Horoscop
Înapoi la

Horoscop complet februarie 2021: ce ți-au pregătit astrele, în funcţie de zodie

Horoscop complet februarie 2021: ce ți-au pregătit astrele, în funcţie de zodie

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ultima lună de iarnă este, din multe puncte de vedere, chiar mai lentă și mai pașnică decât luna ianuarie. Nu numai că s-a dus agitația din jurul Crăciunului, ba, mai mult, a rămas doar o amintire, și acum stăm liniștite sub plapumă, încărcându-ne bateriile pentru mult așteptata primăvară și agitația ei.

Horoscopul lunii februarie aduce răgazul necesar pentru toate aceste evoluții: află ce anume ți-a pregătit pentru zodia ta!

Horoscopul lunii februarie: ce te așteaptă în funcție de zodie

Mergând la pas și oferindu-ne prilejul de a ne bucura de liniștea sfârșitului de iarnă, horoscopul lunii februarie este marcat de câteva evenimente astrologice importante. Mercur este în continuare în retrograd, începându-și mișcarea directă abia pe 20 februarie, așa că va fi musai să verifici cu atenție orice proiecte. Venus în Vărsător și Luna Nouă în același semn ne oferă numeroase oportunități, dar există în același timp o luptă acerbă cu trecutul care ne poate împiedica să evoluăm. Pe 18 februarie, Soarele intră în Pești, iar Luna Plină din Fecioară, de pe 20, aduce la îndeplinire planuri sau oferă recompense pentru eforturi depuse încă de la finalul verii.

Citește mai multe despre ce îți aduce primul Mercur în retrograd din an, în Vărsător!

femeie care acceseaza horoscopul zodiei digital, plan cu toate zodiile reprezentate prinsemne

Acestea fiind spuse, să vedem ce se întâmplă cu zodia ta conform horoscopului complet al lunii februarie.

Berbec. Există o serie de planete care te susțin în horoscopul lunar din februarie, dar nu înseamnă că totul va merge ca pe roate. Perspectivele financiare sunt bune datorită lui Marte, iar munca e ușoară grație lui Jupiter și Saturn, dar nu același lucru poate fi spus despre dragoste.

Dragoste. Iubirea ta e mai degrabă una imaginară decât reală și te deconectezi de la problemele adevărate ale relației, ceea ce nu îți era neapărat caracteristic. Pe de altă parte, riști să îți răsfeți mult prea tare partenerul, ceea ce poate duce la probleme financiare. Nu mai ești cu picioarele pe pământ.

Bani. Stai extrem de bine cu banii în februarie, mai ales datorită lui Marte, care susține activitatea oamenilor de afaceri și a comercianților. Sunt încurajate investițiile și vei primi un sfat bun din partea unei persoane cu experiență din profesia ta. Ai și oportunități de promovare, iar relațiile cu colegii sunt extrem de armonioase.

Sănătate. Horoscopul complet al lunii februarie nu este zgârcit cu tine nici din punct de vedere al stării de sănătate. Dispoziția bună și vitalitatea ți se mențin aproape fără efort, iar veselia și circumstanțele pozitive îți vor îmbunătăți sănătatea fizică și mentală.

Taur. Deși se anunță câteva probleme profesionale pe parcursul lunii februarie, entuziasmul și speranța ta în mai bine vor face diferența. Sunt îmbunătățite relațiile cu ceilalți, iar unele dintre perspectivele tale tradiționale despre viață și sensul ei pot fi zguduite din temelii.

Dragoste. Marte îți oferă pasiune și energie în dragoste, dar din păcate lipsesc romantismul sau tandrețea. Dacă ai o relație ce se menține de multă vreme, afecțiunea va fi mai puternică. Fii atentă la greșelile din trecut, care vor strica și legături sudate.

Bani. Prognoza horoscopului lunii februarie este favorabilă din acest punct de vedere. Oamenii de afaceri au spor bănesc, dar și cei care lucrează într-o industrie creativă vor avea de câștigat. Ai bani la dispoziție pe care îi poți cheltui inclusiv pentru îndeplinirea nevoilor religioase sau pentru donații.

