Horoscop
Înapoi la

Horoscop dragoste, săptămâna 30 mai - 5 iunie. Astrele nasc rețeta perfectă a unei superbe povești de iubire: îndrăzneală infinită, comunicare eficientă și încredere indestructibilă

Horoscop dragoste, săptămâna 30 mai - 5 iunie. Astrele nasc rețeta perfectă a unei superbe povești de iubire: îndrăzneală infinită, comunicare eficientă și încredere indestructibilă

Alida Enache

Îndrăzneală infinită, un boost de încredere și carismă cât încape: asta pregătește Cosmosul pentru nativi în săptămâna 30 mai - 5 iunie. Sună bine, nu-i așa? După o lungă perioadă în care Mercur retrograd a dominat cu totul universul iubirii, al relațiilor și al comunicărilor, putem, în sfârșit, să ne revenim la normal sau, de ce nu, să renaștem!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Această schimbare maiestuoasă de atitudine, care, fără vreo urmă de îndoială, va fi adoptată de fiecare zodie în parte, aduce cu ea numeroase și nenumărate beneficii și oportunități. Da, în sfârșit vei cuceri acea persoană la care visezi zi și noapte! Și da, a sosit momentul să ieși din acea relație toxică care nu face nimic altceva decât să soarbă energia! Astrele au grijă ca fiecare dintre noi să primească exact ceea ce merită atunci când vine vorba de dragoste, iar asta înseamnă că mulți nativi vor avea parte de surprize extraordinare...sau dezastruoase.

Ilustrație cu două palme în jurul unei inimi

Află și cum te va afecta Luna Nouă în Gemeni, care va avea loc în data de 30 mai!

Ei bine, atât timp cât nu vei încălca nicio regulă a iubirii și nu-ți vei trece peste principii, nu ar trebui să te alarmezi prea tare. Să descoperim împreună în rândurile de mai jos ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie, în funcție de semnul tău zodiacal!

Horoscopul dragostei, săptămâna 30 mai - 5 iunie. Ce prezic astrele pentru zodia ta

Berbec. Viața ta sentimentală trebuie pusă, cumva, în echilibru, iar mulțumită Noii Luni din Gemeni ai putea ajunge chiar să stăpânești arta iubirii. Perspectiva ta asupra relațiilor și asupra dragostei în general nu a fost neapărat realistă și tocmai de aceea ai ajuns deseori în situații dureroase. Dar ghici ce? Noi idei și modele de gândire îți sunt disponibile acum, ceea ce înseamnă că ești gata să începi o nouă poveste de iubire!

Taur. Ai putea simți că ți-ai pierdut, în mod oficial, mințile. Să fie oare persoana iubită de vină? Chiar și așa, nu dispera, căci totul este pe cale să se schimbe! Mercur face o ghidușie superbă vineri, mai exact, intră direct în semnul tău, permițându-ți să-ți recapeți, glorios, echilibrul mental și claritatea în gândire. Dacă ai fost acuzat/ă de partenerul tău/partenera ta că acționezi fără logică sau că ești nehotărât/ă, în sfârșit, îți vei putea expune punctul de vedere și te vei putea apăra.

Gemeni. Săptămâna aceasta reușești să faci o schimbare majoră și chiar magnifică în mentalitatea și comportamentul tău, ceea ce va avea efecte pozitive și asupra vieții tale amoroase. Nu mai accepți nimic din ceea ce nu-ți face cinste și pui piciorul în prag atunci când este cazul. Da, aceea persoană toxică care ți-a întortocheat mințile de ceva timp va dispărea fără urmă din viața ta. Meriți mai mult de atât!

Rac. Chiar și cele mai încurcate și fără de speranță situații romantice din viața ta s-ar putea împleti frumos în această săptămână. Dacă până acum ai simțit o mare confuzie în legătură cu o prietenie foarte specială pe care ai vrea să o ridici la nivel amoros, poți să fii sigur/ă că pe parcursul acestei perioade vei înțelege, cu adevărat, ce ar trebui să faci. Între timp, doar bucură-te de moment!

