend pentru o plimbare în natură sau pentru a citi o carte în liniștea propriei case. 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator Cele mai compatibile și cele mai incompatibile semne zodiacale pentru un Capricorn

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.