Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 ianuarie 2023: Vărsătorul se îndrăgostește de o inimă sălbatică, predându-se unei iubiri imposibile

Horoscop mâine, 16 ianuarie 2023: Vărsătorul se îndrăgostește de o inimă sălbatică, predându-se unei iubiri imposibile

Redactor Andreea Baluteanu

Un context astrologic caracterizat prin dificultate, horoscopul zilei de mâine, 16 ianuarie, prilejuiește două evenimente astrologice. Este vorba în primul rând despre opoziția dintre Lună în Scorpion și Uranus în Taur, care perturbă afacerile și sfera profesională.

Citește și: Marele horoscop al dragostei pentru anul 2023: zodiile se vor lupta cu toate forțele pentru a ajunge la iubire

Tot acum, pătratul dintre Lună în Scorpion și Venus în Vărsător poate să stimuleze forțele creative, care se dezlănțuie, dar în același timp să afecteze în rău părerea pe car o avem despre realizările noastre.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 16 ianuarie!  

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Berbec

Șansa de a negocia acorduri crește acum și ne referim mai ales la cele care au fost dezavantajoase pentru tine. În cazul în care ai de semnat un contract, vei dobândi o percepție superioară asupra termenilor săi și vei înțelege de ce îți erau dăunătoare. Nu renunța să îți faci cunoscută acum părerea.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Taur

Începi să ai o abordare mult mai conservatoare și mai radicală asupra finanțelor tale. Ceea ce te determină să pui bani deoparte e cel mai probabil un eveniment exterior. Fie că ai o constrângere, fie că înțelegi că trebuie să începi să iei măsuri pentru a combate efectele inflației, cert este că acum iei o decizie extraordinară.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Gemeni

Începi să te gândești la viitor, la diverse investiții pe care ai putea să le faci pentru a-ți regla situația financiară sau pentru a-ți atinge stabilitatea. Poate că virezi fondurile spre piloni de pensie, îți faci asigurare sau, dimpotrivă, decizi ca o parte din câștigurile tale să fie îndreptate spre investiții riscante, dar cu potențial. Oricum, ai felicitările noastre!

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Rac

Nu ești deloc pe aceeași lungime de undă cu iubitul tău acum, așa că nu considera că dragostea o să vă poată scoate la liman, căci nu e cazul. Nici comunicarea nu e așa cum a fost odată, așa că te vei simți ca și cum încercați să construiți ceva împreună, aveți același set de instrucțiuni, dar cu toate acestea unul lucrează la o casă, iar celălalt la o mașină cu care să fugă.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Leu

Evită să te întâlnești mâine cu amici, mai ales cu cei cu care în mod normal te înțelegi de minune. Tocmai cu aceștia vei fi într-un dezacord mai periculos. Nu mai aveți aceleași opinii, nu mai credeți în aceleași cauze, vă contraziceți în legătură cu politicile guvernului sau cu privire la noua carte a prințului Harry. Nimic nu vă mai unește.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Fecioară

Lucrezi acum ca să îți faci munca de zi cu zi mai interesantă și mai atrăgătoare, spun astrele. Poate că încerci să automatizezi o sarcină de rutină sau să elimini complet această măsură, cert e că îmbrățișezi noul. Iar dacă nu vei putea schimba nimic, atunci nu îți va mai rămâne decât să cauți un alt job.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Balanță

Educația și învățarea sunt cele mai importante coordonate ale zilei de mâine. Resimți acel fior pe care îl încerci numai atunci când începi un proiect nou, acel amestec de teamă și de entuziasm care te face să simți că trăiești. Așadar, nu mai rămâne decât să îți asumi un risc și să te bucuri de el.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Scorpion

Banii vor conta mult pentru tine acum. E posibil să experimentezi o creștere de prețuri sau să constați că un lucru de care ai nevoie e prea scump ca să ți-l mai poți permite. Nu îți mai rămâne decât să faci economii sau să renunți la o achiziție mai puțin necesară astfel încât să cumperi ce trebuie cumpărat.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Săgetător

Cunoști mâine un om cu care nu ai absolut nimic în comun, dar de care, cu toate acestea, nu te poți îndepărta. Poate fi vorba atât despre un interes amoros, dar și despre un amic. Cert este că ai de ales între a avea dreptate sau a fi fericită, așa că nu ar strica să îți reamintești că nu e cazul să îți aperi mereu părerea cu atâta vehemență.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Capricorn

Nu te speria dacă intervin probleme cu un proiect la muncă, oricât de alarmante ar părea în primă fază. Cunoscându-te, ar trebui să știi că ai tot ce îți trebuie ca să le rezolvi. Nu numai că inconvenientul nu e atât de grav pe cât pare, dar vei avea parte și de ajutor nesperat. Trage aer în piept și speră!

fata stresata cu buze mov care isi tine templele in maini

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Vărsător

Dragostea e inexplicabilă, imprevizibilă și neașteptată, dar tocmai aceste lucruri o fac mai frumoasă. Sunt șanse mari să ți se aprindă călcâiele după o persoană cu care la prima vedere nu ai nimic în comun, și care duce și un stil de viață primejdios. Poate fi un soldat sau poate un aventurier: deși mintea ta protestează, inima bate să îți spargă pieptul.

Horoscop mâine, 16 ianuarie, Pești

Accentul e pus pe casă acum. E un prilej bun ca să te muți sau să îți cauți noua reședință și să mergi la vizionări de apartamente. Însă vei avea spor și dacă ți-ai schimbat deja adresa și despachetezi sau te instalezi. Nu numai că ești harnică, dar și imaginația îți surâde, pentru decoruri ingenioase.

Horoscopul zilei de mâine, 16 ianuarie, aduce zodiilor probleme cu banii, dar și creativitate.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce fel de pisica esti: salbatica sau blanda?
Incepe quiz
Ce fel de pisica esti: salbatica sau blanda?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.