Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 martie 2023: în calea Peștilor iese un mare învățat, care dăruiește zodiei cea mai neasemuită perlă, a înțelepciunii

Horoscop mâine, 13 martie 2023: în calea Peștilor iese un mare învățat, care dăruiește zodiei cea mai neasemuită perlă, a înțelepciunii

Redactor Andreea Baluteanu

Luna intră în Săgetător și dă liber la experiențe în horoscopul zilei de mâine, 13 martie. Oportunitățile abundă, iar atunci când plonjăm cu capul înainte în situații inedite vom avea șansa să descoperim adevărate perle de înțelepciune.

Astrele au decis! Cea mai bună zi din 2023 pentru zodia ta

Optimismul domină atitudinea zodiilor, iar spiritul de aventură e mai aprins ca oricând.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 13 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 martie, Berbec

Ai grijă de tine: este semnalul pe care ți-l dau astrele. Nu este suficient să eviți situațiile riscante, de fapt, cu Luna în Săgetător, nici măcar nu e vorba de așa ceva. Pune însă accent pe metodele de a te răsfăța, fie că e vorba despre o baie prelungă cu uleiuri sau despre a da o raită prin magazinul tău de cosmetice preferat.

Horoscop mâine, 13 martie, Taur

Prietenii contează mult pentru tine în aceste momente. Ba e posibil inclusiv să „ia fața” partenerului de viață, de care te-ai simțit distantă în ultima perioadă. „Ochește” atât camarazii care ți-au stat alături mereu, dar și acele persoane interesante care vor să poposească în viața ta și de care nu ai avut timp din cauza relației.

Horoscop mâine, 13 martie, Gemeni

Să îți folosești intuiția pentru a excela la muncă e o idee genială acum. Poate că ți s-a spus adesea că nu tot ce zboară se mănâncă, dar e musai să renunți la acest mod de gândire. Uneori, se întâmplă lucruri minunate la o palmă distanță de tine (adică la biroul vecin) pe care nu le observi fiindcă nu îți mai asculți al șaselea simț. Schimbă acest lucru!

Horoscop mâine, 13 martie, Rac

Picură miere din cuvintele tale și poate că nu ar strica să faci ceva pentru a profita de pe urma acestor talente. Nu excelezi numai la comunicare, dar și la scriitură. Înainte de a te apuca de romanul vieții tale, poate că nu ar strica să și studiezi puțin. Ce spui dacă ai reveni pe băncile școlii pentru un master sau ai urma un curs de creative writing?

Horoscop mâine, 13 martie, Leu

Ai încredere în tine, ce e al tău e pus deoparte. Universul te încurajează să arunci o privire asupra realizărilor tale din ultimele luni. Nu de alta, dar vor urma schimbări și pentru o perioadă va trebui să cedezi controlul vieții care știe mai bine decât tine de ce ai nevoie. Nu te mai zbate contra curentului.

Horoscop mâine, 13 martie, Fecioară

Încetează să mai consideri că trebuie să te spetești pentru ceea ce îți dorești de la viață, căci știi că ești ceea ce crezi că ești. Aceste principii se aplică mai ales în sfera relațiilor: nu mai simți nevoia să dai mai mult decât primești sau, mai rău, să manipulezi sau să șantajezi ca să menții legăturile tale sentimentale. Ia-o ușor și va urma și firescul.

Horoscop mâine, 13 martie, Balanță

Tot încerci să pretinzi că totul e bine în viața ta și că ai depășit o situație grea? Se prea poate ca lucrurile să nu stea tocmai astfel și ziua de mâine să își asume misiunea de a ți-o demonstra. Nu te teme, însă, nu ridică numai probleme, ci aduce și răspunsuri. Îți va fi indicată metoda de a rezolva această situație și de a obține completa vindecare.

fata frumoasa cu buchet de flori in mana

Horoscop mâine, 13 martie, Scorpion

Ai încheiat un proiect? Ai avut parte de o reușită? Tendința naturală a semnului tău este de a prelua imediat următoarea sarcină sau provocare, dar nu aceasta e cheia acum. Mai degrabă ia un răgaz ca să sărbătorești ceea ce ai obținut. Tratează-te ca pe o adevărată vedetă ce a primit un premiu mare.

Horoscop mâine, 13 martie, Săgetător

Poți să devii mai organizată mâine, dacă este ceea ce îți dorești. Luna în semnul tău îți aduce multiple oportunități și îți stimulează curiozitatea, iar partea și mai bună e că ai șansa de a prelua oricâte sarcini sau responsabilități îți stârnesc interesul fiindcă cumva le strecori în programul tău fără probleme.

Horoscop mâine, 13 martie, Capricorn

Să știi că vin binecuvântări fără număr din partea Universului în perioada următoare. Nu numai că ai rezolvat o problemă presantă, dar se întâmplă ceva magic în viața ta, ceva ce ți se va părea aproape prea frumos ca să fie adevărat. Nu te îndoi, mai ales că meriți aceste daruri atât de speciale.

Horoscop mâine, 13 martie, Vărsător

Tot aștepți un mesaj, o realizare sau poate o întâlnire? Cu cât o să fii mai concentrat/ă pe absența sa, cu atât va întârzia mai mult, țin să te atenționeze astrele. Caută să îți mai curmi nerăbdarea și ai încredere că Universul știe mai bine decât tine. Totul se întâmplă la momentul potrivit, nici mai devreme, nici mai târziu.

Horoscop mâine, 13 martie, Pești

Ești de ceva vreme favoritul/a astrelor: multe planete și-au găsit adăpost în semnul tău, iar acum invocă în calea ta un personaj important din trecut. Un fost iubit, un mentor sau poate un amic pierdut care poate deveni mult mai mult de atât au un singur scop: acela de a-ți preda o lecție de viață.

Lecții de viață primite cu optimism, exuberanța și spirit pozitiv: așa sună rezumatul horoscopului zilei de mâine, 13 martie, pentru zodii.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.