Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 12 decembrie 2022: păsările ciripesc, soarele strălucește și magia curge nestingherită în lumea Balanței

Horoscop mâine, 12 decembrie 2022: păsările ciripesc, soarele strălucește și magia curge nestingherită în lumea Balanței

Redactor Andreea Baluteanu

Nici nu știi câte poți realiza pe final de an, caută să te convingă horoscopul zilei de mâine, 12 decembrie. E un prilej minunat să fii productivă și să duci la bun sfârșit toate proiectele în curs grație sextilei dintre Soarele în Săgetător și Saturn în Vărsător.

Află cum te influențează horoscopul zilei de mâine, 12 decembrie, în funcție de zodie.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 12 - 18 decembrie: Iubirea este mai puternică decât orice mișcare astrală, așa că va învinge până și retrogradarea lui Marte

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 12 decembrie, Berbec

Dacă te gândeai să faci o călătorie în viitorul apropiat, dar perspectivele erau mai degrabă întunecate, să știi că lucrurile sunt pe cale să se schimbe acum. Ai șansa de a bifa acel voiaj la care visai: dintr-odată drumurile se deschid și ai la dispoziție oferte extraordinare și cele mai wow oportunități la care ai fi putut visa.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Taur

Dacă găsești și un scurt răgaz în care să fii singură cu partenerul tău, e musai să profiți de el. Astrele spun că nu veți mai avea parte de o asemenea ocazie în zilele următoare, când casa voastră va fi plină. Discutați ce e de discutat sau pur și simplu bucurați-vă unul de compania celuilalt.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Gemeni

Aveți de împărtășit, tu și cu iubitul tău, o veste importantă familiei. Poate fi vorba despre o logodnă sau un alt fel de angajament, dar și despre venirea pe lume a unui copil. Deși ceea ce urmează să spui va aduce fericire, e normal să ai emoții. Savurează la maximum aceste momente!

Horoscop mâine, 12 decembrie, Rac

Productivitatea ta e exemplară în aceste momente și cât de curând ți se va arăta și răsplata pentru ea. Poți încheia un proiect important, poți să primești un mesaj de mulțumire de la un client încântat sau o laudă pe deplin meritată de la un șef care e întotdeauna zgârcit cu elogiile.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Leu

Strălucești acum din punct de vedere creativ, dar să știi că vei avea și susținere din partea celor apropiați. Poate că un amic îți face o sugestie sau un coleg îți oferă un sfat neprețuit, dar cel mai probabil vei avea să îi mulțumești Universului, care îți trimite în cale o muză ce va simboliza toată inspirația de care ai nevoie.

fata fericita care are fluturi pe fata

Horoscop mâine, 12 decembrie, Fecioară

Mult prea rar plecăm urechea la poveștile celor în etate și nu pierdem astfel numai posibilitatea de a relaționa cu ei, pierdem o lume la care nu mai avem acces. Mâine poți să contești aceste fapte, căci petreci timp cu un membru mai în vârstă al familiei. Întreabă-l despre copilăria sa, vei învăța lecții importante.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Balanță

Cuprinsă în spirala gândurilor negative, ți se pare că ai trăit într-o lume întunecată în care nimic nu era așa cum îți doreai tu. Dar de mâine păsările încep să ciripească, soarele strălucește mai luminos chiar dacă afară plouă și lumea pare dintr-odată mai limpede și mai curată. O asemenea zi e de amintit.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Scorpion

Ai dus o luptă aprigă cu tine ca să te ții de un buget strict, dar se pare că acum poți să te abați puțin de la regulile tale conservatoare. Descoperi un obiect care îți amenință într-adevăr contul de economii, dar de care consideri că aveai nevoie și care prezintă și un discount. Poți să te dovedești mai permisivă cu tine.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Săgetător

Aprecierile la adresa ta curg într-o veselie. Sunt șanse mari să primești o scrisoare de recomandare sau să ți se atribuie un premiu pentru reușitele extraordinare din sânul companiei tale. E la fel de probabil ca un client încântat să trimită un mail elogios șefului tău, în care să îți laude călduros talentele. Profită!

Horoscop mâine, 12 decembrie, Capricorn

E esențial să lași să se strecoare în viața ta un pic de magie. Deschide-ți inima și brațele pentru ea, înlesnindu-i pătrunderea în existența ta. Cum? Aprinde o lumânare verde înainte de a te apuca de treabă la birou sau presară puțină vanilie în cafea ca să atragi dragostea în viața ta.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Vărsător

Când cineva îți cere ajutor, de obicei tu cântărești toate aspectele, dar acum e important să îți acorzi imediat susținerea, mai ales dacă nu îi stă în caracter persoanei respective să se roage de tine. Mai mult, serviciul pe care ți-l cere e o nimica toată pentru tine, dar va face toată diferența pentru amicul tău, ce te va copleși cu recunoștința sa.

Horoscop mâine, 12 decembrie, Pești

Pregătește-te să urci pe scara carierei mâine. Ți se propune o promovare sau responsabilități noi, care te vor duce departe. La baza acestor reușite a stat nu numai talentul tău, dar și amabilitatea cu care tratezi pe toată lumea, căci atât clienții, cât și colegii au numai vorbe frumoase de spus despre tine.

Horoscopul zilei de mâine, 12 decembrie, imprimă zodiilor hărnicie și productivitate.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?
Incepe quiz
Cât de bine cunoşti lumea în care trăieşti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.