Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 12 aprilie 2023: egoul propriu îi pune bețe în roate Leului, a cărui mândrie proverbială îi stă ca un ghimpe în coastă

Horoscop mâine, 12 aprilie 2023: egoul propriu îi pune bețe în roate Leului, a cărui mândrie proverbială îi stă ca un ghimpe în coastă

Redactor Andreea Baluteanu

Lasă neobișnuitul și neconvenționalul guvernate de planeta Uranus să intre în viața ta! Dacă ai avut o problemă ce nu se lăsa rezolvată indiferent de abordare, mâine trebuie să faci ceva ce nu îți este deloc caracteristic, te îndeamnă trigonul dintre Lună în Capricorn și Uranus în Taur.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 aprilie: limitele sunt îndepărtate, iar schimbarea este, în sfârșit, îmbrățișată cu toată inima

Inovația și schimbarea vor da zodiilor vibrații pozitive și profunde și le vor face să simtă că trăiesc.

Află ce altceva îți rezervă astrele în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 12 aprilie, Berbec

Știi ce conduce o zodie ca a ta la o viață mult mai fericită? Un pic de reflecție. Dacă nu îți mai găsești locul în propria existență în ultima perioadă, e timpul să îți rezervi câteva minute de liniște și să meditezi cu sinceritate dacă relațiile tale actuale te mai definesc în vreun fel. Dacă simți că te trădezi pe tine însuți/însăți într-o legătură, e timpul să acționezi.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Taur

Cariera se află în centrul preocupărilor. Dacă intenționai să ceri o mărire sau o promovare, acum este momentul de aur. Fii însă atent/ă la justificările pe care le aduci: Uranus cere o abordare originală mâine, așa că lasă deoparte realizările din ultima vreme și întreabă-te tu ce aduci în companie și cu ce scop îți îndeplinești atribuțiile zi de zi. Aceste aspecte pot fi edificatoare.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Gemeni

Se prea poate să constați că ești nemulțumit/ă de cariera ta. Cum poți rezolva această problemă? Uranus are o idee care nu îți va plăcea: în loc să renunți, să încerci să găsești motive pentru a rămâne. Schimbarea e necesară uneori, dar și adaptarea ar trebui să fie în cărți. Găsește un motiv pentru care locul actual de muncă e atrăgător (pot fi și banii) și reamintește-ți-l periodic.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Rac

Nu o să îți vină să crezi cât curaj îți poate insufla Uranus, ce se manifestă mai ales în carieră. Fie că reușești să te impui cu diplomație, dar și determinare din plin într-un conflict cu un coleg sau cu superiorul, fie că ceri ceea ce ți se cuvine la muncă, cert e că nu îți vine să crezi ce transformare au prilejuit astrele în tine în aceste momente.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Leu

Știi cine îți pune ție piedici spre atingerea fericirii? Propriul ego, care e ca un ghimpe în coastă. În loc să te deschizi și să spui ce ai pe suflet într-o relație, ești mai interesat/ă de cine are controlul și deține frâiele în acea legătură. Dar o poveste frumoasă nu depinde de dinamica puterii, ci de vulnerabilitate și de dorința ambilor parteneri de a crea ceva trainic. Eternul eu nu prea are ce căuta în noi.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Fecioară

Te plângi perpetuu de lipsa banilor? Uranus are o rezolvare: crește-ți valoarea astfel încât să ajungi mai bine plătit/ă. Întreabă-te de ce aptitudine e nevoie în câmpul muncii tale și apoi caută să o cimentezi. Să participi la conferințe și la cursuri online sau offline nu numai că te va ajuta să evoluezi, dar te va umple și de satisfacția de a face ceva pentru propria persoană.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Balanță

În sfârșit începi să te simți mai bine în pielea ta, spun astrele. Senzualitatea îți e accentuată, dar și apetitul pentru distracție și dorința de te simți bine în compania celor dragi. Îmbracă acea ținută care îți vine atât de bine, ieși în oraș să dansezi sau frecventează un restaurant cu mâncare exotică. Cine știe cine te va remarca?

imagine retro cu femeie blonda imbracata intr-o rochie

Horoscop mâine, 12 aprilie, Scorpion

A fost o perioadă încărcată pentru tine și ai resimțit-o din plin. Acum e timpul să te mai și odihnești. Relaxarea și somnul sunt valorificate cum nu se poate mai bine, mai ales că îți dau și senzația că ai grijă cu adevărat de persoana ta. Dormi mai mult, stai cu gândurile tale, fără să îți propui să faci ceva, și vezi unde te duce viața.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Săgetător

Distracția e cuvântul de ordine al zilei. Simți că urmează ceva major și dorești să te bucuri de viață acum, cât ai prilejul. Ia-ți amicii, îmbracă outfitul preferat (dar să fie comod) și mergeți să descoperiți cu curiozitate orașul la pas. La fel de bine te vei distra la o petrecere în pijamale sau la o seară de filme, important e să fiți cât mai mulți.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Capricorn

Muncă, muncă și iar muncă: e clar că astrele sunt măcar constante cu privire la viața ta. Cu toate acestea, nici nu pierzi libertatea de alegere. Dacă tot te spetești atât, de ce nu ai face ceva care să te reprezinte? În cazul în care nu îți permiți încă să îți schimbi domeniul, măcar lansează o activitate secundară care să îți aducă mulțumire. Cât de curând vei fi remunerat/ă pentru ea.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Vărsător

Se tot anunță schimbări majore în viața ta, cu Pluto în semnul Vărsătorului. Nu se întâmplă nimic radical mâine, nu te teme, dar ești sfătuit/ă să începi să conturezi un climat favorabil pentru aceste evoluții. Fă curat în casa ta și în birou, pune punct relațiilor toxice și îndepărtează-te de acei prieteni care nu fac decât să te tragă în jos.

Horoscop mâine, 12 aprilie, Pești

Saturn în semnul tău nu o să te lase să trândăvești, așa că e cazul să dai curs unor schimbări. Mai ales cariera și finanțele sunt aduse în centrul atenției acum. Așadar, întreabă-te cum poți să fii mai productiv/ă, să câștigi mai mult sau să economisești mai inteligent. Se anunță mâine și o veste bună, așa că deschide brațele larg pentru abundență.

Horoscopul zilei de mâine, 12 aprilie, aduce zodiilor șansa de rezolva probleme vechi cu mijloace noi.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Povestea carui serial te caracterizeaza?
Incepe quiz
Povestea carui serial te caracterizeaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.