Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 august 2023: balanța de energii a Vărsătorului se strică, zdruncinată de vibrații cosmice scăpate de sub control, și trecutul și viitorul intră în coliziune

Horoscop mâine, 15 august 2023: balanța de energii a Vărsătorului se strică, zdruncinată de vibrații cosmice scăpate de sub control, și trecutul și viitorul intră în coliziune

Redactor Andreea Baluteanu

Hm... zi neagră pentru relații în horoscopul zilei de mâine, 15 august. Cuadratura dintre Soare în Leu și Uranus în Taur imprimă un ritm precipitat vieții și momente de acerbă tensiune, în care simțim că am face orice pentru libertatea și independența noastră, inclusiv să compromitem relații închegate.

Pe 16 august răsare ultima Lună Nouă a verii! Ce impact va avea asupra vieții tale amoroase și nu numai

Tot acum, Juno, asteroidul angajamentelor sentimentale serioase, se mută în tumultuosul Leu. Ca să eviți orice drame și necazuri, înghite-ți mândria și lasă lumina reflectoarelor să lumineze și asupra celorlalți.

Află ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 15 august!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 august, Berbec

Ai undă verde ca să duci o relație ce până acum a fost pur fizică la următorul nivel, insistă astrele. Așadar, ia-ți inima în dinți și, chiar dacă te simți cumva temător/temătoare că strici un echilibru precar, fă-o! Ce se situează dincolo de granițele atingerii intime poate fi mult mai important. Poți de asemenea și să încerci activități noi, care te apropie de partener.

Horoscop mâine, 15 august, Taur

În sfârșit, odată cu intrarea lui Juno în Leu, ai curajul de a-ți aprofunda un angajament. Îți permiți să arăți încredere și să primești în inima ta acea persoană recent întâlnită. Relația poate fi una romantică, dar poți și să devii mai apropiat/ă de un amic sau să duci un parteneriat la următorul nivel. E clar că viața ta va fi însă mai bogată!

Horoscop mâine, 15 august, Gemeni

Ești „comunicatorul” zodiacului, așa că servește-te de aceste daruri mâine. Mulți te consideră un „frânge-inimi” de profesie, dar adevărul e altul; ești într-o perpetuă căutare a sufletului tău pereche. Dacă intuiești că l-ai găsit, nu mai sta pe tușă: mărturisește-ți sentimentele sau dorințele. Cum altfel dorești să treceți la ceva serios, vrei să îți citească mințile?

Horoscop mâine, 15 august, Rac

Horoscopul zilei de mâine Rac îți dă puterea mentală și curajul de a sfida limitele zonei tale de confort. Sunt șanse să programezi un interviu fiindcă țintești spre un salariu mai mare sau să îți asumi că ai tot ce îți trebuie ca să devii freelancer. Însă, pe de altă parte, să știi și că poți lua o decizie financiară cumpătată pornind de la o informație primită acum.

Horoscop mâine, 15 august, Leu

Universul îi răsplătește pe cei curajoși! E un dicton pe care ai face bine să îl adopți în viață, mai ales în perioada fructuoasă de acum. Nu îți mai e teamă să te evidențiezi sau să ocupi mult spațiu, mai ales pe plan profesional, acolo unde nu te mai restrângi în cochilia ta ca să nu îi deranjezi sau să nu îi superi pe ceilalți. Ia aminte la aceste îndemnuri spre expansiune ale Cosmosului!

fetita care indica cu mana catre luna pe cerul instelat

Horoscop mâine, 15 august, Fecioară

Nu tot timpul trebuie să te afli acolo, pentru prietenii tăi, sau în permanență la dispoziție pentru familia ta. Credința ta, cum că ești dator/datoare să rezolvi problemele tuturor, va sfârși prin a-ți dăuna. Cere spațiu mâine, luptând ca să creezi un sanctuar sacru, recucerind teritorii personale. În acest loc poți să ai o revelație divină care să îți ofere acces în sfere înalte ale conștiinței și gândirii.

Horoscop mâine, 15 august, Balanță

Cu Juno care își începe cumva sfidător parcursul prin zodia Leu, tu vei acorda mai multă importanță prieteniei. Se poate întâmpla ca acum să descoperi că o amiciție e încă și mai valoroasă sau că de pe urma sa ai și mai multe beneficii. Precum în cazul banilor, primești dobândă la sentimente, așa că arată-i acelui om cât de tare contează pentru tine.

Horoscop mâine, 15 august, Scorpion

Un om cu care întrețineai deja o relație strânsă urcă și mai sus în „topul preocupărilor tale”, spune horoscopul de mâine. Nu trebuie neapărat să fie vorba despre un interes amoros, deși șansele sunt și mai mari din acest punct de vedere. Se poate și să descoperi că o cunoștință ți-a devenit amic la cataramă sau să decizi să ieși cu o persoană cu care discuți din când în când pe rețelele sociale.

Horoscop mâine, 15 august, Săgetător

Încercăm să nu ne arătăm prea preocupate de faptul că ești singurul semn din zodiac care „poartă armă” și te îndemnăm acum să îți detensionezi arcul și să te distrezi puțin. Da, seara ta plăcută va include și băuturi alcoolice. Noutatea e însă esențială. Mergi la un bar recent deschis sau prepară un cocktail acasă, amuzându-te în tot acest timp cu amicii tăi.

Horoscop mâine, 15 august, Capricorn

Se anunță schimbări importante acum, mai ales în ceea ce privește sexualitatea ta, dar nu numai. Nu trebuie neapărat să te implici într-o relație fierbinte, dacă nu ți-o dorești, la fel de bine te poți îndrăgosti de imaginea de sine. Însă trebuie să faci ceva în acest sens. Tunde-te, încearcă o nouă culoare de păr sau poate schimbă garderoba (sau o parte a ei!).

Horoscop mâine, 15 august, Vărsător

Balanța energetică suferă turbulențe în cazul tău, zdruncinată de vibrații puternice din trecut, dar și de impulsuri cosmice fecunde. Așadar, orice e posibil. Poți să reîntâlnești un om din copilăria sau din adolescența ta, care poate sau nu să fie un interes amoros. Însă la fel de posibil e ca unii oameni apropiați să aibă nevoie de spațiu și să țintească spre independență în relația cu tine.

Horoscop mâine, 15 august, Pești

Grija de sine, așa numitul self care, a fost prioritară toată vara, dar parcă e mai esențială ca oricând acum. Cum poți să îți îmbunătățești viața? În primul rând, renunțând la obiceiurile toxice, de care îți e mai ușor ca nicicând să te dezbari acum. Pe de altă parte, e un prilej bun și ca să te duci mai devreme la culcare sau să incorporezi 10 minute în plus de meditație.

Horoscopul zilei de mâine, 15 august, aduce șansa unor schimbări profunde.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Allure, Cosmopolitan

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?
Incepe quiz
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.