Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Grija vieții tale - ce nu te lasă să dormi în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca înainte să adormi să îți năvălească în minte tot felul de gânduri, din cauza cărora reușești cu greu să îți faci somnul de frumusețe? Ei bine, află că fiecare zodie are gândurile ei înainte de culcare și este timpul să le afli pe ale tale, în funcție de semnul astrologic. Vei fi uimit!

Berbec

Berbecul, prin natura mult, muncește mult de-a lungul vieții pentru a învățat ce este disciplina și organizarea, mai ales atunci când își dorește să atingă potențialul deplin în viața de zi cu zi, mai ales în privința proiectelor pe care dorește să le realizeze. Așadar, cea mai mare grijă a Berbecului înainte de culcare este că nu face suficient pentru a-și creiona viitorul.

Taur

Taurul este aparent pasiv și uneori indolent, însă până primește primul impuls. Dacă un Taur este provocat de cineva, devine rigid, încăpățânat și, în unele cazuri chiar furios. Astfel, este destul de ușor să enervezi un Taur, mai ales în cazul discuțiilor în contraductoriu. Înainte de a adormi, Taurul nu poate dormi din cauza faptului că își face griji pentru lucrurile rele pe care le-a spus sau făcut în trecut. 

Gemeni

Gemenii sunt foarte curioși din fire, le place varietatea, în absolut orice domeniu al vieții lor, de la prieteni la mâncarea pe care o încearcă. Au interese multe și parcă orice le atrage atenția, însă doar pentru o scurtă perioadă de timp. Vor să experimenteze totul și au deseori senzația că nu vor avea timp să facă tot ce și-au propus. Înainte de a merge la culcare, grija care nu îi lasă pe Gemeni să doarmă este dacă vor găsi sau nu fericirea autentică în viața lor. 

Rac

Familia este una dintre cele mai importante preocupări ale Racului. Îi este dificil să se rupă de cei dragi, prieteni, tradiții sau obiceuri vechi de-ale sale. Un rac se va lega întotdeauna de amintiri și va colecționa mereu lucruri cu atașament emoționat. În fond, cea mai mare grijă a Racului înainte de a merge la culcare este dacă familia lui este bine și în siguranță.

Leu

Leul își dorește mereu să fie cel mai bun în ceea ce face și se simte bine atunci când cineva îi ia în considerare calitățile și îi laudă calitățile. Leii sunt extrovertiți și populari și reușesc mai mereu să exceleze în orice domeniu vor să activeze. Așadar, un Leu se va măcina mereu înainte de culcare atunci când se va gândi dacă cei din jur sunt sau nu mândri de el.

Fecioară

Fecioara este mereu și în totalitate dedicată muncii sale. O Fecioară va simți mereu nevoia să revină asupra proiectelor sale pentru a se asigura că a făcut totul așa cum trebuie, fără urmă de greșeală. Are tendința de a organiza și planifica totul, astfel că, înainte de a adormi, grija care nu o lasă să doarmă este dacă este sau nu pe drumul cel bun în privința carierei.

Sursa foto: Pixabay

Balanță

Balanța este o fire sociabilă, ce va simți mereu nevoia să facă parte dintr-un parteneriat sau un întreg. Este dependent de acest sentiment de apartenență și, în privința relațiilor amoroase, va pune mereu nevoile și dorințele partenerului mai presus decât ale lui. Balanța iubește mai mult cu mintea decât cu inima și astfel, grija ei cea mai mare înainte de culcare este dacă va găsi vreodată o iubire care să dureze și să o satisfacă.

Scorpion

Scorpionul are o personalitate carismatică și misterioasă și reușește, cumva, să îi atragă ca un magnet pe toți cei din jurul lui. De asemenea, spiritul de aventură e mereu prezent și își dorește constant să descopere lucruri noi și nemaîncercate. Astfel, grija lui cea mai mare, care nu îl lasă deloc să adoarmă este dacă profită sau nu la maxim de tinerețea lui. 

Săgetător

Pe Săgetător îl va caracteriza întotdeauna inteligența, însă doar de suprafață. Pare încrezător în sine, însă în realitate are complexe, ce îl împiedică să își vadă adevărata valoare. Uneori este foarte nehotărât și va încerca să împace, dacă se poate, două lucruri complet opus. Așadar, va căuta mereu modalități de a evolua și își va face mereu griji, mai ales înainte de culcare, când se va simți vreodată cu adevărat confortabil în pielea lui.

Capricorn

Capricornul este un semn zodiacal pe care îl caracterizează maturitatea și înțelepciunea. Va avea mereu țeluri înalte și este extrem de ambițios. Pare permanent preocupat de o problema gravă, chiar dacă e ceva minor, și va fi adeseori nemulțumit de ceea ce i se întâmplă, așa că grija lui cea mai mare înainte de culcare este dacă își dă suficient de mult silința în ceea ce face.

Vărsător

Vărsătorul adoră libertatea, este foarte atras de schimbări și va încerca mereu să fie cu un pas în fața celor din jurul său, ceilalți privindu-l ca pe o persoană excentrică, într-un anumit fel. Vărsătorul nu suportă rutina și constrângerile și detestă atunci când nu duce la bun sfârșit ceea ce a început. Așadar, grija lui cea mai mare înainte de culcare este dacă și-a îndeplinit sau nu propriile așteptări. 

Pești

Peștii simt mereu nevoia să împartă și să ocupe un loc important în comunitate. Îi interesează foarte mult poziția socială și își doresc să își atingă scopurile indiferent de compromisuri. Au o mândrie de sine foarte bine dezvoltată, astfel că pentru ei este foarte important să contribuie cu cât mai multe lucruri pentru cei din jur. Grija care nu îi lasă deloc să doarmă este dacă au contribuit suficient de mult la societate.

Sursa foto: Pixabay

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta