Horoscop
Înapoi la

Greșeala din cauza căreia vei ajunge să faci coronavirus, în funcție de zodia ta

Greșeala din cauza căreia vei ajunge să faci coronavirus, în funcție de zodia ta

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Există multe temeri cu privire la faptul că ai putea oricând să contractezi virusul COVID-19. În continuare cea mai indicată metodă de a fi în siguranță este să respecți indicațiile autorităților de a păstra distanța socială, de a purta masca și de a-ți dezinfecta mâinile cu regularitate, însă te-ai gândit vreodată că și astrele au un cuvânt de spus?

Activitățile și obiceiurile tale zilnice sunt în strânsă legătură cu modul în care ai putea să te îmbolnăvești. Așadar, poți să ai câteva indicii despre cum poți să te protejezi și mai bine în timpul pandemiei globale de coronavirus. Iată cum vei face coronavirus, în funcție de semnul tău astrologic.

Berbec. Natura ta competitivă și energică te obligă să nu accepți niciodată "NU" ca pe un răspuns. De aceea, când ți s-a recomandat să rămâi acasă ai spus ceva de genul: "Uhm, nu... mulțumesc! Trebuie să mă duc să fac sport sunt în a 14-a zi din cele 20 ale programului de fitness. Oricum toată lumea dezinfectează aparatele de la sala de gimnastică după ce le-a terminat de folosit, deci care este riscul?" Acum este ziua 19 și virusul deja a început să se manifeste. Dar, hei, ai spus că nu iei pauză, nu-i așa?

Taur. Ești loială, perseverentă și de încredere, dar recunoaște, îți plac întâlnirile. Realitatea este că te-a întâlnit la un moment dat cu un tip care se mai vedea cu încă cinci fete, iar cumva două dintre ele locuiau și împreună. Și parcă nu îți vine să te oprești din zumzăiala și curiozitatea amoroasă, chiar dacă îți este interzis să te vezi chiar și cu unii membri ai familiei. Aventurile îți vor aduce pe tavă un virus frumușel dacă nu te oprești. 

Gemeni. În cazul în care COVID-19 s-ar putea transmite prin bârfă știm cu toții că tu ai fi prima care te vei infecta. Câteodată ești superficială și vicleană și cel mai probabil vei confunda cei doi metri cu doi centrimetri de distanță când vei vorbi cu cineva, de dragul de a afla ceva nou. Inutil să mai spunem că măcar una dintre cele două fețe ale tale vor lua visului. Din fericire pentru tine, te afli sub guvernarea lui Mercur, ceea ce te face extrem de rapidă. Și deși acest jargon astrologic este lipsit de sens, ar putea însemna că la fel de repede cum vei lua virusul vei și scăpa de el. 

Rac. Pandemia de coronavirus este una din acele momente în care îți vei dori ca starea ta de spirit să nu fie atât de influențabilă. Toată lumea știe că uneori ai tendința să fii nepăsătoare, iar acest lucru te va face să pui la îndoială măsurile de distanțare, dar și virusul în sine. Nici nu îi vei da seama când te vei trezi la o întrunire cu 20 de persoane, iar de acolo restul e istorie.

Leu. În ciuda numeroaselor tale calități minunate, între care creativitatea, pasiunea și spiritul de conducător, un defect primordial este acela că tânjești mereu după atenție. Plictiseala perpetuă din carantină, dar și lipsa interacțiunii sociale te vor determina să îți dorești să participi la petreceri ilegale sau să te lași îmbrățișată de persoane complet necunoscute. De aceea te vei trezi într-o noapte cu stări febrile și fără miros și parcă nu a fost o idee bună să faci toate acele lucruri, nu-i așa?

Fecioară. Ești muncitoare și modestă, însă ești foarte atentă la detalii. Observi TOT. Ești precum un ofițer de control. Iar atunci când prietena ta cea mai bună ți-ai trimis o fotografie cu noua ei ținută nu te vei abține să nu îi spui că îi stă îngrozitor. Și de acolo la a fugi la magazin alături de ea, chiar dacă ești obligată să rămâi acasă, este doar un pas. Ce contează criza mondială de sănătate, aici este vorba despre o urgență de fashion! Și vei ajunge în magazin și te vei gândi că este o idee bun să îți iei un fond de ten și să atingi câteva mostre de ruj și... gata. Ești în pat cu febră și pozitivă pentru COVID-19. 

Balanță. Dezgustată de faptul că trebuie să plătești suma colosală de 100 de lei pentru un abonament pe o platformă de filme, doar pentru câteva ore de vizionare pe zi, te gândești că ar fi o idee bună să inviți și câțiva prieteni la tine pentru a vă bucura împreună. Și ceea ce la început s-a vrut a fi o întrunire restrânsă se transformă într-o seară de cocktail cu mai mult de zece persoane. Din păcate, nu doar magia filmelor va ajunge la voi, ci și temutul virus...

Scorpion. Ești chiar de modă veche și nu suporți ideea de a comanda ceva online fără să îl vezi. Cum să iei acea rochie, chiar să dai bani pe ea, fără să știi că îți vine perfect? Ei și cum poți să te strecori repede la magazin și să probezi câteva articole, egoul tău cel mare va păli în fața sentimentului de groază când vei vedea acel test pozitiv. 

Săgetător. Ești generoasă, optimistă și mereu în căutarea unei aventuri! Cel mai important, însă, ești o filosoafă înnăscută. Și nu te mulțumești cu teoria, ci trebuie să pui tu singură în practică și să testezi pe propria piele. Oare vei contacrta virusul dacă te vezi cu acea prietenă bună, chiar dacă ești convinsă că nu are cum să fie infectată? Ei bine, da. Chia da. Iar acum trebuie să mai suporți și consecințele. 

Capricorn. Natura ta ambițioasă și disciplinată te va determina să realizezi o grădină zen improvizată unde te poți relaxa în timpul acestei pandemii. Dar nevoia ta permanentă de satisfaciție va distruge sau cel puțin întârzia grav acest proiect: când vei primi toate acele colete cu decorațiuni, vei uita să le dezinfectezi pe toate înainte de a le atinge. Așadar, două săptămâni mai târziu îți vei aduce aminte că gestul tău te-a făcut să te pricopsești cu virusul. Cel puțin vei avea o grădină zen complet decorată, perfectă pentru o recuperare relaxantă.

Vărsător. Dacă timiditatea și independența nu ar fi trăsăturile tale tale caracteristice, ai putea spune că tu ești singura persoană care va reuși să nu contracteze virusul. Dar nu poți să le ai pe toate. Într-o zi, cineva apropiat va începe să manifeste simptomele virusului și merge cu el la spital. Cu toate acestea, când vei ajunge acolo, vei fi prea timidă să ceri o mască. Două săptămâni mai târziu, când vei începe să ai și tu simptome, încăpățânarea ta te va face în continuare să crezi că nu ai nevoie ajutorul nimănui, nici măcar de cel al unui medic.  

Pești. Ești sensibilă, grijulie și o fire artistică. Vei ajunge în cele din urmă să participi la o petrecere cu mulți invitați și pentru câteva ore chiar vei uita că suntem în timpul unei pandemii globale. Vei dansa, te vei distra și îți vei lua doza de socializare, însă la un moment dat vei fi distrasă și vei bea din paharul altcuiva. Ups, pe asta nu ai prevăzut-o!

Surse articol: DailyCardinal / Metro.co.uk / Motifri

Surse foto: istock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.