Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 16 septembrie 2022: începe înfruntarea titanilor pentru Capricorn, care îi judecă pe cei din jur la fel de nemilos ca un zeu

Horoscop mâine, 16 septembrie 2022: începe înfruntarea titanilor pentru Capricorn, care îi judecă pe cei din jur la fel de nemilos ca un zeu

Redactor Andreea Baluteanu

Pregătește-te pentru un periplu emoțional intens în horoscopul zilei de mâine, 16 septembrie. Anxietatea predomină acum, așa că zodiile se vor simți constant analizate la microscop, judecate și criticate, din cauza pătratului dintre Venus și Marte.

Tot mâine, opoziția dintre Soare și Neptun ne seacă de vitalitate și energie. Semnele se vor relaxa numai în compania hobby-urilor reconfortante.

Află din rândurile de mai jos ce îți va aduce horoscopul zilei de mâine, 16 septembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 16 septembrie, Berbec

Capacitatea ta de a-ți pune frâu la gură e drastic diminuată sub aspectul astrologic al zilei de mâine. E cod roșu de teroare, căci poți ajunge să distrugi iremediabil o relație dragă ție, supunând acea persoană la o tiradă amară și sângeroasă din care acel om cu greu va scăpa nevătămat.

femei care se cearta si sunt suparate una pe cealalata

Horoscop mâine, 16 septembrie, Taur

E timpul să îți aperi singură interesele. Deși tu nu ești genul de om care să fie ispitit de o confruntare, din când în când războiul e singura soluție. Cum altfel ai scăpa din mâinile unui dictator care caută să te supună? Dacă nu o vei face, vei ajunge să îți pierzi încrederea în tine și respectul de sine.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Gemeni

Ești sfătuită ca acum să îți asculți instinctul atunci când e vorba de reacția pe care să o ai într-o relație sau o situație problematică. Chiar și atunci când ți se pare că te comporți prea agresiv sau ostil, dacă intuiția ți-o cere, înseamnă că știe ea mai bine de ce ar trebui să te comporți astfel.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Rac

Zodia ta este recunoscută grație dorinței profunde de a face pe plac tuturor, dar aceasta te va duce la pierzanie acum, spun astrele. Mai bine e să ții cont de logică și să nu faci nimic împotriva intereselor tale. Mai ales atitudinea pasiv-agresivă, de care e posibil să dai dovadă din plin, te va afunda și mai adânc în necazuri.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Leu

Nu știi ce decizie să iei într-o relație apropiată și acest fapt te cutremură. Pe de o parte ai sta alături de iubit, căci jinduiești la stabilitate, pe de alta ești atrasă de aventurile și de distracția pe care le-ai pierde astfel. Cel mai bine e să îți mai dai răgaz de câteva zile pentru orice hotărâre.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Fecioară

Stresul la care te supui acum, încercând să răspunzi unor așteptări imense, e imposibil de suportat. Ca să iei o decizie, detașează-te de dorințele celorlalți, fie că e vorba de iubit, fie de șef, și întreabă-te cu adevărat ce își dorește inima ta. Însă fii pregătită în același timp și cu un plan de acțiune.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Balanță

Iubitul sau un partener de afaceri pun mâine o presiune imensă asupra ta. Mai rău e că, atunci când reacționezi, așa cum era și de așteptat, comportamentul lor e unul pasiv-agresiv, stricând și mai tare lucrurile. Cel mai bine să îți pui lacăt la gură și să te îndepărtezi pentru câteva zile, refuzând să mai discuți aceste subiecte.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Scorpion

Tumultul emoțional care te cuprinde acum e de nedescris. Poți ajunge să dezvolți o obsesie pentru persoana nepotrivită sau să transformi o dragoste platonică într-o relație semi-amoroasă în care coborâșurile, și nu suișurile, vor predomina. Comportamentul tău e dificil și în relație.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Săgetător

Eforturile de a face pace, fie că îți aparțin, fie că sunt ale altcuiva, vor fi aspru prejudiciate mâine. Din păcate, tinzi să ai un comportament distructiv și să faci din țânțar armăsar, ceea ce face extrem de grea împăcarea. Mai bine gândește-te că nu există un răspuns corect sau unul greșit și fii mai tolerantă.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Capricorn

Adio, toleranță, adio, filozofie liberă și generoasă! Mâine începe înfruntarea titanilor pentru tine, căci te vei certa cât e ziua de lungă. Te supără defectele și lipsurile tuturor și emiți judecăți aspre, implacabilă și nemiloasă ca un zeu. Sunt riscuri mari să pierzi susținerea unui om important.

doua siluete de oamei in apa dintre care una o impiedica pe cealalta sa avansezee

Horoscop mâine, 16 septembrie, Vărsător

Ce contează care dintre voi doi are dreptate sau care deține mai multă putere, întreabă astrele? Nu pe aceste temeiuri crește o relație. Mâine riști să compromiți o legătură frumoasă fiindcă ești mai interesată de cine iese cu orgoliu neșifonat decât de fericirea partenerului sau a prietenului.

Horoscop mâine, 16 septembrie, Pești

Deși se întâmplă ca uneori oamenii să profite de bunătatea ta, sunt și cazuri în care te înșeli cu privire la aceste comportamente. Așa se întâmplă și mâine. Poate că ești singura care face rezervare la ieșiri sau care îi invită pe ceilalți în oraș, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu se implică în alte moduri.

Horoscopul zilei de mâine, 16 septembrie, supune zodiile unui stres acut.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.