Sănătate. Starea de sănătate e una bună, iar eventualele probleme care apar pot fi ușor alinate. Ai grijă însă să nu te obosești excesiv și consumă numai mâncare sănătoasă, mai ales după excesele de sărbători ce se mai resimt încă.

Gemeni. Deși apar câteva obstacole în cale, astrele au prezis pentru zodia Gemeni că vei trece destul de ușor peste ele. Te înțelegi de minune cu prietenii și te simți mai aplecată spre spiritualitate: îngrijește-te acum de nevoile sufletului tău.

Dragoste. Relațiile închegate au parte de afecțiune și de romantism grație ajutorului dat de Venus, iar apropierea e și mai tandră în a doua parte a lunii. Dacă ești single, socializează din plin, fiindcă ai șanse să intri într-o relație de lungă durată.

Bani. Din păcate, horoscopul financiar nu e deloc prietenos cu tine acum. Nici oamenii de afaceri, dar nici profesiile creative nu vor avea aproape nimic de câștigat. Dacă ai economii, vei trece mai ușor peste această perioadă. Evită să inițiezi proiecte noi.

Sănătate. Disciplina e atât de necesară acum, deoarece orice excese pot provoca probleme de sănătate majore pentru zodia ta. Ține cu dinții de rutina de sport și de mâncatul sănătos și, dacă e nevoie, apelează la ajutor medical pentru orice afecțiuni, chiar în stare incipientă: nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Rac. Horoscopul lunii februarie nu te lasă la greu: deși nu va fi totul roz, important e că așa pare pentru tine. Nu lăsa dificultățile din carieră să umbrească norocul pe care îl ai în dragoste în această lună.

Dragoste. Se anunță o lună plină de iubire, cu pasiune, tandrețe și senzualitate. Soarele, Marte și Venus pun umărul pentru ca tu să te simți excelent în relație. Este posibil ca unele native să rămână însărcinate, iar fetele single își pot găsi partener.

femeie insarcinata imbracata in rochie bej cu mainile impreunate pe pantece

Bani. Din păcate, horoscopul lunii februarie nu îți zâmbește deloc din punct de vedere financiar. Nu stai bine cu banii, iar proiectele începute nu avansează decât lent sau deloc. Nu îți va rămâne aproape nimic pentru micile tale plăceri.

Sănătate. Astrele îți zâmbesc însă în ceea ce privește starea de bine. Te bucuri de o sănătate excelentă și ai o dispoziție înfloritoare. Nu abandona însă sportul și alimentația sănătoasă și meditează mai des ca să te relaxezi.

Leu. Ai parte de o viață profesională bogată în această perioadă și vei cunoaște și fericirea în viața personală. Dar horoscopul lunii februarie le zâmbește mai ales fetelor single, care pot scăpa de acest statut dacă și-o doresc.

Dragoste. Romantismul va inunda viața ta personală, iar astrele au prezis pentru zodia Leu o compatibilitate deplină cu partenerul. Dacă ești singură, dar îți place un tip sau flirtezi cu cineva, sunt șanse imense să devină al tău.

Bani. Cariera merge de minune în această perioadă grație influențelor Soarelui, lui Marte și Venus. Dar nu te aștepta și la recompense financiare, pentru că nu e cazul. Mai mult, se pare că va fi nevoie să apelezi la economiile tale ca să o scoți la capăt.

Sănătate. Ai parte de stare de bine și de liniște sufletească în această lună, când ai și șansa de a remedia o afecțiune. Pune accent pe imunitate și îmbunătățește-o mâncând sănătos. Nu există niciun mare pericol din acest punct de vedere.

Citește și: Cele mai norocoase zodii din 2021!

Fecioară. Mercur în retrograd aduce schimbări și disensiuni în viața ta profesională și personală, așa că horoscopul lunii februarie cere curaj și răbdare din partea ta. Există însă și aspecte pozitive, mai ales datorită Soarelui care strălucește puternic peste viața ta amoroasă.

Dragoste. Viața de familie e plăcută, plină de entuziasm și de energie, subliniază astrele, așa că așteaptă-te să te distrezi de minune în această perioadă. Cele care se află în căutarea unei relații vor avea șansa de a o descoperi la finalul lunii, dar va fi vorba doar despre o legătură temporară.

