Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 11 august 2023: Peștii privesc prin gaura cheii sau prin vizorul amintirilor la o iubire din trecut, dar sunt avizați să țină ușa închisă, mai ales dacă au ferecat-o cu un motiv

Horoscop mâine, 11 august 2023: Peștii privesc prin gaura cheii sau prin vizorul amintirilor la o iubire din trecut, dar sunt avizați să țină ușa închisă, mai ales dacă au ferecat-o cu un motiv

Redactor Andreea Baluteanu

Familia și tot ce ține de persoanele cel mai apropiate de noi se află în centrul atenției în horoscopul zilei de mâine, 11 august.  Luna intră în Rac, încurajându-ne să petrecem timp cu rudele sau cu prietenii de suflet.

Zodiile extrem de greu de impresionat. Trebuie să muncești mult dacă vrei să te remarce

Pune accent pe siguranța și stabilitatea emoțională și financiară. Să îți reamintești că te afli într-un spațiu sacru, lipsit de riscuri, va contribui mult la starea de spirit.

Află ce presupune horoscopul zilei de mâine, 11 august, pentru fiecare zodie în parte!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 11 august, Berbec

Simți nevoia să te miști cu viteza luminii, trecând de la un proiect la altul cu o tenacitate extraordinară. Pe de altă parte, ia seama că nu tot ce zboară se mănâncă mâine și că, într-o zi în care Luna se mută din Gemeni în Rac, cel mai indicat este să te bazezi numai pe familie. Pe de altă parte, nici nu îți aduce la tăcere instinctul atunci când te îndeamnă să te apropii de un străin.

Horoscop mâine, 11 august, Taur

Nu ceda presiunii celorlalți, mai ales când insistențele vin din partea prietenilor. Familia va fi mai bine intenționată. Cu precădere dacă ți-ai făcut o promisiune față de tine – cum ar fi, de exemplu, să nu mai consumi alcool luna aceasta -, nu accepta să „guști doar un pahar” fiindcă un amic nu se lasă. Senzația de a te fi dezamăgit va fi mai amară decât o pilulă ronțăită între dinți.

Horoscop mâine, 11 august, Gemeni

În horoscopul de mâine, creativitatea ta sporește într-un chip incredibil. O să îți vină idei de geniu după idei de geniu și ar fi mare păcat să le ignori. Mai ales dacă un astfel de potențial plan se încheagă în mintea ta însoțit de o senzație acerbă de entuziasm, să știi că are șanse imense să îți transforme viața cum nu ai fi crezut cu putință.

Horoscop mâine, 11 august, Rac

Liniștea și stabilitatea îți priesc de minune acum, dragul nostru Rac. Dacă nu poți întreprinde activități solitare, cele care îți vor face cea mai mare plăcere, atunci caută să îți protejezi rezervele prețioase de energie acționând mai degrabă ca un observator în conversații. Notează reacțiile celorlalți, dar și pe ale tale. Vei căpăta și inspirație pentru un eventual proiect creativ.

Horoscop mâine, 11 august, Leu

Deși nu o să negăm că, din toate zodiile, parcă tu știi să joci cel mai bine rolul „rebelului fără cauză”, nu o face fără să îți cântărești foarte bine opțiunile, oricât de incitant ar fi. Nu compromite relații doar de dragul de a fi „mai cu moț”. Însă, pe de altă parte, nici nu renunța la ce te face să fii tu de dragul cooperării. Fără autenticitate, nu îți rămâne mai nimic.

Horoscop mâine, 11 august, Fecioară

E curios că trebuie să ți-o reamintim tocmai ție, unul dintre cele mai practice și mai muncitoare semne, dar să știi că e mult mai importantă calitatea decât cantitatea. Nu trece peste sarcini aparent banale și lipsite de importanță cu grație – cum ar fi ultima verificare înainte de a preda un proiect -, căci rezultatul final va fi compromis. Și vei ajunge să regreți.

Horoscop mâine, 11 august, Balanță

Ai liber să îți pui acei ochelari cu lentile roz care te ajută să vezi ce e mai bun în cei din jur. Să fim serioși; o supradoză de optimism face atât de bine nu numai la inimă, dar și la minte. Tuturor ne place să fim generoși. Însă, dacă simți că cineva caută să se impună prea tare sau emană vibrații toxice, interesează-te despre el înainte de a-i înmâna cheia spre viața ta intimă.

fata cool cu ochelari care trimite sarutari

Horoscop mâine, 11 august, Scorpion

Poți fi cât de secretos/secretoasă îți dorești mâine. Nu îți împărtăși gândurile private cu nimeni, nici măcar cu membrii apropiați ai familiei, dacă nu simți nevoia expres de a o face. Nu detalia planurile de la muncă și nu da amănunte despre acel proiect personal. Nu spunem că există un spion printre ai tăi, ci doar că acum interiorizarea îți va face bine.

Horoscop mâine, 11 august, Săgetător

Să știi că uneori nu strică să mai pleci urechea la acele critici constructive. Nu numai că nu strică, de fapt, ci e chiar un gest binevenit. Să începi să dezvolți o perspectivă obsesivă nu e deloc sănătos, așa că ai încredere în cineva capabil să îți ofere viziunea sa onestă și bine argumentată. Adună în jurul tău oameni care sunt capabili să îți spună „nu” sau să facă observații când e cazul.

Horoscop mâine, 11 august, Capricorn

Chiar dacă ai un termen limită presant, chiar dacă te apasă crunt grijile profesionale, fă ceva pentru starea de bine și echilibrul tău acum. Trezește-te mai devreme și înlocuiește cafeaua cu un ceai matcha. Umple-ți farfuria de verdețuri. Ridică-te odată la 25 de minute ca să faci o plimbare scurtă sau câteva exerciții de stretching. Cât de curând vei fi suficient de revigorat/ă pentru orice provocări.

Horoscop mâine, 11 august, Vărsător

Optimismul tău e molipsitor, așa că vei aduna în jur numai oameni capabili de orice ca să reușească sau mai degrabă dornici să reușiți împreună. E ca și cum pe cerul tău s-ar fi adunat „curcubeie” și în jurul tău ar pluti unicorni. Dacă ești însă tu cea care are nevoie ca cineva să îi ridice moralul, nu apela la ceilalți: nu vor fi capabili. O plimbare prin natură va rezolva însă multe.

Horoscop mâine, 11 august, Pești

Ești într-o dispoziție nostalgică, mai degrabă aplecat/ă spre trecut. Poți să ajungi în situația de a privi prin gaura cheii sau prin vizorul amintirilor spre o mare fostă iubire, dar ține ușa închisă, mai ales dacă ai ferecat-o cu un motiv. Nu e cazul să reaprinzi acum o flacără veche, deși îți poți îndulci ziua rememorând cele mai frumoase momente.

Horoscopul zilei de mâine, 11 august, aduce aplecare spre emoții, sensibilitate și familie.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?
Incepe quiz
Trăiești în trecut, în prezent sau în viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.