Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 1 noiembrie 2022: Fecioara are nevoie de un sac de box ca să-și reverse frustrarea, și se va dezlănțui asupra unui om drag

Horoscop mâine, 1 noiembrie 2022: Fecioara are nevoie de un sac de box ca să-și reverse frustrarea, și se va dezlănțui asupra unui om drag

Redactor Andreea Baluteanu

Ultima lună de toamnă nu începe deloc sub auspicii bune, spune horoscopul zilei de mâine, 1 noiembrie. Semiluna în Vărsător duce la probleme de sănătate și la divergențe în familie, de aceea e important să gândești înainte să acționezi.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie: contradicția între bine și rău va pune iubirea la încercare, iar demonii trecutului își vor scoate colții

Pătratul dintre Lună în Vărsător și Venus în Scorpion înrăutățește situația. Vei fi cuprins de impulsuri creative, însă tot ceea ce concepi va fi criticat și dat uitării. Nu în ultimul rând, pătratul dintre Lună și Uranus în Taur ne face mai iritabili și mai capricioși și strică relațiile cu partenerul.

Află cum te afectează aceste influențe în horoscopul zilei de mâine, 1 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Berbec

Ești pusă pe treabă și tot ce te interesează e să îți vezi de ale tale. Într-o zi atât de periculoasă pentru comunicare, tu găsești cheia de a avea parte de succes, căci te concentrezi numai pe muncă. Atunci când îți rezervi energia și puterea fenomenale unui scop, știi că e ca și îndeplinit.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Taur

Te vei baza exclusiv pe un om apropiat ție mâine, dar acesta nu te va dezamăgi. Cu toate acestea, nu te aștepta să vă înțelegeți de minune; ce susține relația voastră este cu precădere legătura la care ați tot lucrat. Comunicarea poate fi defectuoasă și în același timp să vă sprijiniți unul pe celălalt.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Gemeni

Ziua de mâine stă sub semnul succesului în afaceri sau într-un proiect personal. Te ajută mult că știi ceea ce vrei și că identifici și cea mai bună cale de a-l obține. Te simți puternică, de neînfrânt, un lucru minunat, dat fiind faptul că oricum nu vei avea parte de ajutor de la nimeni.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Rac

Nu îți pasă ce fac prietenii, dragostea nu ți-ar putea fi mai indiferentă, și până și încercările de romantism ale partenerului te lasă rece. Tot ce te interesează acum e să faci bani și să fii în siguranță din punct de vedere financiar. De fapt e cea mai bună atitudine pentru o zi atât de complicată.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Leu

Starea de demotivare cruntă care te-a cuprins nu îți este deloc familiară, fiind provocată de un eșec neașteptat. Ai impresia că, orice ai face, nu ai sorți de izbândă, și că fiecare realizare e inutilă și lipsită de speranță. E doar o perioadă dură în viața ta, una care va trece la rândul său.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Fecioară

Nu te cerți cu cei din jur fiindcă ai motive mâine, subliniază astrele, ci pentru că ești dezamăgită de tine sau de ceva din viața ta. De aceea ai nevoie de un sac de box care să te ajute să scapi de suferință și de frustrare. Ține însă cont că așa nu vei face decât să îndepărtezi o persoană dragă.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Balanță

Din păcate, neglijența îți va da mult de furcă acum. Deși ești pe deplin conștientă de faptul că riscurile tale sunt periculoase și că poți avea mult de pierdut, continui numai fiindcă viața a fost lipsită de sare și piper și ai mare nevoie de o schimbare de decor. Cântărește însă mai bine deciziile tale.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Scorpion

Ce zi minunată te așteaptă! Va fi una plină de succes și nici măcar nu va trebui să ridici vreun deget pentru el. Ai de câștigat acum pentru că ai fost genul de persoană care nu s-a lăsat și care a persistat în ciuda prognozelor nefavorabile. Culegi acum roadele ambiției și poți sta liniștită, căci mai urmează.

fata care se bucura si are in mana un trofeu auriu

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Săgetător

Nu ieși deloc din casă mâine, căci e ca și cum viața ta e prea amară ca să fie trăită. Într-adevăr, se prea poate să te afli la un punct de restriște, în care ceea ce urmează să pară întunecat și lipsit de speranță. Mai ai însă încredere în viitor, și e permis să contempli ce va veni dacă te ajută să fii mai liniștită.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Capricorn

Ai în tine puterea de a face ce trebuie, care lipsește multora, și ești una dintre puținele zodii care au curajul de a lua o hotărâre nepopulară. Tocmai de aceea, vei fi privită urât în această zi, dar crede că se află și cineva care te urmărește cu atenție și apreciază eforturile tale. Și soarta te va răsplăti.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Vărsător

Nu este momentul pentru ca planurile tale să se îndeplinească! Nu se întâmplă nimic dramatic, doar stagnează, iar amânările, deși te plictisesc, nu te descurajează. E bine că ești dotată cu răbdare și cu înțelegerea faptului că la un moment dat vei fi și tu recompensată pentru eforturile tale.

Horoscop mâine, 1 noiembrie, Pești

Se anunță genul de zi în care puterea și concentrarea îți sunt puse la încercare. Cineva pândește din întuneric să faci un pas greșit, dar atât timp cât nu cazi în păcatul leneviei, vei trece ușor peste această zi. E posibil să ți se pară floare la ureche să te achiți și de cele mai dificile provocări.

Horoscopul zilei de mâine, 1 noiembrie, aduce zodiilor conflicte cu familia, dar șanse profesionale. 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Yourtango

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ai nevoie de o schimbare in viaţa ta?
Incepe quiz
Ai nevoie de o schimbare in viaţa ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.