Bani. Schimbări și obstacole neașteptate apar în cariera ta, dar vei reuși să treci peste ele mai ales grație ușurinței cu care comunici. Deși vei simți la un moment dat că lupți cu morile de vânt, ai încredere: un semn atât de dedicat ca tine reușește ceea ce își propune în cele din urmă. Cu banii nu stai însă deloc bine, și orice contract încheiat acum îți va pune multe probleme.

Sănătate. Nu există amenințări grave la adresa sănătății tale, dar sunt așteptate unele eforturi. Îngrijește-te mai ales de sănătatea ta mentală, relaxându-te în natură, meditând și rugându-te mult în această perioadă.

Balanță. Mercur în retrograd îți oferă clipe de bucurie și de tandrețe în viața amoroasă, care se va afla în prim plan în luna februarie. Deși nu ai parte de același succes pe plan profesional, măcar te bucuri de o stare de sănătate cu totul înfloritoare.

Dragoste. Cu șarmul pe care îl posezi conform horoscopului lunii februarie, nimeni nu îți va rezista, așa că fă bine și ieși la agățat: fetele single vor primi energie din plin de la Marte și magnetism de la Venus. Însă și nativele care au o relație se vor bucura ca în prima zi de dragoste, iar tandrețea și romantismul le vor da aripi.

Bani. Stai destul de bine cu cariera în luna februarie, orice proiecte noi fiind încurajate. Deși vor apărea câteva probleme minore în a doua parte a lunii, Soarele te va susține să treci peste ele cu brio. Însă situația financiară nu e la fel de pozitivă: abia reușești să îți satisfaci nevoile zilnice și nu mai e deloc loc pentru a pune deoparte.

Sănătate. Toate bune pe acest front. Nu mai e pic de anxietate în viața ta; ori situația generală e mai pașnică, ori tu ai învățat cum anume să stăpânești stresul. Ești liniștită și te poți ocupa netulburată de orice probleme de sănătate mai intervin.

fata imbracata in rochie rosiee care sta pe barca langa o mare albastra; liniste si fericire

Scorpion. Din păcate, horoscopul lunii februarie anunță câteva probleme în plan familial, pe care ar trebui să le întâmpini cu tact și cu compasiune. Compromisurile vor fi absolut obligatorii dacă vrei să ai parte de liniște. Uranus și Marte „își bagă coada” în viața ta sentimentală și vor provoca numai furtuni.

Dragoste. Apar tensiuni în relație, mai ales din cauza faptului că partenerul tău de viață dă dovadă de tot mai multă dorință de independență. Dacă reușiți însă să treceți peste aceste inconveniente, lucrurile se vor schimba în a doua parte a lunii, atunci când ai parte de armonie și de senzualitate. Dacă ești single, te poți implica în relații, dar vor fi pasagere.

Bani. Veștile nu sunt mai bune nici în carieră. Apar tot felul de obstacole neprevăzute și se pare că nici toată inteligența și ingeniozitatea din lume nu te vor ajuta. Pur și simplu va trebui să te resemnezi. În ceea ce privește banii, sperăm că ai puse deoparte câteva economii, fiindcă e destul de posibil să fii obligată să apelezi la ele.

Citește și Horoscop financiar 2021 și află cum anume stai cu banii în această perioadă!

Sănătate. Când totul merge prost, efectele se resimt mai ales din punct de vedere fizic. Așa că extenuarea de la muncă și problemele de pe plan personal te vor predispune la tendințe depresive sau anxioase. Fă sport și meditează ca să minimizezi aceste efecte!

Săgetător. Astrele au prezis pentru zodia Săgetător o lună în care relația va fi armonioasă, dar în carieră vor apărea unele probleme mai ales din cauza influenței nocive a lui Marte și a lui Uranus. Sunt contraindicate călătoriile acum, mai ales când au loc în scop de business.

Dragoste. Numai vești bune din acest punct de vedere. Dacă ai o relație, legătura va fi plină de afecțiune și de dragoste, luminând circumstanțele pașnice ale vieții. Este genul de lună cu momente memorabile pentru iubirea ta. Și fetele single au șansa să își găsească în această lună iubirea vieții lor.

