Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 1 august 2023: la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, i s-a spus Taurului, dar roadele muncii sale sunt îmbelșugate și dulci

Horoscop mâine, 1 august 2023: la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, i s-a spus Taurului, dar roadele muncii sale sunt îmbelșugate și dulci

Redactor Andreea Baluteanu

Visele și obiectivele, dar și munca grea și dedicată sunt în centrul atenției în horoscopul zilei de mâine, 1 august. Cel mai important eveniment este Luna Plină în Vărsător, Superluna Sturionului, care ne dă o mulțime de motive pentru a celebra, punând accent pe voluntariat și petrecerea timpului cu prietenii.

Superluna Plină a Sturionului aprinde cerurile în zodia Vărsătorului, suscitând crize de identitate și cutremure de personalitate

O altă constantă a contextului astrologic este munca harnică. Urmărește cu dedicare obiectivele tale, oricare ar fi acelea, căci orice măsură luată mâine va duce la un succes orbitor. Nu va trebui decât să privești cum se înșiruie reușitele, spune trigonul dintre Marte în Fecioară și Jupiter în Taur.

Nu în ultimul rând, opoziția dintre Mercur în Fecioară și Saturn în Pești ne încurajează să devenim din ce în ce mai serioși atunci când vine vorba despre visele și obiectivele noastre.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 1 august, Berbec

Sociabilitatea ta crește pe timp de Lună Plină, dar poate că nu ar strica să te întrebi ce influență au asupra ta acei prieteni buni. Îți doresc binele sau doar caută să profite de pe urma prieteniei tale? Sunt amici numai de vreme bună, căutând distracția, sau te-ar primi sub umbrela lor când vitregiile se dezlănțuie afară? E vital să descoperi și dacă nu cumva te-ai pierdut pe tine încercând să le faci lor pe plac.

Horoscop mâine, 1 august, Taur

Cariera e principala ta sferă de interes în horoscopul zilei de mâine. Pentru că ai muncit atât de mult și ai favorizat evoluția profesională, vei culege în sfârșit roadele interesului tău, și tare mai sunt dulci. Poate să apară la orizont o promovare, o mărire salarială sau poate noi responsabilități, ce răspund mai bine preocupărilor tale.

Horoscop mâine, 1 august, Gemeni

Horoscopul zilei de mâine pune accent pe necesitatea de a limita ruminația excesivă. Te numeri, fără urmă de îndoială, printre „gânditorii” zodiacului, dar acest lucru nu se manifestă mereu în favoarea ta. Curiozitatea și intelectualitatea te-au dus departe, dar au înăbușit din fașă emoții care te-ar fi putut ajuta să te dezvolți și în alte direcții, ceea ce nu a fost mereu benefic.

Horoscop mâine, 1 august, Rac

Horoscopul de mâine pune accent pe intuiție, intimitate și emoție. E nevoie să discerni cum anume evoluează o relație cheie din viața ta. Parteneriatul poate fi întărit, însă la fel de bine poți înțelege că un divorț sau o despărțire sunt inevitabile. Ia această decizie cu o minte limpede și clară, ce va putea face diferența între un sfârșit dezastruos sau o perioadă problematică, dar altfel plină de potențial.

Horoscop mâine, 1 august, Leu

Pentru tine relațiile sunt extrem de importante, dar ai tendința acum să dai totuși prea mare pondere legăturilor tale. În loc să permiți opiniilor amicilor să te influențeze profund sau să lași elogiile lor să îți gâdile orgoliul, mai bine amintește-ți că e o singură părere pe care trebuie să o asculți, a ta proprie. Ai libertatea să faci orice alegere, inclusiv una pe care amicii tăi o resping.

Horoscop mâine, 1 august, Fecioară

A devenit un adevărat lux pentru tine să îți iei o vacanță, și ai început să „chiulești” până și de la timpul acordat propriei persoane? Se vor vedea cât de curând efectele nocive dacă persiști cu această atitudine. Oricât de „scump” ar fi, stabilește măcar un weekend departe de tensiune și stres, în care să te relaxezi după pofta inimii. Ai puncte bonus dacă mergi singur/ă.

femeie aflata in vacanta care se uita la cerul la asfintit pe care straluceste soarele

Horoscop mâine, 1 august, Balanță

Axează-te acum pe cele mai serioase laturi ale existenței tale. Sigur că unul dintre cele mai importante aspecte ale unei existențe este reprezentat de parteneriatele amoroase, dar cuvântul de ordine rămâne „seriozitatea”. Dacă ești single, îți poți întâlni sufletul pereche, iar dacă ai deja o relație, sunt stimulate creativitatea și fertilitatea pentru adâncirea conexiunii.

Horoscop mâine, 1 august, Scorpion

Îți face bine această perioadă mai ales din punct de vedere profesional. Nu uita însă că realizările de la job trebuie susținute de un climat liniștit acasă. Reînnoadă relațiile cu familia, discută mai des cu părinții la telefon sau gândește-te să redecorezi casa. Chiar și o mutare într-un spațiu mai senin, cu multă natură și vegetație, e de luat în calcul.

Horoscop mâine, 1 august, Săgetător

Horoscopul zilei de mâine te îmbie să comunici mai intens. Poate că dezvălui în sfârșit lumii un proiect la care ai lucrat în secret sau discuți despre relația ta, ținută încă în mister, cu un prieten sau un membru al familiei. Îmbunătățește relaționarea, fiind cât mai sincer/ă și mai autentic/ă. E un moment bun și să îți îmbogățești lista de lecturi.

Horoscop mâine, 1 august, Capricorn

Banii curg ca dintr-un robinet în viața ta, dar astrele te sfătuiesc să fii totuși chibzuit/ă chiar și atunci când fondurile par nesfârșite. Fie că sumele incredibile provin dintr-o promovare, o primă sau un câștig la loto, nu strică să și investești, cerând fără ezitare sfatul unui amic care se pricepe. Pe de altă parte, dacă nu ești mulțumit/ă cu ceea ce ai, poți să îți schimbi job-ul cu succes acum.

Horoscop mâine, 1 august, Vărsător

Pe tine cade raza reflectoarelor astrelor, lucru normal, dat fiind faptul că Luna Plină se află în semnul tău. Poți să împlinești un vis, o dorință sau un obiectiv – inclusiv personal sau amoros – și să îți fie așezată pe frunte cununa de lauri a succesului. Te simți ca un membru al familiei regale, copleșit/ă de atenția și laudele tuturor.

Horoscop mâine, 1 august, Pești

Este posibil ca oboseala sau chiar senzația de epuizare psihică și emoțională să te cuprindă în ghearele sale însângerate. Vei simți nevoia să dormi mai mult sau să îți revigorezi spiritul prin activități relaxante. Fii cu precădere atent/ă la ceea ce îți transmite mentalul prin vise revelatoare și prin intermediul a ceea ce visezi cu ochii deschiși. 

Horoscopul zilei de mâine, 1 august, aduce zodiilor perspective extraordinare.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: People, Cosmopolitan

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?
Incepe quiz
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.