Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 august 2023: un mare om spunea „dacă dorești să salvezi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia”, dar bunătatea Racului e o sabie cu două tăișuri

Horoscop mâine, 10 august 2023: un mare om spunea „dacă dorești să salvezi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia”, dar bunătatea Racului e o sabie cu două tăișuri

Redactor Andreea Baluteanu

Ai grijă de starea ta emoțională ca „de ochii din cap”, te sfătuiește horoscopul zilei de mâine, 10 august. Sextila dintre Lună în Gemeni și Soare în Leu te ajută să îți recalibrezi încărcătura sentimentelor resimțite mai mult sau mai puțin acut.

5 perechi din zodiac care mereu vor ajunge în relații amoroase

O stare de echilibru te va susține să te concentrezi mai bine și să poți înainta cu curaj și cu încredere.

Descoperă și alte influențe ale horoscopului zilei de mâine, 10 august, în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 august, Berbec

Un explorator trebuie să se obișnuiască cu haosul, și oare nu suntem cu toții exploratori în viață? Acceptă mâine că nu tot ce zboară se mănâncă și că ar fi mai bine să înțelegi că dezvoltarea se face adesea într-o direcție ce presupune mai mult risc decât siguranță. Apucă-te de o activitate la care nu te pricepi, primește sprijinul care îți e oferit la un proiect sau fă muzică ori artă.

Horoscop mâine, 10 august, Taur

Amintește-ți că „cu răbdarea treci marea”. Deși acum să aștepți cuminte la locul tău sau să muncești cu hărnicie pentru obiective pe termen lung ți se va părea destul de dificil, aceasta e abordarea câștigătoare în viață. Nu înseamnă că va fi mereu așa, numai că trebuie să le demonstrezi celorlalți că se pot baza pe tine pe o perioadă nedeterminată.

Horoscop mâine, 10 august, Gemeni

Horoscopul de mâine îți aduce aminte că atunci când urmezi cu prea multă fidelitate pe ceilalți poți ajunge să fii protagonist/ă al celebrului dicton „urma scapă turma”. Cu alte cuvinte, te poți regăsi în situația de a-ți fi sacrificate visurile pentru interesul celorlalți. Așadar, asumă-ți mâine o porție de libertate, urmărind un obiectiv chiar dacă va contraveni intereselor celor apropiați.

Horoscop mâine, 10 august, Rac

Adori proverbul „prietenul la nevoie se cunoaște”, căci ți se potrivește mănușă și simți că a fost anume scris pentru tine. Mâine ești dornic/ă să dai totul pentru cei apropiați, însă să știi că, dacă nu îți limitezi cumva aria de intervenție, bunătatea ta va fi mai degrabă o sabie cu două tăișuri. Dacă vrei să salvezi lumea, cum spunea Maica Tereza, începe prin a-ți iubi cu adevărat familia.

Horoscop mâine, 10 august, Leu

Mâine nu ar trebui să încerci să șochezi sau să impresionezi cu idei revoluționare, cât mai degrabă să înțelegi. Ai de prezentat un proiect nou și original și ai tendința de a-l impune sub filosofia „o să vedeți voi mai târziu că am dreptate”? Nu e cea mai sănătoasă abordare. Dimpotrivă, indicat e să îi observi mai întâi pe oameni ca să descoperi ce vor să audă și să împachetezi apoi ce vrei să vinzi în cel mai frumos ambalaj.

Horoscop mâine, 10 august, Fecioară

Să nu ajungi cumva să ți se spună „omul cu masca de fier”, incapabil să transmită altceva decât critici, care își ține emoțiile sub un strâns control. Cu cât insiști cu această atitudine, mai ales din poziția de lider, cu atât mai mult oamenii se vor îndepărta de tine, iar când vei ajunge să îi pierzi de tot, niciun gram de autoritate formală (sau nu) nu te va mai salva.

femeie cu par blond imbracata in ironman

Horoscop mâine, 10 august, Balanță

Într-o relație importantă pentru tine, fie ea profesională sau personală, unul trage într-o parte, celălalt în cealaltă? S-ar putea spune tot mai mult că unul „e la hăis și celălalt la cea”? Soluția nu este ca tu să muncești mai tare ca să poți compensa, ci să cauți să înțelegi motivele sale. Există o explicație pentru comportamentul pasiv-agresiv al celuilalt.

Horoscop mâine, 10 august, Scorpion

Ai mare grijă cu atitudinea ta provocatoare sub aceste „ceruri conflictuale”. Se poate să fie mai dificil ca oamenii să înțeleagă că așa ești tu, mai dur/ă, nu ai ceva personal cu ei. Acele remarci prin care speri să îi încurajezi sau să îi stimulezi nu vor fi deloc luate drept critici constructive, ci ca afronturi personale sau chiar afirmații conflictuale.

Horoscop mâine, 10 august, Săgetător

Ai o muncă titanică de desfășurat mâine, așa că te pregătești să îți sufleci mânecile și să începi să tragi din greu pentru a obține ceea ce îți dorești? Nu e cea mai bună soluție, nu dacă nu vrei să te epuizezi și să ajungi să nici nu te mai bucuri de realizarea ta. Mult mai indicat e să cauți sprijin undeva, mai ales că sunt mulți oameni care vor să ți-l ofere.

Horoscop mâine, 10 august, Capricorn

Lasă perfecțiunea aceea, nu numai că nu există, dar e și plictisitoare. Indiferent că predai un proiect sau concepi o operă de artă, micile greșeli îți vor da spațiu să evoluezi, pe de o parte, iar pe de alta îți vor conferi unicitate. Acest lucru nu înseamnă însă că nu mai e cazul să te străduiești. De asemenea, dacă simți că ai nevoie de ajutor, lasă orgoliul deoparte și cere-l.

Horoscop mâine, 10 august, Vărsător

Emoțiile intense care te cuprind sunt cumva neobișnuite pentru un semn care se lasă cel mai adesea guvernat de logică, dar acum aceste sentimente par pur și simplu imposibil de controlat. Nu copleși însă cu pasiunea ta pe acei oameni care preferă o abordare calmă. E indicat să trăiești intens și să te bucuri de un om sau de o activitate, nu să îi sufoci pe cei din jur.

Horoscop mâine, 10 august, Pești

E posibil ca influențele astrologice de mâine să îți dea bătăi de cap (și de inimă). Treci de la o stare la alta cu o viteză amețitoare. E însă musai să controlezi măcar o parte din aceste sentimente înainte ca cei din jur să se adăpostească din calea ta ca din fața unui tsunami. Ideal ar fi să discuți cu un amic, iar dacă nu poți, să îți notezi într-un jurnal sentimentele.

Emoțiile puternice se împletesc cu dorința de a instaura echilibru în horoscopul zilei de mâine, 10 august.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.