Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 ianuarie 2023: Taurul se minte cu cruzime, prins într-un joc de vise și oglinzi

Horoscop mâine, 10 ianuarie 2023: Taurul se minte cu cruzime, prins într-un joc de vise și oglinzi

Redactor Andreea Baluteanu

Luna se mută în Fecioară, așa că se anunță un prilej formidabil pentru a avansa în carieră în horoscopul zilei de mâine, 10 ianuarie. Suntem mai analitici și mai dedicaţi ca niciodată, având o gândire critică și orientată către rezultate. 

Munca și împlinirea datoriilor ne vor oferi cele mai mari satisfacții acum.

Citește și: Horoscop săptămâna 9 - 15 ianuarie: flacăra frustrărilor acumulate în timp se va domoli odată cu ieșirea lui Marte din retrogradare

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 10 ianuarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Berbec

Ambiția este motorul care te ajută să funcționezi mâine, grație Lunii în Fecioară. Îți stabilești cu exactitate obiectivele și nu permiți nimănui să te deraieze de la cursul tău. Nu o să ai nici ochi, nici urechi pentru cei din jur, singurul lucru care te interesează e să îți vezi de treaba ta.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Taur

Ți se pare că trăiești o mare minciună? Motivul este că permiți unei situații rele să persiste în timp ce îți spui singură că nu poți face nimic pentru a o schimba. În acest joc de vise și oglinzi, tu ești cea care va ieși pierzătoare, insistă astrele. Deși decizia pe care trebuie să o iei e grea, măcar te va elibera.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Gemeni

Cuvântul de ordine al acestei zile este dragostea. Nu neapărat cea romantică, deși și ea te va împlini, cât mai degrabă cea față de familie și față de prieteni. Mai ales amicii îți atrag recunoștința: sunt a doua ta familie, cea pe care ai ales-o, cea care te completează de minune.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Rac

Dacă nu știi cum anume să analizezi o situație sau ce decizie să iei, te va ajuta mult o perspectivă de ansamblu. Dar aceasta nu se obține oricum, ci cu răbdare și luând o pauză. Așadar, rezervă-ți, dacă e posibil, măcar două zile în care să încerci să te gândești cât mai puțin la problema ta și întoarce-te cu o perspectivă proaspătă.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Leu

Lasă neapărat acum creativitatea să se manifeste. Vei simți un boost de imaginație și poți să dai naștere la ceva măreț. Nu te stresa însă prea tare, nu trebuie să fie o operă de geniu, și să personalizezi un tricou pentru uzul tău va fi mai mult decât satisfăcător. Te simți precum o pânză goală, gata să se transforme în ceva nou și impresionant.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Fecioară

Norocul îți surâde în dragoste din plin acum. Renunță la îndoieli și la jocuri de seducție, inima sa bate numai pentru tine. E la fel de îndrăgostit ca tine, așa că îmbrățișează cu toată ființa ta acest sentiment puternic, care mătură totul în calea sa. Dacă ai visat la o iubire de basm, acum se manifestă.

fata si baiat care danseaza impreuna indragostiti

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Balanță

Ai ceva de făcut în această zi, o sarcină care e extrem de importantă pentru tine și pentru care ai sacrifica orice. Așadar, nu ai timp nici pentru activități frivole, dar nici măcar pentru conversații sau pentru întâlniri. Poți ajunge să fii prea tăioasă sau chiar nepoliticoasă, așa că nu ar strica să oferi și niște explicații înainte.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Scorpion

Somnul îți e bântuit de tot felul de coșmaruri în această zi. Te trezești de mai multe ori țipând sau chiar îți va fi frică să îți reiei odihna de teama a ce se ascunde în spatele pleoapelor închise. Sunt însă mesaje pe care subconștientul tău vrea să le decodezi în aceste vise.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Săgetător

Ai parte de clipe de poveste alături de iubirea vieții tale, dar să te aștepți ca totul să fie roz ar fi dovadă de mare naivitate din partea ta. Chiar și în adâncul celei mai mari fericiri palpită monștri, iar în cazul tău sunt oamenii din jur. Aceștia încearcă să îți întineze sentimentele cu criticile lor.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Capricorn

Se întâmplă o mică dramă la muncă acum, dar una pe care tu o consideri binemeritată. Poate că un proiect căruia nu îi întrezăreai nicio șansă e abandonat sau un coleg care nu își mai dădea demult interesul e disponibilizat. Cert este că nu ai de gând să intervii și nu ai nicio remușcare în acest sens.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Vărsător

Nu ai de gând să te mai lași călcată în picioare începând de acum. Vei pune punct chiar cu ușurință unei situații stresante din viața ta sau vei arăta ușa acelui om care îți tot încălca limitele sau te călca în picioare fără urmă de regret. Tot ce putem spune e că te vei simți minunat.

Horoscop mâine, 10 ianuarie, Pești

Firește că nu există om care să nu se simtă bine odată de a cumpărat ceva scump, special și deosebit, ce își dorea de mult, însă ce contează sunt și sentimentele care au stârnit această achiziție. Fă curat în interiorul tău și, odată ce ai înțeles de ce simți nevoia să risipești banii, cumpărăturile vor redeveni o distracție.

Horoscopul zilei de mâine, 10 ianuarie, aduce zodiilor șansa de a evolua.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Your Tango

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.