Bani. Mediul de lucru e cel care îți pune probleme în această lună: poate colegii se comportă urât cu tine sau superiorii au pretenții imposibil de atins. Cu răbdarea vei reuși multe, dar și accentul pe spiritualitate te va ajuta mult.

Sănătate. Fii atentă la ceea ce mănânci cu precădere în această lună. Se anunță atât indigestii, dar și acumularea de kilograme în plus.

Capricorn. Nu se anunță prea multe probleme în această lună și, orice s-ar întâmpla, vei fi ajutată de membrii familiei și de prieteni. Marte guvernează relații bune cu copiii tăi sau ai celorlalți, iar Pluto va aduce câteva schimbări la final de lună.

Dragoste. Iubirea nu e o prioritate în prima parte a lunii când ești mai degrabă interesată de carieră. Lucrurile se schimbă însă după Ziua Îndrăgostiților când vei simți că sentimentele pentru partenerul tău sunt mai profunde ca oricând.

Bani. În carieră ai parte de un avans considerabil mai ales pentru o lună în general înecată în inerție precum februarie. Se anunță de asemenea recompense bănești însemnate; pune măcar o parte din acești bani deoparte pentru luni mai grele.

Sănătate. Starea ta de bine e molipsitoare: nu numai că stai excelent cu sănătatea, dar ești fericită și liniștită. Demult nu ai mai fost atât de veselă, ceea ce nu înseamnă că trebuie să uiți de programul de exerciții, care trebuie urmat cu mai multă consecvență ca niciodată acum.

Vărsător. Problemele cu un anumit membru al familiei sunt cele care vor provoca cea mai mare tulburare în această lună: respectul și bunătatea sunt cheile pe care trebuie să mizezi. În rest, astrele îți oferă multă energie, ca să poți trece cu bine peste orice piedici s-ar abate în calea ta.

Dragoste. Dacă ai avut anumite probleme în relație, Marte și Mercur te susțin să le depășești grație unei comunicări mai bune. Claritatea și sinceritatea sunt atribute care îți vor servi în legătura ta sentimentală. Ai un magnetism ieșit din comun, așa că se anunță multă distracție și flirturi fierbinți.

Bani. În carieră, horoscopul lunii februarie va dezamăgi zodia Vărsător. Nu vei avansa deloc într-un proiect important, în principal din cauza lipsei de cooperare din partea șefilor sau a colegilor. Evită cu înțelepciune speculațiile financiare.

Sănătate. Nici cu sănătatea nu stai deloc bine. Se anunță o boală cronică sau poate o problemă veche de sănătate care revine. Este posibil ca afecțiunile fizice să aibă repercusiuni și pe plan psihic și să ai nevoie de îngrijire medicală costisitoare.

Pești. Se anunță o lună plină de înțelepciune, cu accent pe interiorizare. Reflectează la sensul vieții tale și la misiunea ta pe pământ și vei vedea că te vei bucura din plin de tot ce are să îți ofere acest miracol numit viață. Saturn și Jupiter te vor ajuta în orice situații dificile.

Dragoste. Se pare că aleargă mai mulți bărbați după tine și astrele sunt de părere că îți va fi destul de greu să te decizi. Fii sinceră și nu duce pe nimeni cu zăhărelul oricât de tentant ar fi. Dacă te afli într-o relație, e indicat să vorbești deschis cu partenerul, pentru că secretele pot eroda legătura voastră.

cuplu aflat in padure, in cabana, privesc un peisaj de iarna alaturi de doua cani de ceai sau de cafea

Bani. Horoscopul lunii februarie te susține pe plan profesional și vei primi o doză de realism puternică din partea lui Saturn, care susține orice proiect la muncă. Banii curg datorită norocului pe care ți-l oferă Jupiter, iar veniturile tale vor crește printr-o moștenire sau dintr-o sursă necunoscută.

Sănătate. Nu ai motive să îți faci griji nici din pricina stării de sănătate. Doar ține sub control stresul și urmează rutina zilnică; în rest, se ocupă astrele de starea ta de bine!

Horoscopul lunii februarie prevede câteva evenimente majore, care influențează din plin zodiile. Tu ce părere ai despre ceea ce îți rezervă?

Surse articol: Chatelaine, Sunsigns.org

Surse foto: iStock, Pixabay, Pexels

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.