Leu. Viața ta socială devine de-a dreptul aglomerată și înfloritoare, ceea ce este foarte bine și din punct de vedere amoros. Luna Noua din cea de-a 11-a casă a ta, cea a prieteniei, îți oferă șansa de a-ți extinde orizonturile și de a face noi conexiuni sociale. Poate că nu-ți vei găsi sufletul pereche chiar acum, dar cu siguranță că vei întâlni noi persoane absolut minunate și atrăgătoare, care te vor face să mai uiți de singurătate.

Fecioară. Te simți prins/ă într-un labirint de oglinzi, iar asta doar pentru că viața ta romantică este atât de confuză acum. Bine că Mercur, guvernatorul tău, va deveni direct în cea de-a 9-a casă a credințelor și evoluției personale! Asta înseamnă că emoțiile tale devin clare, ajutându-te să înțelegi mai bine dacă parteneriatul tău de acum te determină, cu adevărat, să evoluezi sau dacă doar te ține într-o continuă stagnare.

Balanță. Te simți tot mai singur/ă, fie că ești într-o relație sau nu, iar asta doar pentru că Saturn, planeta restricțiilor și a limitărilor, mărșăluiește prin sectorul tău romantic. În plus de asta, povestea ta actuală de iubire pare să-și fi pierdut din sclipire și amuzament, ceea ce te-ar putea determina să vrei cu orice preț să faci o schimbare. Nu te gândi, totuși, să renunți la persoana iubită acum. Ai putea regreta decizia aceasta mai apoi!

Scorpion. Conflictele dintre tine și persoana iubită încep, în sfârșit, să se risipească. Ce bine! Nu-i așa? Chiar când erai pe cale să-ți pierzi speranța în iubire, descoperi că ea are de fapt mult mai multe fațete. Te vei bucura din nou de numeroase momente tandre și fericite, căci Mercur face o rotație directă în sectorul tău relațional, permițându-ți să te conectezi armonios cu ființa iubită.

Săgetător. Haosul ți-a dominat de-a dreptul viața în ultima vreme, așa că nici nu este de mirare că ai ajuns să te întrebi constant dacă va ieși soarele și pe strada ta, cel puțin din punct de vedere amoros. Din fericire, nu mai trebuie să te îngrijorezi, căci vineri, mulțumită rotației directe a lui Mercur, îți vei recăpăta echilibrul mental și, ulterior, încrederea în propriile forțe. Ești mai gata ca oricând să "pui mâna" pe o nouă cucerire.

Capricorn. O opțiune amoroasă apare în viața ta de nicăieri, ceea ce ți-ar putea reda un sentiment extrem de conflictul. Fie că ești într-o relație sau nu, un fost/o fostă pare să fi reapărut, deloc timid/ă, în peisaj. Încearcă, totuși, să nu te lași acaparat/ă de puterea nimicitoare a nostalgiei, căci, oricât de roz ar putea părea totul acum, îți vei da jos ochelarii naivității la un moment dat.

Vărsător. Luna Nouă poposește în sectorul tău romantic, iar în această perioadă, mai mult ca niciodată, vei simți nevoia unui suflet cald care să-ți încălzească patul noaptea. Ei bine, posibilitățile amoroase vor fi numeroase, așa că vei avea de unde alege! Atât timp cât te lași ghidat/ă de intuiție și nu-ți scapi din vedere valorile personale atât de prețioase, vei lua, fără vreo urmă de îndoială, hotărârea potrivită.

Pești. Știi cu certitudine că aceea persoană specială pe care o iubești acum îți este aleasa, așa că te gândești să duci, într-un fel sau altul, relația la un nou nivel. Fie că vrei să îi propui să se mute cu tine sau să îți cunoască părinții, reacția iubitului tău/iubitei tale va fi una pozitivă. Nu mai sta pe gânduri și fă exact ceea ce simți! Nu mai ai nimic de pierdut!

Vezi și ce îți pregătesc astrele în horoscopul general al săptămânii 30 mai - 5 iunie!

Acestea sunt cele mai importante predicții în dragoste pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie. Tu ce crezi? Urmează o perioadă benefică pentru nativi?

Citește și: Tarotscopul dragostei, vara 2022: în această perioadă, briza mării va intensifica fiorii iubirii

Surse foto: iStock

Surse articol: TarotAstrologyHoroscope

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce fel de iubire meriți?
Incepe quiz
Ce fel de iubire meriți?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.