Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Frumusețea este în ochiul privitorului: cât de frumoasă te vede, în funcție de zodie

Joi, 02.04.2020

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei unic, asemeni unei comori care așteaptă să fie descoperită. Dar cel care găsește această comoară, trebuie să aibă un ochi format pentru a se bucura de frumusețea ei. În funcție de atenția sau sensibilitatea sa, un bărbat poate descoperi trăsături nebănuite ale unei femei, care celorlalți le rămân ascunse. Un nativ Berbec va vedea un alt chip al tău comparativ cu un Vărsător sau un Rac. Dacă un bărbat este dominat de Venus, va aprecia mai mult aspectul tău fizic și feminitatea pronunțată, în vreme ce nativii conduși de Mercur vor fi atrași mai ales de inteligența și capacitatea ta de comunicare. 

Se spune că frumusețea este în ochii privitorului și este cu totul adevărat. Aceeași femeie poate trece nebăgată în seamă de un gen de bărbați, dar poate ajunge să subjuge sufletele altora.

femeie si natura 

Iată cât de frumoasă te vede în funcție de zodia sa și ce trăsături ale tale îi atrag cel mai mult atenția. 

Berbecul

Se știe că Berbecul este pasional și activ, asemeni zeității sale, războinicul Marte. De aceea, el va vedea frumoasă o femeie plină de viață, care trăiește intens, temerară și dezinhibată. Frumusețea pe care o vede la tine este un amestec între privirea ta pasională și determinarea sufletului tău, între trăsăturile tale conturate și spontaneitatea ta debordantă. 

Taurul

Senzualul Taur este condus de Venus, de aceea va aprecia armonia chipului tău, senzualitatea mișcărilor tale și capacitatea ta de a-i transmite siguranță și tandrețe. Atunci când nu ai ochi decât pentru el, bărbatul Taur te va vedea foarte frumoasă, deși este important să ai și un fizic atrăgător și o feminitate pronunțată. 

Gemenii

Curioși și comunicativi, Gemenii vor vedea frumusețea de dincolo de trăsăturile fizice, fiind  atrași mai ales de femeile cu o inteligență sclipitoare, de la care pot învăța ceva și cu care pot descoperi lumea. Dar nu înseamnă că ignoră frumusețea fizică; preferă un chip cu trăsături clasice, ușor spiritualizate și cu o privire plină de înțelesuri. 

Racul

Se știe că Racul este sensibil și are nevoie de legături emoționale puternice și de protecție. De aceea, vede frumusețea în expresivitatea ta emoțională și în tendințele tale materne și ocrotitoare. Se spune că mulți bărbați poartă inconștient imaginea mamei, când își caută perechea. Acest lucru este adevărat mai ales pentru Rac, ce va iubi la tine trăsăturile fizice și sufletești ce îi aduc aminte de mama sa. 

Leul

Leul poate căuta o femeie cu o frumusețe ieșită din comun, pentru că îi place să se afișeze cu o persoană care atrage toate privirile. Dar nu însemnă că nu îl atrag și alte trăsături, precum creativitatea și nonconformismul tău. Ca și Berbecul, Leul caută trăsăturile solare și expansive ale unei femei, vibrația de viață și energie fiind foarte importantă pentru el. 

Fecioara

Complicatul nativ din Fecioară este guvernat de Mercur, la fel ca și Gemenii, de aceea va căuta mai mult decât frumusețea fizică a unei femei. Misterul îl atrage ca un magnet și poate să se îndrăgostească de o privire inefabilă, chiar dacă nu vede în întregime chipul unei femei. Ca în poveștile orientale,doi ochi negri dincolo de un văl  îl vor fascina, dar și vorbele tainice ale unei femei îi vor trezi imaginația. 

femeie trandafir

Balanța

Bărbatul Balanță este sub oblăduirea lui Venus, de aceea are o slăbiciune pentru tot ce este estetic, inclusiv pentru femeile frumoase și rafinate. Va aprecia stilul și discreția ta, dar și ușurința cu care faci relații și umorul tău. Pentru el, o femeie frumoasă tebuie să întrunească trei calități esențiale: un chip plăcut, o fire deschisă și o minte ageră. 

Scorpionul

Bărbatul Scorpion are o latură misterioasă, de aceea este atras de trăsături cu totul particulare ale unei femei: capacitatea de a-l incita și a-i trezi simțurile sunt mai impotante decât frumusețea fizică. În ochii nativului Scorpion, o femeie este frumoasă dacă transmite erotism și lipsă de inhibiții, dacă rămâne învăluită de mister și inaccesibilă și dacă nu se supune stereotipurilor de frumusețe impuse de societate.

Săgetătorul

Atunci când privește o femeie , bărbatul Săgetător este atras mai ales de zâmbetul ei, de optimismul care i se citește în privire, de trăsăturle destinse și naturale. Dacă vrei să cucerești un bărbat Săgetător, nu trebuie să fii prea sofisticată sau să pui accent exagerat pe fizicul tău. Este de ajuns să-l învălui într-un surâs cald și să îți strălucească ochii de curiozitate și te va găsi fermecătoare. 

Capricornul

Poate că nu pare, dar bărbatul Capricorn chiar apreciază frumusețea unei femei, trăsăturlie regulate, finețea contururilor, profunzimea privirii. Dar nu este suficient să fii frumoasă fizic pentru a-l cuceri. O minte ascuțită și predispusă spre exploarea lumii îl fascinează, iar autenticitatea te face cu adevărat specială în ochii lui. 

Vărsătorul

 Bărbatul Vărsător este un nonconformist, de aceea apreciază un tip de frumusețe ieșit din comun căutând tot ce este mai surprinzător la o femeie. Vărsătorul este atras de femeile foarte frumoase, cu trăsături neobișnuite, de exemplu îi plac femeile din altă rasă sau dintr-o cultură total diferită de a sa. Mai mult decât fizicul, însă, apreciază potrivirea sufletească, iar o femeie la fel de aparte în gândire ca și el poate deveni stăpâna inimii sale. 

feneie dansand

Peștii

Romanticii Pești se pot îndrăgosti de orice femeie care le iese în cale atunci când sunt în dispoziție sentimentală, mai ales dacă are un zâmbet plăcut și o privire șăgalnică. Nativul Pești apreciază mai degrabă delicatețea decât trăsăturile prea conturate și are o putere neobișnuită de a vedea frumusețea sufletească, pe care o preferă atitudinilor provocative de tip femeie fatală.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!