Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 iulie 2023: Leul crede că aude voci, dar în realitate e conectat la cele mai înalte frecvențe ale Universului

Horoscop mâine, 10 iulie 2023: Leul crede că aude voci, dar în realitate e conectat la cele mai înalte frecvențe ale Universului

Redactor Andreea Baluteanu

Criticile aprige, căutarea obsedantă a perfecțiunii și analiza amănunțită, însoțită de un spirit „năzuros” care găsește lipsuri în tot ceea ce îl înconjoară sunt principalele caracteristici ale horoscopului zilei de mâine, 10 iulie. Marte, cu al său aplomb războinic, intră în perfecționista Fecioară, iar dacă zodiile nu vor învăța să accepte lucrurile pe care nu le pot controla vor avea mult de suferit.

Dovedind faptul că ziua de mâine e una încărcată din punct de vedere astrologic, și Mercur intră în Leu. Reținem perfecționismul de mai sus și adăugăm în ascensiunea către stele a zodiilor curajul și optimismul acestei mișcări.

Nimic nu mai pare imposibil în horoscopul zilei de mâine, 10 iulie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 iulie, Berbec

Îți așezi ochelarii cu lentile cu dioptrii mari, care îți dau o vedere amănunțită asupra a ceea ce se petrece în jur, și începi să diseci lucrurile în profunzime, așa cum îi șade bine unei zodii influențate de Marte în Fecioară. De asemenea, dai o importanță mai mare aprofundării abilităților tale cu ajutorul unui expert: fie angajezi un antrenor personal sau contractezi serviciile unui profesionist în domeniul financiar.

Predicțiile numerologice pentru iulie 2023. Află dacă cifra destinului tău îți poartă noroc în această lună

Horoscop mâine, 10 iulie, Taur

În sfârșit, poți spune cu mâna pe inimă că ești ceea ce propovăduiești și nu mai conduci cu vorbele, ci cu fapta. Te poți implica acum într-o cauză sau îți mărești contribuția pe care o aveai deja la binele lumii. Sunt șanse ridicate să te găsim voluntar în echipa de campanie a unui politician sau să îți dedici prețiosul timp liber pentru a avea grijă de animăluțele de la un adăpost.

Horoscop mâine, 10 iulie, Gemeni

Începi să gândești ca un milionar, dragul/draga nostru/noastră, ceea ce e minunat! De multe ori, respingem singuri abundența pentru că ne limităm în gândire. Poți accepta în aceste momente că, chiar dacă nu banii cumpără fericirea, pot stabil un fundament bun pentru ea. Așadar, pui în practică o filosofie care îți poate asigura prosperitatea.

Horoscop mâine, 10 iulie, Rac

Te îndemnăm să treci la treabă mâine și nu glumim deloc când spunem că îți poți schimba viața datorită contextului astrologic ofertant. Sunt șanse mari să îți deschizi o afacere – sau să pui bazele unui proiect care s-ar putea dovedi bănos - ori să descoperi în tine tăria necesară pentru a petrece o lună în care să nu îți cumperi nimic.

Horoscop mâine, 10 iulie, Leu

Acele planuri „îmbunătățite” în mod obsesiv, până în cele mai mărunte detalii, sfârșesc adesea dramatic fiindcă ai scurs orice urmă de viață din ele. Tocmai de aceea, Universul te îndeamnă să închizi ușa biroului, să lași la vedere semnul de „DND” (Do Not Disturb – „nu deranjați”) și să dai curs acelor gânduri îndrăznețe care par să îți fie inspirate de undeva de sus. Într-adevăr, se pare că nu auzi „voci”, ești conectat/ă la cele mai înalte frecvențe.

femeie inconjurata de planete care tine in mana o planeta mai mic

Horoscop mâine, 10 iulie, Fecioară

Înțelegem că ești adesea „secretos/secretoasă” când vine vorba despre planurile aflate încă la stadiul de proiect, dar uneori prea mult mister strică. Așadar, comunică-ți mâine intențiile, visele sau ideile cele mai strălucite unei persoane. Ai grijă să fie cineva de încredere, care să nu îți fure viziunea briliantă, ci să te ajute cu o sugestie.

Horoscop mâine, 10 iulie, Balanță

Cât de sigur/ă ești de atașamentul tău față de actualul loc de muncă? Te întrebăm pentru că este posibil ca un superior să îți ceară o dovadă a angajamentului tău, în scris sau verbal, și e bine să fii pregătit/ă. Se poate să semnezi un contract sau să fii întrebat/ă în legătură cu cât intenționezi să mai rămâi pe actuala poziție. Primești și promisiuni, dar destul de vagi.

Horoscop mâine, 10 iulie, Scorpion

Te uiți afară cu nostalgie și sete de aventură, privind pe fereastră, dar visând că te afli de fapt într-un alt loc? Astrele te sfătuiesc ca acum să te întrebi cu sinceritate ce destinație ți-ar plăcea să vizitezi. Pentru că îți pui la lucru imaginația, poți să fii cât de îndrăzneț/îndrăzneață îți dorești. Universul va găsi o cale chiar și acolo unde înainte erau numai hățișuri de nepătruns.

Horoscop mâine, 10 iulie, Săgetător

Horoscopul de mâine îți arată cu generozitate că ai mai multe resurse decât îți închipuiai dacă dorești să pleci în vacanță sau într-o călătorie. O rudă îți poate face un dar consistent sau poate că un amic vrea să ți se alăture și astfel împărțiți suma pe jumătate. Însă e posibil și ca ajutorul să vină într-o altă formă, descoperind de exemplu că are cine să stea cu pisica ta.

Horoscop mâine, 10 iulie, Capricorn

Universul îți șoptește sigur la ureche, altfel chiar nu ne explicăm cum de pe buzele tale ies cuvinte mai prețioase decât mărgăritarele. Se pare că ești singurul/a care poate susține un amic a cărui dispoziție e mai întunecată ca niciodată. Răzbești prin zidul fricilor sale cu vorbe alese, pline de putere și de lumină, care îl trag din străfundurile anxietății. 

Horoscop mâine, 10 iulie, Vărsător

Dacă te-ai săturat de jobul actual sau pur și simplu ești în căutarea unei provocări, este timpul să iei o decizie. Nu te mai ascunde după deget, viața are nevoie de îndrăzneală. Așadar, depune-ți CV-ul pentru acel job, chiar dacă pare cu mult peste sfera ta de competențe, răspunde la apelul disperat al acelui recrutor sau contactează un fost coleg ce s-a angajat în altă parte și pare să o ducă bine.

Horoscop mâine, 10 iulie, Pești

Dragostea bate la ușă și ar fi mare păcat să nu îi deschizi! Vine în viața ta cineva cu totul și cu totul special, de care te îndrăgostești la prima vedere și cu care te potrivești atât de bine încât veți sta să discutați până la răsărit. Pe de altă parte, dacă ești fericit/ă și single, poți să faci o „pasiune” pentru un personaj de carte, de serial sau de film. Tot se pune!

Îmbietor și optimist, mărturisim că ne place horoscopul zilei de mâine, 10 iulie!

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.