Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 14 octombrie 2022: Fecioara crede că le știe pe toate, dar lumea i se clatină ca un castel de cărți de joc după un cutremur de proporții

Horoscop mâine, 14 octombrie 2022: Fecioara crede că le știe pe toate, dar lumea i se clatină ca un castel de cărți de joc după un cutremur de proporții

Redactor Andreea Baluteanu

Pregătește-te pentru evoluție în horoscopul zilei de mâine, 14 octombrie. Trigonul dintre Lună în Gemeni și Saturn în Vărsător favorizează întâlnirile de afaceri și deciziile luate pe plan financiar. Zodiilor le va fi ușor să vândă idei oamenilor dotați cu autoritate și putere.

Tot mâine, trigonul dintre Lună și Venus în Balanță oferă momente minunate în iubire și o dispoziție înfloritoare. E un moment propice pentru a te căsători.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 14 octombrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 14 octombrie, Berbec

Complimentele curg la adresa ta. Dintr-odată toată lumea înțelege ce contribuție minunată ai avut la bunăstarea tuturor și te copleșește cu afecțiune și admirație. Ești binele pe care vrei să îl vezi în lume, iar această constatare te va umple și pe tine de bucurie și de mândrie.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Taur

Cu cât ești mai muncitoare, cu atât vei fi mai repede remarcată. Hărnicia și dedicația ta vor face diferența acum, spun astrele. Este posibil să ți se ofere o oportunitate imensă, a unor noi responsabilități la jobul actual sau chiar o poziție care ți se potrivește mult mai bine, așa că sărbătorește încă de pe acum.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Gemeni

Deschiderea ta te face să cauți o relație nouă, cu o persoană care înainte ți se părea intangibilă sau de care te simțeai distantă. Dar astrele sunt de părere că apropierea dintre voi e cât se poate de reală în aceste momente. Cum contrastele se atrag, acest om poate fi sufletul tău pereche.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Rac

Nu te simți prost dacă nu ești în stare să onorezi unele angajamente pe care ți le-ai luat. E în regulă să lipsești de la o întâlnire cu prietenii dacă simți că tot ce îți dorești e să te odihnești, mai ales că se pare că ai rămas fără baterie și nu mai găsești nicăieri puterea de a depăși obstacolele pe care le-ai întâlnit în calea ta.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Leu

Zodia ta e renumită pentru curaj, dar și cei care au inimă de leu pot fi cuprinși de sfială, dovedindu-se timizi precum o pisicuță. Din fericire, Universul îți trimite ajutor, sub forma unui om care te învață cum să te descurci într-o situație grea. Tot ce trebuie să faci e să asculți și să desprinzi înțelepciunea necesară din vorbele sale.

Citește și: Iubirea în anul 2023, în funcție de zodie: ce nu trebuie să uiți, dacă vrei să nu ai inima frântă

Horoscop mâine, 14 octombrie, Fecioară

Adori să te simți în siguranță, dar viața înseamnă mai mult de atât. Ai impresia că le știi pe toate și tocmai atunci se întâmplă ceva, un cutremur care te zguduie sau poate un om ale cărui spuse îți deschid ochii asupra lumii din jur. E recomandat ca în aceste momente să nu eziți să te avânți în gol.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Balanță

Pur și simplu strălucești acum. Poate că ai o nouă tunsoare sau coafură ori ți-ai cumpărat haine în care te simți în elementul tău. Să nu te aștepți ca aceste schimbări să treacă neobservate sau să nu fie apreciate. Oamenii te sorb din priviri și îți acordă întreaga lor atenție în aceste momente.

fata frumoasa si melancolica cu parul prins in coada

Horoscop mâine, 14 octombrie, Scorpion

Spiritualitatea ta e accentuată acum. Dacă ai simțit în ultima perioadă că nu mai rezonezi cu această latură a ta, acum vei reuși să umpli acest gol interior. Te conectezi la sinele tău și prin urmare te vei simți revitalizată, reenergizată, pe cea mai sănătoasă și mai benefică cale cu putință.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Săgetător

Ai de rostit un discurs, de făcut o prezentare sau de scris un eseu care se va dovedi extrem de important pentru viitorul tău profesional și nu numai. Te poți simți însă copleșită de amploarea sa și poți ajunge în situația de a nu-ți mai găsi cuvintele. Încearcă să te relaxezi, respiră adânc și vei depăși acest blocaj.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Capricorn

Ai șansa să îți asumi o provocare imensă, iar o persoană aflată pe o poziție superioară la locul tău de muncă te ajută enorm. Singura greșeală pe care o poți comite e ca, de încântare, să îți supraestimezi capacitățile. Încearcă să fii cât mai lucidă și să te întrebi cu sinceritate dacă nu cumva e mai mult decât poți duce.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Vărsător

Riscurile fac bine la sănătate, mai ales în această perioadă. Dacă o situație ți se pare mult prea înspăimântătoare, hrănește-te cu amintirea provocărilor și mai mari pe care le-ai depășit. Chiar dacă astrele nu îți garantează succesul, în proporție de 100%, măcar știi că ai avut ceva de învățat.

Horoscop mâine, 14 octombrie, Pești

Atunci când simți că nu mai poți și că nu mai există nicio cale de scăpare, privește spre cei dragi ție. Se prea poate ca în aceste momente să te simți pierdută fiindcă nu mai știi cum să o scoți la capăt cu unele sarcini sau responsabilități. Există însă multe mâini de ajutor în imediata vecinătate, trebuie numai să le reperezi.

Horoscopul zilei de mâine, 14 octombrie, aduce zodiilor o multitudine de șanse profesionale și personale.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.