Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 mai 2023: nicio faptă bună cu scapă nepedepsită, înțelege cu decepție în suflet Leul

Horoscop mâine, 15 mai 2023: nicio faptă bună cu scapă nepedepsită, înțelege cu decepție în suflet Leul

Redactor Andreea Baluteanu

Spiritualitatea e mai potentă ca niciodată în horoscopul zilei de mâine, 15 mai. Avem parte de o conexiune instantanee cu Divinitatea grație trigonului dintre Marte în Rac și Neptun în Pești.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 mai: unele semne zodiacale vor trăi din nou bucuria vremurilor de altădată, pe care au păstrat-o în sufletele lor de copii

Fie că îți desfeți sufletul cu practici spirituale, îmbrățișezi latura mistică a vieții acordând atenție cărților de Tarot sau te conectezi cu o putere superioară, reverberând de energii universale, o să descoperi laturi nebănuite ale vieții.

Cum folosește zodia ta aceste vibrații? Află de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 mai, Berbec

Una dintre ideile tale cele mai strălucite poate fi pusă mâine în aplicare, dar numai cu condiția să te ferești de criticile ce îți pot domoli entuziasmul în aceste momente de început. Mai ciudat e că principalele nemulțumiri vor veni din familia ta, așa că nu ar strica să fii departe de cei dragi în aceste clipe delicate. Încrederea ta e încă fragilă.

Horoscop mâine, 15 mai, Taur

Să obții sprijinul celorlalți sau să îi determini să se alăture planurilor tale va fi mai degrabă dificil, dar dacă cineva e înarmat cu răbdarea de a obține și imposibilul, tu ești acela/aceea. În altă ordine de idei, ai însă grijă ca din exces de zel să nu fii cumva prea convingător/are.  Poți ajunge în situația ca insistența ta să miroasă de la o poștă a disperare.

Horoscop mâine, 15 mai, Gemeni

Să știi că în ciuda climatului cumva pesimist al zilei, nu numai că îți sunt suficiente resursele financiare pentru ceea ce ai de gând să faci, dar chiar îți prisosesc, spun astrele. Pe de altă parte, însă, poți întâmpina probleme neașteptate. Investește banii respectivi într-un vis, îți vor fi de un real ajutor, dar încearcă să te ții departe de colaboratori, oricât de bine intenționați ar părea.

Horoscop mâine, 15 mai, Rac

Nu te temi să îți exprimi ideile și credințele public și, deși nu ai recunoaște-o în ruptul capului, ești însetat/ă de aprobarea celorlalți. Dar, deși faci tot posibilul să le fii pe plac tuturor, mai degrabă te vei îneca într-un val de nemulțumire și critici. Dezamăgirea va fi puternic resimțită, așa că nu ar strica să te întrebi serios dacă merită efortul.

Horoscop mâine, 15 mai, Leu

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Indiferent de ce credeai despre acest dur concept, mâine vei fi convins/ă de acuratețea sa. Suferi o decepție puternică după ce încerci să faci un gest frumos pentru prietenii tăi, față de care ei își manifestă însă dezaprobarea. Nici măcar nu vor să îți explice ce i-a deranjat, ceea ce inflamează spiritele și mai tare.

Horoscop mâine, 15 mai, Fecioară

Dorința ta de a socializa cu oameni noi e satisfăcută de către astre, dar cum contextul astrologic e complicat, să știi că împlinirea visului tău e un dar cu un revers negativ. Deși conversațiile voastre sunt profunde, deloc superficiale, îți vor da totodată impresia că puteți discuta despre orice. Nu e așa, iar subiectele controversate vor fi întâmpinate cu reticență.

Horoscop mâine, 15 mai, Balanță

Fiind o zodie de aer, să procedezi precum ceilalți nu a fost niciodată calea ta și ți-a contrazis puternic dorința de independență. Așadar, ascultă-ți intuiția și nu te ezita să procedezi așa cum îți dictează ea, chiar dacă abordarea e puțin mai neortodoxă. Știi prea bine că rutina convențională nu te-ar satisface și nu ar da niciun rezultat.

Horoscop mâine, 15 mai, Scorpion

Tânjești atât de tare să ai parte de plăcere și un de mic strop de bucurie după ce atâta vreme ți-ai sacrificat interesele în favoarea celorlalți, însă dintr-odată nu știi care e cea mai bună modalitate. Nu te stresa prea tare, mai ales că Marte în casa aventurii poate pune presiune asupra ta. Important e să pornești de undeva, iar relaxarea rimează mai ales cu liniște, nu cu și mai multe eforturi.

fata tanara din palmele careia zboara fluturi catre apa

Horoscop mâine, 15 mai, Săgetător

Nu mai poți să mai tolerezi misterul acela enervant care tot domină în atmosfera din casa ta. Te-ai săturat să te întrebi constant ce își doresc și ce așteptări au cei din familia ta. E timpul să întrebi cu subiect și cu predicat și să nu accepți sub nicio formă un răspuns în doi peri. Cerând claritate vei aduce iar armonia în căminul tău.

Horoscop mâine, 15 mai, Capricorn

Nu mai mătura acele îndoieli sub preș, nu ai nici cea mai mică șansă să scapi de ele. Dacă o persoană apropiată nu vrea să renunțe la anumite presiuni, arată-i că te simți intimidat/ă de abordarea sa. Vei fi uimit/ă să constați cu câtă considerație reacționează și vei fi încă și mai uluit/ă să descoperi cât de repede se conformează.

Horoscop mâine, 15 mai, Vărsător

Ți se pare că rolul de lider pe care l-ai obținut fără să vrei nu ți se potrivește deloc? Amintește-ți că puterea trebuie să aparțină celor care o doresc cel mai puțin. Aceștia vor ști ce să facă cu ea. De asemenea, nu ține cont de ce îți recomandă ceilalți, ci ascultă de inima ta. Curând vor veni și reușitele, acum trebuie numai să te menții pe poziții.

Horoscop mâine, 15 mai, Pești

Dacă știi cine ești și ce îți dorești de la viață, de ce te temi să te exprimi și îți acoperi chipul cu o mască? Nu uita că, în orice circumstanțe, cunoașterea, mai ales cea de sine, presupune putere, iar tu renunți de bunăvoie la ea. Acceptând că ești cum ești vei regăsi mâine un aliat deosebit de puternic, care, deși pare diferit de tine, îți seamănă.

Horoscopul zilei de mâine, 15 mai intensifică relația cu Divinitate, dar aduce câteva probleme practice.

 

 

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce fel de suflet ai?
Incepe quiz
Ce fel de suflet ai?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.