Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 13 octombrie 2022: într-o lume de egoiști, Balanța e sufletul bun care luminează viața unui om în restriște

Horoscop mâine, 13 octombrie 2022: într-o lume de egoiști, Balanța e sufletul bun care luminează viața unui om în restriște

Redactor Andreea Baluteanu

Relațiile devin mai profunde și mai tandre în horoscopul zilei de mâine, 13 octombrie. Trigonul dintre Venus în Balanță și Saturn în Vărsător intensifică sentimentele de afecțiune și întărește într-un chip incredibil legăturile de cuplu.

E un moment ideal ca să îți găsești sufletul pereche, dar și să faci investiții pe termen lung sau să dai dovadă de creativitate și să îți pui imaginația la lucru.

Date fiind aceste considerente, află ce îți este prezis în horoscopul zilei de mâine, 13 octombrie!      

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 13 octombrie, Berbec

Conversația cu familia sau prietenii e cât se poate de stimulantă și de distractivă mâine și te vei trezi râzând în hohote de mai multe ori pe parcursul ei. Însă până la un punct, când cineva aduce vorba despre un subiect dureros pentru tine. Acest om pune degetul pe o rană supurândă încă, dar nu o face intenționat.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Taur

Te bucuri de un triumf personal esențial în aceste momente, dar să știi că nu toată lumea va fi alături de tine. Echipa ta de susținători cu siguranță te va aplauda și te va felicita cu căldură, dar vor exista și oameni care vor face tot posibilul să te pună la pământ. Partea proastă e că aceștia se numără printre cei apropiați ție.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Gemeni

Ești aproape de a-ți împlini o pasiune, însă va exista cineva care se va pune împotriva dorințelor tale, spun astrele. În timp ce tu faci tot posibilul ca să îți creezi relații și conexiuni și să evoluezi în acest aspect, altcineva își bagă coada, părând să prejudicieze fiecare efort al tău. Ai mare grijă cu această persoană!

Horoscop mâine, 13 octombrie, Rac

Fii bună chiar și atunci când totul în jurul tău te îndeamnă să te comporți exact invers. Astrele prevăd că în aceste momente ți se vor arunca vorbe grele sau cineva te va răni, dar dacă nu-ți vei pierde cumpătul și vei da dovadă de toleranță și de înțelegere, poți schimba la față întreaga situație.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Leu

O aventură poate lua o întorsătură ciudată mâine. Fie mergi într-o călătorie, fie faci ceva ce nu ai mai făcut până acum, cert este că vei simți că trăiești. Nu te necăji prea tare dacă planurile tale sunt însă spulberate, căci de fapt imprevizibilitatea e exact ceea ce îți trebuie acum. Ai încredere în planurile Universului.

fata care se uita la o harta si are un coc in varful capului

Horoscop mâine, 13 octombrie, Fecioară

Nu înseamnă că dacă o oportunitate nu are numele tău înscris pe ea, ar trebui să îți plângi de milă. Se pare că, fie că vrei, fie că nu vrei, o vei pierde, ori pentru că îți lipsesc fondurile necesare, ori timpul. Ce nu îți poate lua însă nimeni este capacitatea de a învăța o lecție din ce ți se întâmplă.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Balanță

Poți ajuta mult pe cineva apropiat sau pe un simplu cunoscut cu experiența ta. Îi dai o povață neprețuită sau un sfat pe care nu l-ar mai fi putut primi de la altcineva în afară de tine. Fie că ai mai fost sau nu în acea situație, vei fi cea care îl va putea ajuta nu numai în această perioadă, dar mult timp de acum înainte.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Scorpion

Ceea ce nu știi te poate afecta profund! Poate că nu stăpânești un proces de la job destul de bine sau nu ești în stare să te ocupi de o sarcină fie pentru că ți-ai neglijat studiul, fie pentru că nu ți-a fost predat ceea ce trebuia, când trebuia. Cere ajutor, fiindcă nu te poți nicidecum descurca pe cont propriu.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Săgetător

Ești în centrul atenției, după ce ai avut parte de o realizare cel puțin grandioasă. Dar deși adori să simți dragostea și aprecierea celorlalți și să fii copleșită cu căldura lor, să știi că cineva se comportă fals. Acest om va poza în cel mai fidel și mai aprig susținător al tău în timp ce încearcă să te înjunghie pe la spate.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Capricorn

Zodia ta are mare nevoie să se țină cu dinții de un obicei pozitiv. L-ai implementat de ceva vreme și acum începi să vezi rezultatele pozitive, spun astrele. Poate că locuința ta e mai curată sau corpul tău resimte beneficiile după un program asiduu de exerciții, cert e că ești pe calea cea bună. Numai nu cădea pradă tentațiilor care apar mâine.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Vărsător

Ia în calcul faptul că oamenii tind să o ia pe ocolite atunci când le răspunzi la anumite întrebări sau îți oferi sfatul ori părerea. E posibil ca situația să îi afecteze mai tare decât pare sau să încerce să își mascheze jena prezentând tot ce s-a întâmplat ca fiind o pățanie a unui amic sau a unui cunoscut.

Horoscop mâine, 13 octombrie, Pești

Primești tot ajutorul de care ai nevoie din partea familiei acum, așa că nu te supăra pe amicii care lipsesc de lângă tine. În loc să îi critici sau să le reproșezi absența, mai degrabă folosește-te de acest prilej ca să copleșești cu afecțiunea ta rudele ce ți-au stat aproape în momentele grele.

Horoscopul zilei de mâine, 13 octombrie, pune accentul pe relații și pe creativitate.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cât valorează sufletul tău?
Incepe quiz
Cât valorează sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.