Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 august 2023: spre deosebire de lup, Leul își schimbă și părul, și năravul, descotorosindu-se de părți învechite pentru a face loc noului în viața sa

Horoscop mâine, 16 august 2023: spre deosebire de lup, Leul își schimbă și părul, și năravul, descotorosindu-se de părți învechite pentru a face loc noului în viața sa

Redactor Andreea Baluteanu

După un context astrologic ușor dificil al zilei de ieri, avem iar parte de influențe bune. Luna Nouă în Leu e cel mai important eveniment ceresc, trezind la viață copilul din noi, și îndemnându-ne să ne concentrăm pe acele părți ale vieții ce au nevoie de mai multă distracție, pasiune și creativitate.

Horoscopul zilei de mâine, 16 august, este marcat de asemenea și de cuadratura dintre Venus în Leu și Jupiter în Taur, ce susține zodiile să infuzeze idei noi chiar și în cele mai încăpățânate minți, folosindu-se de șarm și logică pură.

Află ce îți este prezis ție din rândurile de mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 august, Berbec

Explorează ce anume te întregește și îți aduce fericire și bunăstare, spun astrele. Creativitatea și pasiunea merită celebrate cu prisosință, dar nu ne referim numai într-un sens romantic. Poți să începi o relație nouă, căci auspiciile sunt favorabile, dar la fel de bine se poate întâmpla să te implici într-un proiect artistic sau creativ.

Horoscop mâine, 16 august, Taur

Iubirea îți reține întreaga atenție pe timp de Lună Nouă! Găsește modalități prin care să întărești și să îmbogățești relația pe care o ai deja. Discutați aspecte intime, profunde ale relației, despre care nu ați mai vorbit până acum, râdeți și mărturisiți-vă iubirea reciprocă într-un mod cât mai copilăros și jucăuș. Dacă ați ajuns în punctul acela al relației, puteți inclusiv să vă bucurați de intimitatea fizică.

Horoscop mâine, 16 august, Gemeni

Comunicarea ți s-a tot îmbunătățit zilele acestea și, cum erai deja atât de priceput/ă la acest aspect, nu e de mirare că acum ești as sau excelezi. Iubitul/a, cu prisosință, își va dori să asculte tot ceea ce ai să îi povestești. Pentru că această Lună Nouă serbează aspecte jucăușe, nu strică să îl/o faci părtaș/ă la povești hazlii din copilărie.

Horoscop mâine, 16 august, Rac

Nu putem nega că actualul context astrologic e magie pură pentru situația ta financiară, dar mai e o latură stimulată de Luna Nouă în Leu, și anume valoarea ta de sine. Începe să fii mai atent/ă la acele daruri unice care sunt neprețuite. Ce talente ai și cum ai putea profita mai bine de pe urma lor? Sunt șanse mari să dai curs unui proiect creativ cu care să câștigi bani buni.

Horoscop mâine, 16 august, Leu

Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Nu crezi deloc în acest dicton acum, tocmai de aceea îl reinterpretăm în următoarea formă: leul își schimbă și părul, și năravul, în această zi încărcată de atât de multe influențe cosmice benefice. Ce anume te împiedică să evoluezi, de ce parte din tine ai putea să scapi, înlocuind-o cu ceva nou, proaspăt și incitant?

Horoscop mâine, 16 august, Fecioară

Îți priește de minune să faci mâine ceva nou, în principal cu un om la care ții, fie că e vorba despre un amic, o rudă sau, evident, sufletul tău pereche. Alege ceva „ușor” și „văratic”, cum ar fi să organizați un picnic pe malul unei ape sau să luați cursuri de tango împreună. Important  e să ieși din rutina ta și să te bucuri de prospețimea unui nou început.

cos de picnic alaturi de pahare de sampanie si un platou cu fructe

Horoscop mâine, 16 august, Balanță

Luna Nouă adoră pur și simplu senzația amețitoare a noilor începuturi și insistă să ți le ofere pe o tavă de argint mâine. Poți afla vești despre un proiect de colaborare care stagnase sau poți debuta un nou parteneriat, cel mai probabil profesional. Sunt inclusiv șanse să „pescuiești” un client generos cu care să ai o legătură excelentă.

Horoscop mâine, 16 august, Scorpion

Ieri ți-ai făcut un prieten, o relație sau o cunoștință, e timpul ca acum să te îngrijești de acest contact prețios. Organizează o întâlnire în care să descoperi acest om în cele mai profunde substraturi ale sale. Nu forța însă nimic, doar profită de un context astrologic generos, care îndeamnă oamenii să renunțe la măști și preconcepții.

Horoscop mâine, 16 august, Săgetător

Multă lume din anturajul tău e predispusă mâine la bârfe și la conflicte meschine, bazate pe acuzații lipsite de fundament sau pe zvonuri complet nerealiste. Luna Nouă se manifestă într-un semn de foc, așa că te poate cuprinde și pe tine ardoarea conflictului. De aceea e mai indicat să stai acasă, făcând o baie cu lumânări sau devorând un sezon din serialul preferat de comedie.

Horoscop mâine, 16 august, Capricorn

Luna Nouă îndeamnă la... noutate. Știm, ce surpriză, nu? Dar există o arie specifică în care să acționezi, ori cea a finanțelor – poți suplimenta fondurile cu un împrumut sau, dimpotrivă, stabilind un sistem nou de economii – ori cea a trendurilor. Nu te gândi numai la modă, cu toate că și un produs proaspăt lansat de skincare poate face minuni. Poți aduce și filosofii noi în relația ta.

Horoscop mâine, 16 august, Vărsător

Se întâmplă ceva, minor sau major, poate o simplă pățanie aparent lipsită de semnificație sau, dimpotrivă, o experiență majoră, care te apropie pe cât de mult îți doreai de persoana iubită (ceea ce înseamnă mai degrabă mai mult decât mai puțin). Așadar, ai toate șansele să te bucuri de o conexiune mai profundă, mai autentică și mai pasională.

Horoscop mâine, 16 august, Pești

E tot pus accentul pe sănătate în ultima perioadă, dar când astrele îți șoptesc la ureche că asta le preocupă, să știi că nu se referă neapărat la absența sau la prezența bolilor. Aria e mai largă și aduce în discuție în principal grija de sine. Instituie un obicei nou pentru a-ți îmbunătăți abordarea wellness: mergi la o scurtă plimbare după cină sau ia zilnic pauze de respirație adâncă.

Horoscopul zilei de mâine, cu a sa Lună Nouă, e un prilej magic pentru începuturi.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Allure, Cosmopolitan

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce te tine pe loc in viata?
Incepe quiz
Ce te tine pe loc in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.