Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 iunie 2023: Racul e pe cale să se prăbușească într-o gaură neagră, de unde va fi absorbit în vid

Horoscop mâine, 13 iunie 2023: Racul e pe cale să se prăbușească într-o gaură neagră, de unde va fi absorbit în vid

Redactor Andreea Baluteanu

Continuăm cu pauza de relaxare, par să transmită astrele „în gura mare” în horoscopul zilei de mâine, 13 iunie. Luna intră în Taur, arătându-ne cât de prielnic poate fi să încetinim ritmul existențial și să ne concentrăm, chiar în mod egoist, numai pe nevoile noastre.

Care sunt cele mai bune și cele mai rele iubite, în funcție de luna nașterii

Odihna, relaxarea și recuperarea vor fi principalele preocupări ale zodiilor care preferă să lase munca la o parte pentru îndeletniciri mai nobile.

Vezi cum profiți sau cum ai de suferit în rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 iunie, Berbec

Eviți munca, iar procrastinarea e în floare în horoscopul zilei de mâine. Explicația nu este aceea că te ferești de efort din comoditate sau din dorința de a sta degeaba, ci eziți din teama că vei da greș. Cu alte cuvinte, perfecționismul îți pune o piedică ce se va dovedi din ce în ce mai greu de depășit. Nu trebuie însă să dai un randament desăvârșit, de asta au fost inventate până la urmă încercările.

Horoscop mâine, 13 iunie, Taur

Ziua de mâine poate sta sub semnul unor reparații urgente, spun astrele. Problema e că nu găsești pe nimeni care să le execute. Meșterii de calitate nu se abat în drumul tău, cei pe care reușești să îi contractezi întârzie sau nu mai apar deloc și chiar și în cazul în care îți bat totuși la ușă, alte probleme fără număr vor interveni viclean. Ziua aceasta se vrea una de relaxare.

Horoscop mâine, 13 iunie, Gemeni

Se anunță necazuri cu superiorul tău în acest context astrologic turbulent. Ți se răstălmăcesc cuvintele, ți se interpretează greșit spusele și ideile și ajungi prea ușor în situația de a fi la cuțite cu acest om care are totuși un cuvânt de spus în evoluția ta. Soluția poate fi o comunicare mai atentă: fii cât mai concentrat/ă pe cuvintele pe care le rostește la adresa ta.

Horoscop mâine, 13 iunie, Rac

Poate că nu îți surâde ideea economisirii și nu ți se pare mai tentant nici să încerci să obții un venit suplimentar, însă trebuie să faci ceva ca să acoperi „gaura neagră” din bugetul tău. Cea mai bună soluție în acest moment este să cercetezi unde se consumă fonduri însemnate, pe care le-ai putea folosi într-un alt scop. Chiar ai nevoie de atâtea aplicații și conturi pentru platformele TV online?

Horoscop mâine, 13 iunie, Leu

Nu îți mai ajung banii? În cazul zodiei tale, explicația poate fi aceea că ai dăruit prea mult, și nu întotdeauna într-un sens adecvat. E de la sine înțeles că dorești să îți răsfeți prietenii, dar nu crezi că le-ar plăcea mai mult să îi gratulezi cu timpul și atenția ta? Acestea sunt lucrurile care contează, până la urmă, iar un cadou confecționat de propria ta mână îi va duce în al nouălea cer.

Horoscop mâine, 13 iunie, Fecioară

Renunță să te mai simți vinovat/ă dacă nu ai nicio șansă să fii prezent/ă la un eveniment deosebit pentru cineva apropiat. În cazul în care ai depus toate eforturile cu putință, înțelege că nu e nici pe departe un capăt de țară dacă nu poți ajunge la recitalul copilului unui amic sau la aniversarea căsătoriei colegilor tăi.

Horoscop mâine, 13 iunie, Balanță

Programul tău încărcat te va obliga să renunți la câteva angajamente pe care ți le luaseși sau la responsabilități pe care ți le asumaseși. Deși e frustrant pentru o zodie cu o reputație excelentă, ca a ta, să dea dovadă de un astfel de comportament, să știi că e omenesc să spui „nu”. Nu îți pătează nici pe departe onoarea, îți pune în valoare înțelepciunea.

femeie frumoasa cu par blond si ochi albastri care pare ingrijorata

Horoscop mâine, 13 iunie, Scorpion

Ești călduros lăudat/ă pentru performanțele tale la un anumit job, dar să știi că, deși elogiile sunt sincere, nu îți merg la inimă. Problema e că nu îți place ceea ce faci, nu te mai regăsești în activitățile desfășurate zilnic sau jinduiești la un loc de muncă ce să implice mai multă creativitate. Cât de curând poate interveni o schimbare, dar nu acum.

Horoscop mâine, 13 iunie, Săgetător

Se iscă în viața ta un conflict puternic între înțelepciunea convențională și credință. Se poate să te vezi nevoit/ă să apelezi la știință într-o situație în care o abordare mai filosofică ți-ar fi de un mai mare ajutor. Așadar, încearcă să privești mai detașat cazul tău, ca pe unul singular, în care pur și simplu îți va prii să te lași pe mâna destinului.

Horoscop mâine, 13 iunie, Capricorn

Inima îți tresaltă de dragoste și totuși te regăsești în postura ingrată de a fi nevoit/ă să faci loc iubirii în programul tău încărcat. Cea mai bună soluție? Renunță la toate angajamentele pe care le poți amâna, căci sentimentele și emoțiile au prioritate acum. Poți sta peste program altădată și se prea poate ca nimeni să nu îți simtă lipsa la acel eveniment aglomerat.

Horoscop mâine, 13 iunie, Vărsător

E timpul să rebalansezi acel parteneriat dezechilibrat, fie din viața privată, fie din cea publică. Dacă numai tu dai, în timp ce celălalt se rezumă să stea cu mâna întinsă și să primească, mâine poți corecta acest curs deviant. Discută cu omul respectiv, căci vei fi uimit/ă să constați cât de deschis e la sugestiile tale și cum își dorește la rândul său să remedieze problema.

Horoscop mâine, 13 iunie, Pești

E nevoie ca acum, mai înainte de toate, să te bazezi pe forțele tale și cu precădere pe creativitate. Se prea poate să ți se încredințeze responsabilități noi, despre care însă nimeni – nici măcar tu – să nu aibă habar cum ar trebui îndeplinite. Nici superiorul nu are idee sau nu îți răspunde la întrebări, dar crede că te poți descurca de minune pe cont propriu.

Horoscopul zilei de mâine, 13 iunie, aduce relaxare și descurajează zodiile să lucreze.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Unde se află sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Unde se află sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.