Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 17 martie 2023: în grădina inimii sale au răsărit spinii, dar Săgetătorul speră să poată planta cândva trandafiri

Horoscop mâine, 17 martie 2023: în grădina inimii sale au răsărit spinii, dar Săgetătorul speră să poată planta cândva trandafiri

Redactor Andreea Baluteanu

S-a scurs o săptămână stresantă, dar horoscopul zilei de mâine, 17 martie, ne dă în sfârșit șansa de a ne relaxa. Sextila dintre Venus în Taur și Saturn în Pești îndeamnă la liniște și detașare.

Zodiile sunt încurajate să se țină departe de dramă cu orice cost.

Cum te influențează pe tine aceste aspecte? Află mai jos!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 17 martie, Berbec

Reflecția va funcționa de minune pentru tine mâine. Sunt gânduri care te împovărează și de care ești în stare să te scuturi acum, cu o singură condiție, să le identifici. Așadar, rezervă-ți câteva minute de liniște, pune-ți deoparte o cană aburindă cu ceai și întreabă-te ce mai faci: așa începe discuția cu tine.

Horoscop mâine, 17 martie, Taur

Ai nevoie de sfaturi? Le vei găsi la amicii tăi. Nu ezita să îi aduni fie în spațiul offline, fie într-o conferință video, și cere-le părerea în legătură cu o problemă care nu te lasă să dormi noaptea. Da, nu toate opiniile lor vor da randament, dar cel puțin una îți va inspira soluția atât de căutată.

Horoscop mâine, 17 martie, Gemeni

Munca se află în centrul preocupărilor tale… și totuși e vineri. Dacă simți că nu mai poți să te oprești și că, surprinsă într-o spirală a gândurilor obsedante, îți e aproape imposibil să stingi laptopul, cere sfatul unui coleg. Se prea poate să te învârți degeaba în jurul unor detalii insignifiante.

Horoscop mâine, 17 martie, Rac

Dorința de explorare și de aventură e caracteristică pentru tine acum, dar nu lua în considerare numai latura sa fizică. La fel de bine poți călători cu mintea în spații necuprinse. Privește un documentar, citește o carte, ascultă un podcast, dar asigură-te că sunt domenii diferite de cele care te interesează de obicei.

Horoscop mâine, 17 martie, Leu

Ești strălucitor/are și magnetic/ă, nu mai rămâne decât să ai parte de un pic de dragoste. Ești vocal/ă în manifestarea dorințelor tale mâine, un moment mai mult decât propice pentru a povesti iubitului/ei despre fanteziile tale. Nu pune frâu imaginației, ci profită de puterea sa creatoare.

Horoscop mâine, 17 martie, Fecioară

O idee care îți tot trece prin cap de la o vreme, ademenindu-te cu potențialul său, îți arată cum să fie transpusă în cuvinte și, cu acest context astrologic, e ca și cum s-ar naște singură. Partea și mai bună e că vei avea și susținători, convinși de succesul ei, dar esențial e să te menții departe de promisiuni false și să îi ții la curent pe ceilalți nu numai acum, când totul merge strună.

Horoscop mâine, 17 martie, Balanță

Se anunță o petrecere, iar distracția deja se simte în aer? Aparențele pot fi înșelătoare, sau cel puțin pentru tine, și e posibil să îți dorești să reziști acestui cântec de sirenă. Mai bine renunță la băuturile de dinainte de party ca să mergi la yoga și să întâmpini seara cu o mină strălucitoare sau abține-te de la alcool și fii mintea limpede a anturajului tău.

Horoscop mâine, 17 martie, Scorpion

Nici nu știi ce forță de atracție are un look bine pus la punct… și nu e vorba de superficialitate. Îmbracă-te frumos, încearcă o nouă tehnică de machiaj sau o tunsoare la modă și bucură-te să întorci capete. Mai departe îți vei cimenta zona de influență în online sau în offline.

fata frumoasa imagine retro cu par lung si crucifix la gat

Horoscop mâine, 17 martie, Săgetător

Te-ai săturat de amărăciunea ranchiunei? Supărarea resimțită la adresa cuiva ți-a umplut inima de ghimpi și de spini și abia aștepți să plantezi în acest tărâm trandafiri? Acum este momentul să îți ceri iertare sau să ierți și să alegi pacea în schimbul războiului. Contextul astrologic te încurajează în acest sens.

Horoscop mâine, 17 martie, Capricorn

Popularitatea ta e în creștere în ultimele zile, demonstrând că îți priește enorm de mult acest context astrologic. Mâine în cadrul discuțiilor vei impresiona, atât cu înțelepciunea, dar și cu ideile tale revoluționare. Alege însă un context relaxat, cum ar fi un cocktail sau o petrecere, ca să îți expui ideile.

Horoscop mâine, 17 martie, Vărsător

Cosmosul trimite vânt în pânzele tale, așa că e cazul să demarezi odată acel proiect. Nu mai aștepta, tot ce trebuia definitivat a fost, iar orice detaliu în plus îi va dăuna. Ce mai e de reținut? Că și micile imperfecțiuni își au farmecul lor, așa că nu te peste cap să nu existe nici cea mai mică greșeală.

Horoscop mâine, 17 martie, Pești

Vorbește deschis mâine, preferând să trăiești după legile inimii, nu ale minții. Însă nu te rezuma numai să spui tot ce voiai să scoți la înaintare. „Citește”, așa cum numai tu poți, atmosfera din încăpere, și apoi ascultă și reacția și observațiile pe care le au prietenii tăi. Vor fi neprețuite.

Liniștea și pacea vor fi la mare căutare în horoscopul zilei de mâine, 17 martie, prilej pentru zodii să se mai detașeze.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ești răsărit sau apus?
Incepe quiz
Ești răsărit sau apus?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.