Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 mai 2023: a fost liberă ca pasărea cerului, dar acum aripile Balanței sunt retezate de atracția gravitațională a atașamentelor nedorite

Horoscop mâine, 17 mai 2023: a fost liberă ca pasărea cerului, dar acum aripile Balanței sunt retezate de atracția gravitațională a atașamentelor nedorite

Redactor Andreea Baluteanu

Inflexibilitatea mentală este principala caracteristică a horoscopului zilei de mâine, 17 mai. Zodiile vor ține și cu dinții de convingerile lor, indiferent de cât de puțin justificate sunt acestea, din cauza cuadraturii dintre Jupiter în Taur și Pluto în Vărsător.

Nu are rost să încerci să îi determini pe ceilalți să își schimbe opiniile în acest context astrologic atât de dificil.

Horoscopul dragostei, săptămâna 15 - 21 mai: unele zodii vor plăti cu lacrimi amare pentru iubirea lor dar vor lupta până la ultima suflare

Află din rândurile de mai jos ce este prezis zodiei tale în horoscopul zilei de mâine, 17 mai!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 17 mai, Berbec

Banii stârnesc furtuni printre prieteni în horoscopul zilei de mâine. Problema poate fi că amicii tăi vor să plece într-o călătorie pe care tu nu ți-o permiți sau unul dintre ei are un stil de viață extravagant deși e împovărat de datorii și încă nu ți-a înapoiat acel împrumut. Deși aceste surse de conflict pot avea îngrijorări valide la temelie, alege o altă zi pentru a le soluționa.

Horoscop mâine, 17 mai, Taur

Simți o foame acută de putere, o emoție care nu îți e caracteristică și tocmai din acest motiv te ia și mai tare prin surprindere, spun astrele. Intrarea lui Jupiter în semnul tău este cea care îți suscită toate aceste porniri, determinându-te să cauți cu orice preț să obții un post de conducere sau de lider. Amintește-ți însă că puterea aparține mai degrabă celor care nu o caută.

Horoscop mâine, 17 mai, Gemeni

Dacă te-ai simțit prizonier/ă în ultima vreme, indiferent de natura lanțurilor care îți restrângeau potențialul, e cazul să acționezi. Fie că un job, o relație sau o constrângere de natură personală sau profesională ți-au retezat aripile, îți poți redobândi libertatea. E însă imperios necesar să fii sincer/ă cu privire la alegerile tale.

Horoscop mâine, 17 mai, Rac

Zona de confort are un rost, mai ales pentru o zodie atât de atașată de confortul emoțional ca tine – și nu numai pentru ea. Un amic a cărui  părere  o prețuiești te îndeamnă să renunți la această siguranță ca să te îmbarci într-o aventură care i se potrivește mai mult lui. Fiindcă tinzi adesea să încerci să îi impresionezi indiferent de situație pe ceilalți, evită să i te supui necondiționat. Contează adevărul tău acum.

Horoscop mâine, 17 mai, Leu

Se anunță o furtună de proporții biblice, ce va zgudui din temelii echilibrul precar pe care abia îl construiseși între viața personală și cea profesională. Fie că șeful îți dă atribuții noi, care îți vor pune în pericol angajamentele luate față de familie sau față de partener, ori programul susținut de muncă nu îți mai lasă niciun răgaz ca să ai grijă de tine, gândește-te ce sacrifici pentru a-ți sătura ambiția.

Horoscop mâine, 17 mai, Fecioară

E drept că să cedezi tentațiilor și să duci un stil de viață decadent e atât de incitant uneori, însă nu face din această atitudine o obișnuință. Fie un pahar de vin, fie o prăjitură cu multă cremă sau o oră petrecută în social media: nu aduna acum toate aceste mici plăceri aparent nevinovate la un loc, fiindcă trupul, sufletul sau mintea ta se vor revolta în mod zgomotos.

fata fata chip care mananca o inghetata

Horoscop mâine, 17 mai, Balanță

Liber/ă ca pasărea cerului? În fapt, aripile tale sunt retezate de atașamente neașteptate, de șantaj emoțional și de atracția gravitațională a responsabilităților. Poate că te-ai implicat într-o relație aventuroasă în care ai început să dezvolți sentimente, în ciuda ta, sau tu ești cel/cea presat/ă să își ia un angajament mai solid când nu vrea. Cert e că ai nevoie de un pic de reflecție.

Horoscop mâine, 17 mai, Scorpion

Apar câteva probleme în „casa, dulcea ta casă”, care e departe de a fi o oază de confort în aceste momente. Mai degrabă constați că în jurul tău se iscă numai conflicte. Fie că e vorba despre faptul că familia nu îți acceptă iubitul/a sau această persoană nu se integrează încă ori constați că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu rudele, acceptă că nu poți mulțumi pe toată lumea.

Horoscop mâine, 17 mai, Săgetător

„Vorba dulce mult aduce”: așa se spune, dar tot strămoșii noștri ne-au învățat și că „vorba multă e sărăcia omului”. Mâine suferi din cauza faptului că ai tot făcut promisiuni fără substanță și că astfel ai ajuns în situația de a fi considerat/ă  neserios/asă. Poți să îți restabilești buna reputație luând imediat măsuri practice.

Horoscop mâine, 17 mai, Capricorn

Optimismul nu strică niciodată, dar în cantități sănătoase. Din păcate acum ți-ai pus ochelari de cal și refuzi să vezi realitatea, mânat/ă de la spate de un vis. Poate fi împlinit, dar nu aruncându-te în gol fără plasă de siguranță. Știm că ești nerăbdător/are, mai ales dacă ai tot amânat, dar amintește-ți că ai și facturi de plătit, și pe tine de hrănit.

Horoscop mâine, 17 mai, Vărsător

Ai mare nevoie să te distanțezi puțin de propriul ego și de împunsăturile sale nesănătoase. Acesta te poate împinge de la spate să acționezi în mod impulsiv, nedorind să cedezi nimic. Însă nu e justificat să lupți pentru independență completă, mai ales într-o chestiune de familie. Poți ceda puțin din autonomia ta ca să îi susții pe cei dragi.

Horoscop mâine, 17 mai, Pești

Mai ales dacă ai un job care presupune să scrii, să creezi sau să gândești, poți întâmpina unele probleme din cauza cuadraturii dintre planeta ta guvernantă Jupiter și tenebrosul Pluto. Acționezi mai degrabă mânat/ă de trecut și pierzi mult și atunci când trebuie să te reprezinți. Amână, te rugăm, interviurile și negocierile de contracte.

Horoscopul zilei de mâine, 17 mai, aduce intransigență și duritate periculoase.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce culoare a cerului te reprezintă?
Incepe quiz
Ce culoare a cerului te reprezintă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.