Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 15 septembrie 2023: Peștii nu mai joacă într-o dramă de Shakespeare, au primit rolul principal în Divina Comedie

Horoscop mâine, 15 septembrie 2023: Peștii nu mai joacă într-o dramă de Shakespeare, au primit rolul principal în Divina Comedie

Redactor Andreea Baluteanu

Ne bucurăm să îți dăm numai vești bune în horoscopul zilei de mâine, 15 septembrie. Principalul motiv de bucurie? Mercur își încheie încă un retrograd. Ne mândrim iar cu gândirea noastră limpede și putem începe să lucrăm la proiectele noastre.

De bun augur este și intrarea lui Ceres în devotatul Scorpion, ce ne va îmbia să construim relații solide cu ceilalți. Împărțim atât resursele, dar și spațiul imaculat al inimii noastre. Ai însă grijă cui îți dăruiești încrederea.

Nu în ultimul rând, avem parte de un trigon norocos, între Soare în Fecioară și Uranus în Taur. Energia bună ne umple de uimire în fața incredibilelor favoruri ale sorții! Alege calea cea mai puțin bătută!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 15 septembrie, Berbec

Cu Mercur retrograd, să te înțelegi pe tine a fost o misiune imposibilă, darămite pe ceilalți. Ai înotat într-un ocean de confuzie și de haos, și dacă nu te-ai fi mândrit cu abilitățile tale sportive, cu siguranță te-ai fi dus la fund. Din fericire, de mâine spui „pa-pa” acestei stări de incertitudine și începi să îți revii la normal. Ai însă nevoie mai întâi de o perioadă de acomodare.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Taur

Ai avut mult de suferit din cauza iubirii în ultima vreme, și poți da vina liniștit/ă pe Mercur retrograd pentru necazurile tale. Accentul fiind pus pe trecut, poate te-au cuprins îndoieli pentru o decizie pe care o regreți sau poate că un fost iubit/o fostă iubită a revenit în viața ta, dornic/ă să reaprindă flacăra. Însă din fericire scapi de aceste dileme.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Gemeni

Mercur retrograd ți-a dat peste cap viața de familie. S-au tot ivit conflicte, și asta pentru că planeta ta guvernantă și-a pus pe chip masca unui caracter malefic și și-a „băgat coada” în armonia căminului vostru. Degeaba ai tot încercat să faci pace sau să întinzi ramuri de măslin, pur și simplu nu s-a putut. Situația se schimbă însă mâine!

Horoscop mâine, 15 septembrie, Rac

Parcă nu ai avut cuvintele la tine atâta vreme, iar sensibilitatea ți-a fost amestecată de Mercur retrograd cu o timiditate aproape bolnăvicioasă. Partea bună e că ai reușit să reinstaurezi legătura cu un amic din trecut. Lucrurile revin la normal odată cu finalul retrogradului lui Mercur, iar tu poți să reînnozi legături sociale noi.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Leu

Horoscopul de mâine îți redă talentul oratoric. Dacă te săturaseși să pui pe pauză orice proiecte fiindcă și cele mai bine „țesute” crăpau „pe la cusături”, acum revii în grațiile astrelor. E un prilej bun dacă intenționai o schimbare de carieră, dar nu ai îndrăznit din pricina lui Mercur retrograd. Depune CV-ul pentru acea poziție care te interesa.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Fecioară

Te săturaseși să îți pui lacăt la gură? E de înțeles. Dar planeta ta dominantă, Mercur, a priceput și ea mesajul și îți permite acum să îți reiei proiectele. Nu mai trebuie să îți măsori cuvintele sau să „iei la puricat” fiecare declarație pe care o faci, iar pericolul a trecut ca și cum nici nu ar fi fost. Sperăm să îți fi priit însă perioada de odihnă.

Tot ce trebuie să știi despre Jophiel, îngerul păzitor al nativilor Balanță

Horoscop mâine, 15 septembrie, Balanță

Te-ai simțit de parcă ai fi rătăcit constant într-un labirint de oglinzi în vremea lui Mercur retrograd? Aveai impresia că alergai după un miraj care se îndepărta constant, cu fiecare pas făcut de tine? Lucrurile nu mai stau deloc așa! Acolo unde existaseră ziduri imposibil de escaladat apar uși, dar rămâne la latitudinea ta dacă treci prin ele sau nu.

oglinda veche cu rama aurita pe o suprafata de lemn

Horoscop mâine, 15 septembrie, Scorpion

Munca în echipă a fost afectată profund în ultima vreme și, între noi fie spus, numai Mercur retrograd e de învinuit. Însă important e că ai menținut capul la suprafață, planeta comunicării își „corectează” cursul acum. Odată cu dispariția turbulențelor tale interne, vei constata că e mai ușor și să colaborezi cu ceilalți, indiferent de gradul de compatibilitate.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Săgetător

Nu ți-a fost deloc ușor din punct de vedere profesional din 23 august încoace, de când Mercur „pierdea vremea” în retrograd, în Fecioară. Chiar și clienți sau colegi dedicați dăduseră bir cu fugiții, iar negocierile stagnau, și nici treaba nu mai mergea. Din fericire, primești vânt în pânze acum și nu mai trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Capricorn

După o perioadă în care nu a mers nimic – nici proiectele, nici tehnologia, nici ce planificai pentru călătorii – se refac „drumurile celești”. E un context bun ca să mergi la cumpărături pentru sezonul de toamnă, să îți revitalizezi garderoba, dar și să achiziționezi gadgeturi scumpe, așa cum ar fi un laptop sau un telefon. Ești inspirat/ă să faci cele mai bune alegeri.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Vărsător

Casa intimității, a seducției și a secretelor a avut numai de pătimit din cauza lui Mercur retrograd. Din fericire, odată cu finalul acestei mișcări, răsare soarele pe strada ta. Se mai atenuează din aplecarea spre gelozie și se mai sting nesiguranțele în dragoste, exact ceea ce aveai nevoie acum. Cu un context mai favorabil, te poți reorienta spre a forma o relație.

Horoscop mâine, 15 septembrie, Pești

Ai trecut de la dramă demnă de Shakespeare la Divina Comedie, și e nu nicio urmă de reținere în favorurile pe care ți le acordă astrele. Spre deosebire de opera lui Dante, tu însă râzi din toată inima. Sunt îmbunătățite mai ales parteneriatele: acum vei semna contracte însoțite de super avantaje și vei citi mai ușor intențiile oamenilor. Acel fost reîntors nu o să te mai ducă de nas!

Horoscopul zilei de mâine, 15 septembrie, curmă în cele din urmă mișcarea în retrograd a lui Mercur.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: astrostyle.com, astrology.com

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce comedie romantica te defineste?
Incepe quiz
Ce comedie romantica te defineste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.