Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 10 mai 2023: Racul cotizează la banca emoțiilor, astfel că va primi înapoi fericire cu dobândă însutită

Horoscop mâine, 10 mai 2023: Racul cotizează la banca emoțiilor, astfel că va primi înapoi fericire cu dobândă însutită

Redactor Andreea Baluteanu

Accentul e pus pe viitor în horoscopul zilei de mâine, 10 mai, cu Luna care intră în Vărsător. Concentrează-te pe a da forma dorită la ce va să vină, punând la lucru puterile manifestării și ale vizualizării.

Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 mai: zodiile se lasă purtate pe cele mai înalte culmi ale iubirii și nu-și mai încap în piele de fericire

De asemenea, e un moment prielnic pentru a efectua schimbări sau ajustări la planurile ce se vor desfășura în perioada imediat următoare.

Află ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 10 mai, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 10 mai, Berbec

Puterea vizualizării capătă o importanță primordială în horoscopul zilei de mâine. Dacă ai un obiectiv sau un țel pe care visezi să îl aduci la îndeplinire în perioada următoare, te va ajuta mult să îți imaginezi cum anume se va desfășura. Dacă nu îl poți proiecta în imaginație, șansele de a-l aduce la îndeplinire sunt mici. Altfel, ești pe calea cea bună.

Horoscop mâine, 10 mai, Taur

E timpul să dai piept cu acel ideal care te înfricoșează prin măreția sa. Contextul astrologic al zilei de mâine îți stimulează ambițiile, amintindu-ți că Roma nu a fost construită într-o zi. Așa e și cu visul tău. Dacă ia timp ca să îl îndeplinești nu înseamnă decât că e un deziderat prețios care merită orice sacrificiu. Fă-ți timp însă să concepi un plan, mai ales că beneficiezi de claritate.

Horoscop mâine, 10 mai, Gemeni

Luna în Vărsător te susține să îți îndeplinești în mod coerent și adecvat un ideal financiar. Fie că dorești să ceri o mărire de salariu sau să investești, ascultă nu numai de ceea ce îți spune logica, dar și de vocea intuiției. Te simți pregătit/ă pentru ceea ce dorești să întreprinzi? Conștientizezi că e momentul potrivit, sau al șaselea simț îți șoptește la ureche că e cazul să mai aștepți?

Horoscop mâine, 10 mai, Rac

Contextul astrologic de mâine e o minune pentru relațiile aflate în impas, dar vei avea de câștigat și dacă legătura ta merge strună. Cotizează la banca emoțiilor organizând o surpriză pentru partener, fie că e vorba despre un cadou plin de semnificații sau despre o cină romantică. Efortul ți se va întoarce înapoi și nu oricum, ci cu dobândă.

Horoscop mâine, 10 mai, Leu

Sănătatea se află pe primul plan și vei primi susținere de la astre pentru a te reapuca serios de sport. Însă e esențial să îmbrățișezi raționamentele logice care domină în aceste zile. Așadar, stabilește obiective palpabile, sustenabile, cum ar fi să faci yoga de două ori pe săptămână sau să mergi o dată la cardio la sală. Dorind să atingi performanțe înalte din prima, mai degrabă te vei descuraja.

Horoscop mâine, 10 mai, Fecioară

Ai farmec cât cuprinde și puțini îți vor rezista, dar evită să pornești pe o cale dictatorială și să consideri că totul ți se cuvine. Mai degrabă e esențial acum să cooperezi cu ceilalți. Ascultă ceea ce au să îți spună și ține cont de părerea lor chiar dacă nu te obligă nimeni. Relațiile, mai ales cele la distanță, cu parteneri de afaceri, colegi sau cu iubitul/a vor fi încoronate cu succes.

Horoscop mâine, 10 mai, Balanță

Te simți presat/ă și împovărat/ă, de parcă ți-ar lipsi inclusiv aerul pe care îl respiri? Înainte de a descoperi cine anume profită de generozitatea ta ca să te supună astfel, eliberează puțin din spațiul fizic și mental. Câteva mici gesturi sunt mai mult decât suficiente: fă curat în birou, fii atent/ă la alimentele pe care le consumi și meditează mai des ca să îți eliberezi spațiul mental de gânduri negative.

femeie schitata cu albastru care mediteaza

Horoscop mâine, 10 mai, Scorpion

Împarte din înțelepciunea ta celorlalți, căci ești un izvor nesecat în aceste momente. Chiar dacă pentru tine soluția problemelor lor e evidentă, se poate să nu fie așa și pentru ei. Mai degrabă decât să o expui direct, procedează precum un terapeut profesionist, punând întrebări bine țintite și încurajând oamenii să își găsească singuri răspunsurile.

Horoscop mâine, 10 mai, Săgetător

Te-ai încărcat singur/ă cu atât de multe sarcini că e de mare mirare că mintea ta mai face față. Începe de mâine să mai eliberezi programul. Sunt activități la muncă pe care ai putea să le delegi, să le automatizezi sau să primești sprijin la ele? Acasă poți coopta membri ai familiei în treburile casnice? În același timp, poți lua și inițiativa financiară reducând cheltuielile, achizițiile sau abonamentele de care nu ai nevoie.

Horoscop mâine, 10 mai, Capricorn

În îndeplinirea unui vis, ție îți e cel mai tare de ajutor să îți asiguri sprijinul emoțional al celorlalți. Povestește celor apropiați tot ceea ce faci pentru a bifa un anume obiectiv, prezentându-le atât reușitele, cât și eșecurile tale. Arătându-te sincer/ă și onest/ă, uman/ă, le vei câștiga admirația și te vei simți cu atât mai capabil/ă.

Horoscop mâine, 10 mai, Vărsător

Sunt anumite comportamente la prima vedere inofensive care în realitate se dovedesc nesănătoase pe termen lung și te vor afecta puternic. Unul dintre ele e presiunea auto asumată de a mulțumi pe toată lumea, celălalt evitarea cu orice preț a conflictelor. Reflectează cât anume te definesc și pe tine aceste atitudini și cum poți proceda pentru a le limita.

Horoscop mâine, 10 mai, Pești

Ești genul care ar sacrifica orice pentru prieteni, dar această atitudine e adesea nocivă și pentru tine, și pentru ei. În ceea ce îi privește, cum anume reacționează atunci când tu ești cea care are nevoie de orice fel de sprijin? Se poate să constați mâine că nimeni nu îți e alături în dorința de a porni într-o aventură, dar nu e nimic, ai șansa de a-ți extinde cercul social exact cu persoana care trebuie.

Horoscopul zilei de mâine, 10 mai, susține cu aplomb visele zodiilor, numai să știe ce anume își doresc.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment
Incepe quiz
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.