Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 14 iunie 2023: Capricornul calculează cât valorează iubirea sa și îi dă cu minus

Horoscop mâine, 14 iunie 2023: Capricornul calculează cât valorează iubirea sa și îi dă cu minus

Redactor Andreea Baluteanu

Energiile sunt aproape imposibil de stăpânit în horoscopul zilei de mâine, 14 iunie, din cauza cuadraturii dintre Lună în Taur și Marte în Leu. Cea mai periculoasă atitudine e cea în care ignori și neglijezi emoțiile nocive, creând astfel ambientul perfect ca să devină toxice.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie: Saturn, planeta karmei, intră în retrogradare și le provoacă pe zodii să scape de limitele ce le pun piedici

E mult mai indicat să confrunți ce se întâmplă și să cauți să găsești o soluție.

Află cum te influențează aceste caracteristici mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 14 iunie, Berbec

Simți dacă nu nevoia, cel puțin apăsarea ca să începi să economisești, însă astrele caută să te împiedice în inițiativa ta. Va fi esențial ca acum să înțelegi că drumul îți e presărat cu ispite numai ca să îți arăți determinarea și tăria sufletească. Chiar nu mai ai nevoie de încă un ruj sau de o rochie cu print văratic, mai bine pune banii aceia la ciorap.

Horoscop mâine, 14 iunie, Taur

Pe de o parte, îți dorești să te achiți de responsabilitățile profesionale, dar cum ziua de mâine e impregnată de energii conflictuale, nu e deloc un obiectiv ușor de ținut. Mai degrabă ești tentat/ă să rezolvi probleme de familie. Poate că o rudă are nevoie de ajutorul tău sau sarcinile de la muncă te împiedică să participi la un eveniment cu valoare de tradiție în familie.

Horoscop mâine, 14 iunie, Gemeni

Oboseala și dorința de revitalizare și de odihnă sunt pregnante mâine, dar în același timp se bat cap în cap cu diversele distracții care îți tot apar în cale. Există mai multe surse de distragere a atenției, de la prietenii care te tot sună la colegii de muncă ce întârzie nepermis atunci când îți fac o vizită la birou ca să te întrebe de sănătate. Productivitatea e compromisă.

Horoscop mâine, 14 iunie, Rac

Prietenii sunt atrași ca un magnet mâine de compania ta și și ție parcă ți-e mai dor de ei ca niciodată. Problema intervine însă atunci când timpul petrecut cu amicii „rupe” din intervalul dedicat muncii. Cel mai bine e să te axezi acum pe sarcini, cărora să le dedici toată atenția ta, pentru ca mai târziu să te recompensezi cu o seară spectaculoasă.

Horoscop mâine, 14 iunie, Leu

Nu știi ce să alegi între o plăcere cu efect imediat și o oportunitate pentru care trebuie să dai dovadă de răbdare, dar care va avea rezultate mult mai grandioase pe termen lung. Ia decizia pornind de la o strategie înțeleaptă, numită 10-10-10. Cum te va afecta alegerea ta în 10 zile, 10 luni sau 10 ani, te provoacă să te întrebi astrele.

Horoscop mâine, 14 iunie, Fecioară

E îmbucurător faptul că ai scăpat măcar pentru o zi de capcana gândirii excesive, dar ia în calcul că tinzi să cazi acum în cealaltă extremă, aceea a impulsivității. Accepți orice oportunitate care apare, transformându-te în femeia/bărbatul care îl ia mereu pe „da” în brațe. Pentru că nu mai reflectezi însă la detalii, poți să ai mult de pierdut.

Horoscop mâine, 14 iunie, Balanță

Nu cumva în ultimul timp ai devenit prea dependent/ă de părerea prietenilor tăi? Poate că ar trebui să ai grijă în cine te încrezi, mai ales atunci când este vorba despre probleme amoroase. Nu trebuie să te confesezi în legătură cu orice aspect al relației de iubire, iar dacă o faci, alege numai acei amici vechi care se află deasupra oricărei reticențe sau îndoieli.

Horoscop mâine, 14 iunie, Scorpion

Când vine vorba despre ambițiile personale sau profesionale, ești de neoprit, precum o furtună care mătură totul în jur. Însă lucrurile nu sunt atât de promițătoare când vine vorba despre viața amoroasă, pe care o lași de multe ori pe plan secund. Acum procedezi exact invers, dând întâietate iubitului/ei, dar problema e că tot nu respecți un echilibru.

fata cu un chip surprins printr-o fereastra spalata de ploaie

Horoscop mâine, 14 iunie, Săgetător

Cu cât pășești mai hotărât/ă la granița dintre abstinență și exces, cu atât îți vei regăsi mai repede stăpânirea de sine. Acum te caracterizează atitudinea „totul sau nimic”, dar ține cont că acest comportament e epuizant și periculos. Mai bine cultivă moderația: ferește-te de viciile mari, dar răsfață-te din când în când cu o plăcere (ne)vinovată.

Horoscop mâine, 14 iunie, Capricorn

Zodia ta are nevoie ca acum să își cântărească bine opțiunile amoroase. Calculezi greutatea iubirii tale și cel mai probabil îți va da cu minus. Poate că nu înțelegi că există costuri ale vulnerabilității pe care o afișezi sau nu îți pasă de ele ori interpretezi greșit un flirt drept ceva mai mult. Orice ar fi, există riscul să te frigi cât de curând.

Horoscop mâine, 14 iunie, Vărsător

Există anumite motive pentru care familia se opune din răsputeri unei relații noi care a evoluat rapid. Își fac griji pentru tine, griji pe care nu ar trebui să le mături sub preș, insistă astrele. La fel pot sta lucrurile și cu un parteneriat de afaceri care, deși profitabil, îți va răpi prea mult timp, lucru pe care se pare că numai familia îl observă.

Horoscop mâine, 14 iunie, Pești

Învață să spui „nu” mâine. E imposibil să onorezi toate acele angajamente sociale, știi doar că trebuie să îți mai rămână timp și pentru tine. Așadar, achită-te de obligații (mai ales de cele care îți fac plăcere, dacă trebuie să alegi), apoi dedică măcar o jumătate de oră pentru activități recreative cum ar fi yoga sau practica unui hobby sau odihna.

Horoscopul zilei de mâine, 14 iunie, copleșește zodiile cu emoții greu de digerat.

Surse foto: Pixabay , Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Cât valorează sufletul tău?
Incepe quiz
Cât valorează sufletul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.