Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 mai 2022: în lumina Lunii Sângerii, sufletul său pereche renunță la măști și Berbecul se cutremură, văzând cu ce monstru era să facă un cămin

Horoscop mâine, 16 mai 2022: în lumina Lunii Sângerii, sufletul său pereche renunță la măști și Berbecul se cutremură, văzând cu ce monstru era să facă un cămin

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Emotivitatea atinge cote maxime în horoscopul zilei de mâine, 16 mai. Avem eclipsă și Lună Plină în Scorpion (Luna Sângerie), un eveniment astrologic cu o încărcătură majoră, ce ne poate lăsa secătuiți energetic și deconectați de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

Totodată, această mișcare poate avea și un impact pozitiv atât timp cât o folosești pentru a te elibera de trecut și a lăsa în urmă tot ce nu îți permitea să înaintezi. Vindecarea e acum posibilă, dar nu și ușoară.

Află din rândurile de mai jos ce presupune horoscopul zilei de mâine, 16 mai!

Citește și: Horoscopul săptămânii 16 - 22 mai: Un nativ este ferit de pericole, în timp ce restul zodiilor se vor lovi de probleme serioase

Horoscop mâine, 16 mai, Berbec

Îți vezi partenerul într-o nouă lumină și nu va trebui să te mire dacă aceasta e mai crudă și îi revelează defecte de care până acum nu erai conștientă. Din păcate dintr-odată sesizezi că acest om nu e nici pe departe cine credeai că e sau că ți s-a înfățișat sub o altă mască. O decizie radicală e necesară acum.

doua siluete care stau aproape de femeie si barbat

Horoscop mâine, 16 mai, Taur

Dorești să atingi un nou nivel de apropiere într-o relație cu potențial. Poate fi vorba despre o amiciție, dar cel mai probabil tânjești să duci o poveste de dragoste la intimitatea absolută. Depinde numai de tine să hotărăști cât de departe mergi fiindcă astrele consideră că acum tu deții frâurile relației.

Horoscop mâine, 16 mai, Gemeni

Se anunță schimbări esențiale la muncă, amplificate de eclipsa de Lună. Se pare că îți poate pleca un coleg cu care colaboraseși de minune sau te „părăsește” principalul tău sprijin. Însă la fel de posibil e și să fii tu cea care își dă demisia; cert este că această schimbare era demult așteptată.

Horoscop mâine, 16 mai, Rac

Să dai naștere e un lucru minunat, un dar al vieții, dar nu se referă neapărat la acțiunea de a aduce pe lume un copil. Astrele îți amintesc acum că la fel de emoţionant și de profund poate fi să creezi ceva. Fie că te apuci să scrii o carte sau pictezi un tablou, acum ai șanse mari să îmbogățești „corola de minuni a lumii”.

Horoscop mâine, 16 mai, Leu

Viața ta nu va mai fi la fel după ziua de mâine. Dacă intenționai să te muți sunt șanse imense să găsești locația perfectă sau colocatarul ideal. Însă activitatea poate fi și simbolică: îți poți reînnoi energetic spațiul existenței renunțând la tot ce nu te mai reprezintă și donând sau aruncând tot ce nu mai folosești.

Horoscop mâine, 16 mai, Fecioară

Vei rămâne cu gura căscată după o descoperire șocantă sau după ce o persoană apropiată îți împărtășește un secret savuros. Să nu te aștepți ca relația voastră să mai fie aceeași fiindcă, de bine sau de rău, se pare că îți va fi imposibil să te detașezi de ceea ce ai aflat. Cuvintele sale îți vor rămâne mereu în minte.

Horoscop mâine, 16 mai, Balanță

Banii vor fi în centrul atenției mâine pentru tine prin prisma influenței eclipsei. Nu e neapărat vorba despre oportunități de profit, deși și acestea sunt valabile, cât despre posibilitatea de a conștientiza o eroare comisă. E posibil ca cineva să îți fi trimis mai mulți sau mai puțini bani și acum să realizezi acest fapt.

Horoscop mâine, 16 mai, Scorpion

Să nu îți rezervi niciodată timp pentru a înțelege unde te afli și încotro te îndrepți e o greșeală fatală. Mâine potențialul de a întrezări un crâmpei din viitorul tău e unic, așa că profită neapărat de el. Stai cu tine însăți și întreabă-te ce ți-ar plăcea să faci în următorii cinci ani. Răspunsul te va surprinde.

femeie cu o sculpura reprezentand o pasare, concept al schimbarii si al viitorului

Horoscop mâine, 16 mai, Săgetător

Puterile de sus îți transmit mâine un mesaj de o importanță copleșitoare. Nu mai rămâne decât să îl decodezi. Acesta ți se poate revela în cel mai banal mod cu putință, tocmai de aceea e bine să fii cu ochii în patru. Poți să îl descoperi într-o carte citită sau în versurile unui cântec pe care tocmai l-ai auzit.

Horoscop mâine, 16 mai, Capricorn

Nu toate prieteniile sunt făcute să treacă testul timpului, exact așa cum se întâmplă și cu relațiile amoroase. E mai bine să accepți acest lucru și să nu mai persiști în greșeala de a continua o legătură care îți face rău. Dacă de fiecare dată când îți vezi amicul te simți secătuită de energie, iată semnalul tău.

Horoscop mâine, 16 mai, Vărsător

După rău vine bine, întotdeauna, sau cel puțin așa afirmă un cântec celebru. Aceste cuvinte îți vor rămâne întipărite în minte fiindcă acum se pot adeveri. Treci printr-o situație grea la muncă ce devine din ce în ce mai alarmantă în urma unor schimbări actuale, dar mâine vei primi oportunitatea de a părăsi pentru totdeauna acel loc.

Horoscop mâine, 16 mai, Pești

Nu încetăm să învățăm atunci când absolvim ultima școală sau când ni se înmânează cea din urmă diplomă din ciclul tradițional. Tot îți trece prin minte să studiezi un nou domeniu sau să îți completezi educația. Fiind eclipsă, aceste intenții se vor concretiza în săptămânile ce urmează.

Horoscopul zilei de mâine, 16 mai, ne promite schimbări extraordinare cu Luna plină și eclipsa în Scorpion.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce sunt Berbecii atât de greu de înțeles
De ce sunt Berbecii atât de greu de înțeles

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.