Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 aprilie 2023: Gemenii trebuie să învețe să nu mai investească energie acolo unde nu primesc aprecierea pe care o merită

Horoscop mâine, 13 aprilie 2023: Gemenii trebuie să învețe să nu mai investească energie acolo unde nu primesc aprecierea pe care o merită

Redactor Andreea Baluteanu

Lărgește-ți cercul social în horoscopul zilei de mâine! Luna în ultimul pătrar în Capricorn ne ușurează de responsabilitățile vechi și ne îndeamnă să ne eliberăm, în vreme ce mutarea sa în Vărsător e un prilej bun ca să îți arăți aprecierea pentru prietenii tăi.

Horoscopul dragostei, săptămâna 10 – 16 aprilie: unele zodii se vor simți copleșite de responsabilitățile din cuplu și vor dori să fugă unde văd cu ochii

Zodiile se vor simți mai deschise și vor dori să își extindă grupul de amici.

Află ce este preconizat pentru tine în horoscopul zilei de mâine, 13 aprilie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 aprilie, Berbec

Aștepți cu un zâmbet larg pe buze această zi căci ești sigur/ă de un răspuns afirmativ pe care îl vei primi? Vieții îi place să ne surprindă, așa că se va întâmpla exact invers și e foarte probabil să fi respins/ă. E dureros și nu o să fim noi cele care să o tăgăduim, însă acest pas în spate e de fapt un imbold spre mai bine. Vei înțelege în timp acest lucru: când viața îți dă lămâi, fă limonadă cu ele.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Taur

Ai tot reflectat, cu ansamblul de evenimente astrologice profunde ale ultimei perioade, la ce înseamnă prietenia pentru tine. Ai adoptat rolul observatorului și ai analizat care relații te împlinesc, pe care le mai menții numai din obișnuință și care sunt legături toxice de care trebuie să scapi. Ziua de mâine îți dă energia să pui în aplicare ce ai învățat.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Gemeni

Se anunță o zi plină de muncă în care ești copleșit/ă de activități. Te vei simți epuizat/ă, consumat/ă de atâtea cerințe și la un moment dat nu vei mai ști pe unde să scoți cămașa. E o lecție care trebuie desprinsă de aici, și anume că investești prea multă energie într-un loc unde nu ești apreciat/ă la justa ta valoare.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Rac

Liniștea ta e cea mai prețioasă în aceste momente! Realizează că ai întotdeauna de ales, iar pericolul cel mai mare e să îți distrugi sănătatea dedicându-te unei munci epuizante. Învață să spui „nu” și în loc să bifezi iar ore suplimentare, mai degrabă alege o seară relaxantă în oraș. Ai șansa să cunoști pe cineva nou.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Leu

Știi cum se spunea în „Harry Potter”: e greu să te opui dușmanilor, dar e și mai dificil să îți înfrunți prietenii și e ceea ce trebuie să faci în aceste clipe. Dacă ți se pare că unul dintre ei profită prea mult, apelând la șantaj emoțional sau la manipulare pe față, pune piciorul în prag. Acest om nu are niciun drept să te trateze astfel, nici măcar în virtutea amiciției vechi.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Fecioară

Să știi că sentimentele negative care te cuprind sunt doar rodul contextului astrologic. Suntem îndemnați să renunțăm la responsabilități vechi și acest lucru poate fi dificil mai ales atunci când ne-am obișnuit cu ele. De aceea, nu pune la inimă emoțiile conflictuale, nici pe ale tale, nici pe ale celorlalți. Se vor disipa zilele următoare.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Balanță

Veștile proaste se împletesc cu conversațiile dificile sau, dimpotrivă, plictisitoare, într-o zi care pare că nu se mai termină. Ai impresia că Universul are ceva personal cu tine, ceea ce, firește, e cât se poate de departe de adevăr. Universul nu vrea decât să ne ajute să creștem nuanțând toate felurile în care greșim în alegerile și acțiunile zilnice.

fata aflata pe o planeta inconjurata de degete de piatra

Horoscop mâine, 13 aprilie, Scorpion

Să nu te mire dacă vei fi dezamăgită profund mâine. Un eveniment, o oportunitate sau orice alt fel de șansă sună atât de promițător pe hârtie, irezistibil chiar, dar în realitate nu îți aduce nimic bun. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. E posibil însă să existe și un conflict de programe și planificare și să nu ți se permită să ajungi în locul dorit.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Săgetător

Tu și partenerul tău de viață vă puteți regăsi pe poziții opuse. Nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă sau aveți așteptări ori planuri contradictorii. Nu se anunță o despărțire, dar o discuție grea va avea cu siguranță loc. Ascultă de sfatul unui amic recent întâlnit care te va ajuta enorm de mult în aceste momente.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Capricorn

Cere și ți se va da: sau mai degrabă nu când vine vorba de ziua de mâine. Nimeni nu se află într-o dispoziție generoasă și nici măcar astrele nu sunt prea darnice. Îți poți face prieteni noi, dar nici din partea lor nu ar trebui să te aștepți la mare lucru, ba dimpotrivă. Inițial vor părea conexiuni neserioase, deși nu e cazul pe termen lung.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Vărsător

Când simțeai că ești în al nouălea cer și aveai inclusiv impresia că învățaseși un lucru important despre tine sau despre menirea ta, vine realitatea să dea cu tine de pământ. Se întâmplă ceva care „îți strică vibe-ul” și deși nu e nici tragic și nici dramatic, te va determina să te simți nedreptățit/ă. Lucrurile revin la normal curând.

Horoscop mâine, 13 aprilie, Pești

Totul e minunat în familia ta, iar o anumită relație e paradisiacă: aceste considerente sunt mai degrabă false și țin de ziua de ieri. Chiar și atunci mai degrabă te mințeai, căci era ceva ce te râcâia. Aduci acel neajuns în discuție mâine și, deși conversația e spinoasă și se va solda cu lacrimi, va rezolva un inconvenient teribil de important.

Horoscopul zilei de mâine, 13 aprilie, dăruiește șansa de a cunoaște oameni noi, dar presară și câteva obstacole în cale.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Care este energia ta spirituală?
Incepe quiz
Care este energia ta spirituală?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.