Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 noiembrie 2022: profeții vorbesc cu vocea Capricornului, care primește în vis mesaje revelatoare pentru umanitate

Horoscop mâine, 16 noiembrie 2022: profeții vorbesc cu vocea Capricornului, care primește în vis mesaje revelatoare pentru umanitate

Redactor Andreea Baluteanu

Altruismul și generozitatea sunt coordonatele horoscopului zilei de mâine datorită trigonului dintre Mercur în Scorpion și Jupiter în Pești.

Zodiile vor fi mai bune și mai darnice ca oricând, resimțind parcă spiritul Crăciunului, dar în același timp va exista și riscul ca cei din jur să profite de bunătatea lor.

Citește și: Horoscopul dragostei, săptămâna 14 - 20 noiembrie: misterul e pe cale să dispară, pe măsură ce sezonul Scorpionului ajunge la final

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 16 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Berbec

Ai chef de aventură și cu siguranță să stai acasă nu va reprezenta o soluție bună pentru tine în aceste momente. Nici să lucrezi nu te încântă și nu te tentează mai tare, spun astrele. Va fi mai dificil să reușești să cooptezi și pe altcineva în această escapadă a ta, dar nu îți face griji acum pentru aceste aspecte.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Taur

Să scoți bani din piatră seacă nu a fost nicicând mai ușor. Fondurile tale par să se reumple singure și tot ce îți mai rămâne ție de făcut e să te bucuri de prosperitate și eventual să mai dăruiești din surplus. Ia însă în calcul și că familia e posibil să se dovedească mai circumspectă la toate „combinațiile” și colaborările tale, dar nu trebuie să te molipsești de la temerile lor.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Gemeni

Relațiile de orice fel se îmbunătățesc mâine, spun astrele. Dintr-odată realizezi că nu trebuie să fie atât de complicat să relaționezi cu ceilalți și că poți să ajungi și ușor la consensuri. Te va ajuta să încerci să restabilești podurile de comunicare arse, cu persoane cu care te-ai certat.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Rac

Poate părea o glumă bună, plină de ironie, ca cineva să îți sugereze ca acum să iei o pauză, când ai atât de mult de muncă, dar astrele consideră că este exact ceea ce îți trebuie. Căpătând o perspectivă de ansamblu, vei reuși să devii mai eficientă fiindcă intuiești o strategie ce se va dovedi câștigătoare.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Leu

Zodia ta are mare nevoie de distracție și de amuzament în aceste momente. Și nu numai tu vei avea de câștigat de pe urma relaxării și a jocurilor, dar și familia ta. Chiar dacă în ultima vreme ți se pare că nu vă mai înțelegeți de nicio culoare, ia în calcul că, făcând ceva plăcut împreună, vă veți mai apropia.

fata fericita care se da in leagan alaturi de pisica sa

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Fecioară

Știi prea bine ce te-ar face mai fericită acasă, dar greșești fiindcă insiști să acorzi atenție numai aspectelor negative. Dacă pui în evidență numai ce îți lipsește sau ce ceilalți nu fac bine, chiar crezi că vei obține rezultate bune? E mai dificil, dar mai productiv să le spui, cu voce calmă și amabilă, ce anume aștepți de la ei.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Balanță

Ai o viziune uluitoare, dar și un curaj exemplar. Ce moment mai bun pentru a cere o mărire de salariu? Ia în calcul că un strop de documentare nu îți va strica, așa că îi poți întreba liniștită pe ceilalți ei cât câștigă. Păstrează însă secretul și nu uita că aceste aspecte au nevoie cel mai adesea de confidențialitate.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Scorpion

Ai permisiunea astrelor ca în aceste momente să îți cumperi ceva frumos… și scump. Dacă ți-l permiți, nici măcar nu te gândi la preț. Ochiul tău e antrenat acum să vadă nu numai eleganța și rafinamentul, dar și calitatea, iar astrele îți promit că achiziția îți va aduce și fericire.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Săgetător

Parcă nicicând nu ai fost mai atrăgătoare ca acum. Ochii îți strălucesc, zâmbetul tău e larg și limpede: mai e de mirare că ți se spune „frumoasa balului”? Ai și motive să fii o prezență atât de scânteietoare, iar în aceste momente pur și simplu te bucuri de viață cu tot ce are.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Capricorn

Profeții vorbesc prin gura ta: ai abilități de prooroc, căci ți se transmit de sus mesaje revelatoare. Ai însă grijă atunci când încerci să le vorbești și altora despre ele, căci se prea poate să le depășești nivelul de confort. Vor fi încântați să te asculte, dar nu vor dori să se împărtăşească și ei.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Vărsător

Încearcă să nu amesteci afacerile cu plăcerea! O persoană pe care o cunoști în circumstanțe personale poate deveni un aliat profesional, dar, dacă insiști să formezi această conexiune acum, când discutați lejer, se va simți folosit. Ar fi de preferat să îi lași libertatea de a alege singur cum să se implice.

Horoscop mâine, 16 noiembrie, Pești

Dacă îți dorești faima, o poți obține mâine. Dar mai poți deveni ceva, o persoană cu influență. Nu are neapărat legătură cu viața profesională, poți la fel de bine să ai succes fiindcă ești apărătoare a unei cauze sau să ajungi să devii un mentor grație alegerilor de viață pe care le-ai făcut.

Horoscopul zilei de mâine, 16 noiembrie, aduce zodiilor generozitate și șanse bune de comunicare.

Surse foto: IStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?
Incepe quiz
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.