Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 iunie 2022: Mercur în Gemeni șoptește vorbe dulci la urechea Scorpionului, care vrăjește printr-un flirt fierbinte un străin chipeș și misterios

Horoscop mâine, 13 iunie 2022: Mercur în Gemeni șoptește vorbe dulci la urechea Scorpionului, care vrăjește printr-un flirt fierbinte un străin chipeș și misterios

Redactor Andreea Baluteanu

Peste măsură de agitat în ultima perioadă, Mercur se mută din nou, de data aceasta revenind în semnul său preferat, cel al Gemenilor, și reluându-și mișcarea directă. Putem să ne bucurăm de conversații incitante, de socializare și de un strop de bârfă.

De asemenea, e un moment mai mult decât prielnic pentru a intra în vacanță și pentru a ne distra, profitând de toate darurile verii.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 13 iunie!

Citește și: Horoscopul săptămânii 13 – 19 iunie: zodiile încep să creadă în miracole

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 iunie, Berbec

Ești conectată la sinele tău tocmai în toiul unei perioade atât de îndreptată către socializare. Profită de acest prilej pentru a te înțelege mai bine, fie scriind într-un jurnal, fie, așa cum te îndeamnă Mercur în Gemeni, discutând cu amicii care te cunosc cel mai bine și care își pot da cu părerea.

femeie desenata care scrie cu pana intr-un caiet pe un fundal roz

Horoscop mâine, 13 iunie, Taur

Ești într-o dilemă: să faci ceea ce îți cer șefii la muncă, întreprinzând o acțiune care contravine principiilor tale, sau să asculți de ceea ce îți transmit convingerile? E posibil să fie necesar să dai curs unui compromis care aparent nu vă mulțumește pe niciunii, dar care în realitate se poate dovedi salvator.

Horoscop mâine, 13 iunie, Gemeni

Astrele te învață să aduci la cunoștința șefilor tăi un proiect creativ. Cere și susținerea colegilor, cu care poți discuta acum liberă de orice interdicții. Ia în calcul că timpul pe care îl petreci socializând cu aceștia nu e nici pe departe unul pierdut, ci folosit cu iscusință, pentru a-ți face contacte noi și utile.

Horoscop mâine, 13 iunie, Rac

E posibil să fi ajuns la o concluzie descurajantă, aceea că munca nu te mai reprezintă și că există o discrepanță puternică între cine ești și ceea ce faci. Fii sinceră cu tine și ia o decizie care să schimbe aceste fapte, însă nu una radicală, sau nu încă. Să îți dai demisia fără un plan B poate fi periculos.

Horoscop mâine, 13 iunie, Leu

Sângele îți fierbe în vene și simți nevoia de a-ți face inima să cânte printr-o aventură neobișnuită. Dar sfatul astrelor este să nu te limitezi la experiențele comune, ci să încerci să faci ceva cu totul inedit. Cu Mercur în Gemeni, e un moment bun să simți cum trăiești prin călătorii sau mici expediții în propriul oraș.

Horoscop mâine, 13 iunie, Fecioară

Mâine dai curs unei superputeri extraordinare, aceea de a fi tu. Dorind să te apropii mai tare de cineva, simți nevoia de a i te arăta așa cum ești, fără măști și artificii, și realizezi că a-ți accepta vulnerabilitatea îți dă cumva putere și te face să simți că trăiești cu adevărat, așa cum nu s-a mai întâmplat de demult.

Horoscop mâine, 13 iunie, Balanță

Deși și în mod normal zodia ta e predispusă la acte de romantism mărețe, acum vei simți această tentație înmiită. Ești dornică să petreci timp cu cel iubit, dar partea bună e că nu faci planuri și nici nu visezi la perfecțiune. Ba dimpotrivă, trăiești fiecare moment și îl iei ca atare, un dar din partea lui Mercur în Gemeni.

Horoscop mâine, 13 iunie, Scorpion

Simți nevoia să te exprimi altfel decât ai făcut-o până acum, așa cum îți șoptește Mercur în Gemeni la ureche. Vorbele sale dulci te înclină spre flirt și conversații incendiare purtate cu străini seducători și misterioși. Va ploua cu experiențe inedite în viața ta acum, un mare motiv de încântare.

cuplu care se tine de mana pe fundalull unui apus spectaculos

Horoscop mâine, 13 iunie, Săgetător

Tot ce îți dorești acum e să trăiești dragostea din plin. Te caracterizează atât gesturile wow, de un romantism demn de filme, dar și spontaneitatea. Ai mare grijă însă, căci poți ajunge să „sari calul” și să sperii cu intensitatea ta un suflet care e mai degrabă interiorizat și timorat de atâta expansivitate.

Horoscop mâine, 13 iunie, Capricorn

Discuțiile libere cu amicii și prietenii sunt mai mult decât încurajate acum, mai ales dacă au și un scop practic, cum ar fi desfășurarea unui proiect comun. Dar cum șansele de a lua o hotărâre sunt imense, iar entuziasmul tău, copleșitor, asigură-te că ai un plan bine pus la punct înainte de a începe să vorbești.

Horoscop mâine, 13 iunie, Vărsător

Poți să îți dezvălui acum liniștită strategiile financiare, chiar și pe acelea pe care le țineai din diverse motive secrete. Nu numai că îți va face bine să le împărtășești, dar poți avea și șansa de a primi astfel sfatul unui expert care îți corijează o greșeală de care nici măcar nu erai conștientă.

Horoscop mâine, 13 iunie, Pești

Zodia ta este sfătuită în aceste clipe să spună ce are pe inimă. Nu te mai mușca de limbă, temându-te că deranjezi cu spusele tale sau că vei zice ceva greșit, fiindcă nu este cazul, ba dimpotrivă. Ai șansa de a duce departe un proiect de suflet sau de a-ți mărturisi dragostea pentru cineva în cel mai potrivit mod.

Horoscopul zilei de mâine, 13 iunie, aduce zodiilor deschidere și apetit pentru comunicare, odată cu mutarea lui Mercur în Gemeni. 

Surse foto: iStock

Surse articol: Sunsigns.com

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Testul simplu care îți descrie viața
Incepe quiz
Testul simplu care îți descrie viața

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.