Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 14 august 2023: drumul lin prin viață al Berbecului e inundat de spini și bolovani după ce Universul revarsă asupra sa o avalanșă de probleme

Horoscop mâine, 14 august 2023: drumul lin prin viață al Berbecului e inundat de spini și bolovani după ce Universul revarsă asupra sa o avalanșă de probleme

Redactor Andreea Baluteanu

E miezul ultimei luni de vară, iar semnele încep în sfârșit să dea mai multă importanță conexiunilor lor, și nu numai celor sentimentale. Luna intră în Leu, punând inima și dorințele mai presus de orice. Relațiile se dezvoltă acum într-un mod sănătos.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 august: Luna Nouă în Leu aduce surprize de proporții pentru zodii! Oare îți va schimba și ție viața?

Această influență e una pozitivă mai ales dacă ai trecut prin conflicte recent, dar se poate dovedi contraproductivă profesional.

Vezi ce îți este prezis în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 14 august, Berbec

Pare că s-au îngrămădit toate piedicile din lume în calea ta, spune horoscopul zilei de mâine. Ruta ta sigură, dreaptă și lată, netedă și „asfaltată” cu reușite și eforturi, se transformă într-un drum spinos, plin de pietricele care îți găuresc pantofii. Însă ia în calcul că din când în când obstacolele mai sunt și necesare și că vor contribui la o variantă mai bună a ta.

Horoscop mâine, 14 august, Taur

Mâine ai șansa la o întâlnire romantică cu iubitul/a tău/ta. Se aliniază astrele pentru ca voi să aveți parte de câteva clipe furate de plăcere sau de un strop de romantism. Însă nu e așa de simplu, mai ales că e musai să pui datoria pe primul plan. Poți să dai prioritate iubirii numai după ce te-ai achitat de sarcinile tale.

Horoscop mâine, 14 august, Gemeni

Nimic nu îți merge bine mâine. Apar tot felul de inconveniente supărătoare, așa cum sunt micile (dar iritantele) stricăciuni. Poate că mașina de spălat scoate iar acel zgomot suspicios sau cuptorul nu se mai aprinde. Cert e că îți vor toca nervii, aceste neajunsuri, și le vei privi ca pe mici răzbunări personale și meschine din partea astrelor.

Horoscop mâine, 14 august, Rac

Îndeletnicește-te cu activități plăcute mâine, cu accentul pe „plăcute”. Cu alte cuvinte, reține doar distracția și lasă perfecționismul la o parte. Până la urmă, te simți bine, așa că nu lăsa faptul că pierzi la bowling în fața unui prieten sau la un joc video în fața unui membru mai tânăr al familiei să strice ceea ce altfel ar fi fost momente atât de relaxante.

Horoscop mâine, 14 august, Leu

Zodia ta are nevoie de un pic mai multă consecvență acum. Ai probleme cu banii, în principal din cauza faptului că nu ai înțeles încă că banii sunt energie și primești ceea ce investești în cazul lor. Se poate să pierzi o sumă destul de consistentă din neglijență, să fi făcut o investiție proastă sau să realizezi o depunere greșită. Cât timp înveți însă o lecție de aici, e „de bine”.

Horoscop mâine, 14 august, Fecioară

Da, e clar că acea persoană apropiată a dat-o în bară fiindcă nu a avut un plan elaborat, sau cel puțin nu unul de amploarea celor pe care le creezi tu, dar chiar nu are nevoie să i-o repeți de fiecare dată când oftează de supărare. La fel de contraindicat e și să îți oferi întruna sfatul, cu tot cu tabele în Excel și recomandări de aplicații pe telefon, mai ales atunci când nu ți-a fost cerut.

Horoscop mâine, 14 august, Balanță

În mod normal, ești bucuros/bucuroasă – ca fiecare om – atunci când afli că o să ai parte de rezerve mari de energie, dar lucrurile se pot complica puțin acum. Problema e că, atunci când îți lipsește atenția sau nu ai o direcție anume în care să concentrezi acest val de productivitate, energia în exces poate deveni toxică și nervoasă. Ai nevoie de un țel de la care să nu fii ușor distras/ă.

Horoscop mâine, 14 august, Scorpion

Nu te descurci aproape deloc cu tehnologia mâine, indiferent de gradul tău de pricepere în materie. Chiar dacă ești „as” la calculatoare sau un geniu în informatică nu contează prea tare, fiindcă gadgeturile se vor „revolta” împotriva ta. Ia-o însă astfel: dacă e un semn de la Univers că ar trebui să o lași mai moale cu lumea virtuală și să te integrezi și în cea reală?

Horoscop mâine, 14 august, Săgetător

O să ți se pară că nimic nu merge mâine, cu precădere pe plan profesional. Aplicațiile sau programele de care te folosești „iau concediu”, tehnologia te lasă la greu, colaboratorii întârzie să îți acorde ajutorul și până și traficul e mai aglomerat decât de obicei. Ce să mai spunem de faptul că e luni? Poate e un semn să te concentrezi mai mult pe relații.

Horoscop mâine, 14 august, Capricorn

O mare de informații se revarsă asupra minții tale copleșite, sau, dimpotrivă, îți trebuie capacități demne de Sherlock Holmes ca să reușești să clarifici un anumit aspect fiindcă îți lipsesc date esențiale. În ambele cazuri, ia-o strategic, stabilește priorități și înarmează-te neapărat cu răbdare. E un aspect tensionat pentru orice nu ține de relații.

Horoscop mâine, 14 august, Vărsător

Birocrația îți va da mari bătăi de cap acum, mai ales atunci când e vorba despre aspecte sau tranziții financiare. Pur și simplu te răzvrătești fiindcă nu înțelegi de ce trebuie să pui la dispoziție sau să completezi atât de multe acte ori nu știi cum să procedezi. E iritant, dar se mai întâmplă, din când în când, așa că nu te lăsa prea aspru tulburat/ă.

Horoscop mâine, 14 august, Pești

Pot interveni conflicte cu un amic sau cu o rudă fiindcă ești convins/ă că aceștia au un comportament nerezonabil. Lasă această energie negativă să treacă, interferând cât mai puțin cu ea. Degeaba o să îți bați capul să îi convingi de justețea argumentelor tale, nu ai cu cine, sub acest aspect, așa că detașează-te. Zilele următoare vor vedea și ei situația din punctul tău de vedere.

ilustratie cu doua persoane care se cearta alaturi de bule de dialog

Horoscopul zilei de mâine, 14 august, aduce zodiilor relații bune, dar tensiune pe plan profesional.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrology.com

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!
Incepe quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.