Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 octombrie: Balanța se luptă cu morile de vânt, dar tot învinge

Horoscop mâine, 15 octombrie: Balanța se luptă cu morile de vânt, dar tot învinge

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul zilei de mâine, 15 octombrie, este prilej pentru ca Soarele în Balanță să se situeze în trigon cu Jupiter în Vărsător, oferindu-ne cele mai bune oportunități pentru a lega relații și conexiuni noi, dar și pentru a ne distra cât timp cunoaștem oameni atât de interesanți. De asemenea, e un teritoriu propice pentru a scoate la lumină studentul din noi și pentru a învăța ceva care ne aduce plăcere, indiferent de utilitatea sa.

Descoperă în rândurile de mai jos ce îți va aduce horoscopul zilei de mâine, 15 octombrie! Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop mâine, 15 octombrie, Berbec

Începi să înțelegi că e imposibil ca o persoană, una singură, să îți îndeplinească toate nevoile pe care le ai, indiferent de cât de apropiate sunteți. Tocmai de aceea vor interveni câteva conflicte dureroase între voi, cărora nu știi cum să le pui cap. Ceri prea mult de la ea și va sfârși prin a se sătura.

femeie de cariera cu telefoane si computere si avion si metode de comunicare pe fundal

Horoscop mâine, 15 octombrie, Taur

Iată o zi minunată pentru a da dovadă de productivitate profesională, sunt de părere astrele. Dacă vei munci consistent și cu râvnă mâine poți avansa în chip de necrezut la muncă și poți să îți manifești mai bine ca niciodată ambițiile. Numai ai grijă să nu te oprești cumva la jumătatea drumului.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Gemeni

Deși ești perfect mulțumită cu viața ta de pe pământ, mâine vei tânji la ceva ce se află dincolo de noi. E simplu să satisfaci acest dorințe naturale ale sufletului tău: adu mai multă spiritualitate în relațiile tale apropiate sau abordează cu mai multă creativitate relația ta cu divinitatea.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Rac

Nu înțelegi de ce ai tăi se ceartă atunci când nu au nimic de împărțit? Explicația poate fi lipsa de activitate și faptul că petrecem mai mult timp în casă. Găsește un proiect util în care să vă implicați cu toții, în mod egal, și vei descoperi cât de repede se schimbă lucrurile în jurul tău.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Leu

Te macină ceva în relația de dragoste sau în legătura cu un amic bun și mâine astrele te sfătuiesc să spui ce ai pe suflet. Dacă vei folosi un ton calm și vei rămâne deschisă, sunt mari șanse să fii cu adevărat ascultată. Doar așa vei reuși să ajungi la inima omului tău drag și să capeți înțelegerea sa, nu prin agresivitate și un ton ridicat.

Citește și: Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2022: ce evenimente neașteptate și tulburătoare ne așteaptă

Horoscop mâine, 15 octombrie, Fecioară

Mâine vei contempla uluitoarele rezultate pozitive ale unei schimbări pe care ai făcut-o în viața ta. Dar, cum înainte de a fi fost mai bine a fost mai rău, ai și toate motivele să te feliciți. Nu considera însă că ai și dreptul să începi să propovăduiești alegerea ta și să consideri că cei care nu fac ca tine se înșală amarnic.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Balanță

Mâine vei obosi la un moment dat luptându-te pentru principiile tale sau ca să îți exprimi adevărata personalitate și te vei întreba învinsă dacă nu ți-ar fi mai bine să renunți și să nu mai risipești energie inutil. Deloc, sunt de părere astrele! Vei cheltui mai multă putere încercând să fii ca ceilalți sau să pari ceea ce nu ești.  

desen cu femeie supererou care da un pumn

Horoscop mâine, 15 octombrie, Scorpion

E o zi minunată pentru a aduce în discuție un eveniment din trecut care a provocat multă suferință familiei tale. Deși acesta genera de obicei durere și ostilitate, mâine ai șansa de a vindeca aceste traume. Va exista înțelegere și compasiune și, deși nu vei schimba trecutul, măcar vei contura un viitor mai bun.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Săgetător

Ești singura mâine care poate să facă pace în grupul tău! Vorbele tale curg precum mierea, iar cuvintele pe care le folosești mustesc de înțelepciune. Nu te teme, nu vei fi însă cea care va fi obligată să îi consoleze mereu pe ceilalți. Atitudinea ta îi va inspira să devină la rândul lor mai buni și mai atenți.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Capricorn

Nimeni nu a devenit sărac dăruind, e un citat care ne place extrem de tare. Reține această lecție atât de prețioasă pentru ziua de mâine și, mai ales dacă primești ceva bani în plus, asigură-te că oferi din ei și celor mai năpăstuiți. Universul te va răsplăti înzecit pentru generozitatea ta.

Horoscop mâine, 15 octombrie, Vărsător

Deși ideile de natură profundă care ți-au pus mintea la încercare continuă să îți dea târcoale și mâine, ar fi bine să iei o pauză de la atâta filozofie. Mai mult, nu încerca să le impui și celorlalți principiile tale, pentru că zelul și pasiunea de care dai dovadă te vor face mai degrabă antipatică. Înțelege că nu ești tu cea responsabilă cu evoluția tuturor.

Află și care sunt cele 4 femei din zodiac care se fac mai frumoase după 30 de ani!

Horoscop mâine, 15 octombrie, Pești

Există o anumită problemă de natură financiară care te preocupă profund? Cineva la care nu te așteptai te va ajuta nespus din acest punct de vedere. Acest om apare în calea ta și te ajută să reglezi aceste dezechilibre, apoi dispare fără a mai aștepta nici cea mai mică recompensă. Fii pe pace, karma îl va ajuta!

Horoscopul zilei de mâine, 15 octombrie, aduce întâlniri importante cu oameni care apar la momentul proverbial în viața noastră.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.